PINGVINER

Skyltfönstret hos Moschino börjar tidigt med dekorationerna till jul. Trots att det är ungefär två månader kvar till jul så är det strålande väder här med sol. De senaste två dagarna som bloggen har stått stilla har jag pluggat mer än vad jag gjort på länge och igår var jag på tjejmiddag hos Erica och efter det åkte vi till Strandbaden.
Idag har jag tränat i två timmar på gymmet och ska börja fixa till mig nu innan Julia kommer hit! Puss!

ZARA

Ny grå stickad tröja från ZARA. När hösten och kylan slår till har jag denna till mitt försvar. Och så mysig den är!

JAG

Godmorgon!! Hur är det med er? Anledningen till att bloggen stod helt tom igår är att jag pluggade hela dagen igår inför både spanskprov och danskprov som vi har denna veckan. På kvällen hade idrottsutskottet fixat så att de som ville kunde se Sverige-Holland på storbildstv på skolan så åkte dit och hejade fram vårt landslag som vann!!!!!! Idag blir det inte så mycket annorlunda... Efter skolan ska jag direkt åka och träna på gymmet och sen ska jag plugga på.

COUNT ON ME THROUGH LIFE'S CHANGES

Tshirt, monki. Jeans, h&m. Halsband, från Italien. Skor, din sko.

TRÄNING

I hela oktober månad har vi uppehåll från fotbollen (med undantag några väldigt få enstaka träningar). Så pappa har fixat ett gymkort till mig! Var och tränade ordentligt och oväntat länge med Julia idag. Kommer bli fler besök där denna veckan. Är i en period nu när jag vill träna hela tiden!

NYTT ATT HÄNGA I ÖRONEN

Fyndade dessa snygga öronhängena inne på Gina tricot i går. Fick de för halv priset och slutsumman blev tre stycken tior. Cathing!

DAGENS


Skinnjacka, new yorker. Blus, vet inte. Jeans, crocker. Plånbok, kappahl.

WHEREVER HE GOES, ALL THAT I KNOW ABOUT US IS THAT BEAUTIFUL THINGS NEVER GO AWAY

Sytt in ett par jeans.
Skrattat åt Baksmällan 2. Lika sjuk som ettan...
Lockat håret med plattång.

KLINGAN GÖR ETT BRA JOBB

Från senaste nummret av STYLEBY. Denna tidningen kan man bara inte mer än älska och man älskar den ännu mer efter varje nummer!!!

LÖRDAG

Har varit hos Frida nu på morgonen och blekt mitt hår med slingor. Ska försöka fixa en bild så att ni får se! Jag är iallafall jätte nöjd med den nya färgen. Frida är så duktig! Moster, mannen och kusinen är här för att äta middag och umgås. Tummen upp för ännu en mysig dag!

JAG ÖNSKAR JAG HADE...

Claw ring by Dilan Walpola via 5 inch and up.

WITH A STREET, FOR LONG TO WALK

Tagit tåget upp till mamma efter skolan. Hämtmaten kom precis och gästerna är på plats. Nu börjar vi fredagsmyset!!! Och så klart står Idol på.

BIKBOK

Det var ett tag sedan man hörde något om WHITNEY PORT - iallafall för mig. Men nu är hon tillbaka med en kollektion hon har desginat åt Bikbok!

NYA

Jeans från LEE.

IGÅR

Jeansjacka och halsband, h&m. Klänning, vero moda. Väska, från Italien. Skor, din sko.

5 WEDNESDAY SEPTEMBER

Hej!!! Bestämt mig för att kolla om Gossip girl från säsong 1 så ska se första avsnittet nu och äta innan jag börjar plugga. 1 inlämning, 3 prov nästa vecka och massor med annan läxa. Så säger hejdå till tanken om att krypa ner med fler avsnitt av Gossip girl och säger hej till plugget...

FIKA

Hej. Efter skolan gick jag och Kristina till ett mysigt fik och satte oss. Vi har inte träffats på evigheter så hade mycket att prata om. Du är så fin vännen! Ska skriva på en inlämning vi har i samhälle nu, inte lika roligt...

FLOWERS ON MY JACKET



Fantastisk skinnjacka. Inte den gamla vanliga utan här blomstrar det!


Plugg och möte med fotbollen är det som väntar.

SÖNDAGS-MYS

Umgåst med Frida, varit på Svedala outlet, övningskört och träffat Malin idag. Nu ska jag bädda ner mig med naturgodis och "Friends with benefits".

I THOUGHT THAT THINGS LIKE THIS GET BETTER WITH TIME


Poncho, bikbok. Tshirt, vero moda. Kjol, h&m. Solglasögon, marknad. Skor (NYA), din sko.
Hej! Här har ni min outfit från igår. Idag har jag spelat match mot serievinnarna men vi förlorade. Det tråkigaste är att detta var sista matchen för serien. Så nästa seriematch är om 6 månader vilket är en evighet. Efter matchen åkte jag hem direkt och här hemma var det dukat till kräftskiva. Ätit gott och nu ska jag bara ta det lugnt ikväll. Är riktigt trött!!!

RSS 2.0