31 AUGUSTI








































Bilder från arkivet.


Bjuder på lite bilder att bli inspirerad av. För tillfället har jag inget roligt att visa upp eftersom att kameran inte går att fotografera med så blir det inga roliga bilder att visa för er. Måste, måste fixa ett objektiv snart!!! Annars idag har det varit skola och vi fick våra datorer idag men så klart så var den Mac book jag skulle ha slut så fick ingen idag. Attans!


GRÅ




Gårdagens.


Kofta och tröja, gina tricot. Shorts, monki. Halsband, h&m. Klocka, ur & penn.



FABULOUS





THEY KEEP ON TELLING ME, BUT I DON'T WANNA HEAR




Ringar från festivalen vi var på i helgen och solglasögon från Prestige köpt på Accent.


En lektion blev inställd plus att vi inte hade någon idrott utan bara intruduktion idag. Så slutade både tidigare och jag har haft en slapp dag i skolan! Annars har jag bara städat rummet (äntligen) och ikväll är det träning.


NY FAVORIT




Att testa lite nytt är alltid bra. Så när mitt volym-puder från Proffs tog slut och jag skulle köpa nytt fick jag syn på detta istället. Volym-cream som fungerar ungefär likadant som pudret. Detta kommer också från Proffs och du hittar det inne på Kicks för runt femtiolappen. Jag har provat detta en gång och redan efter en gång är jag säker på att jag kommer hålla fast vid detta ett tag. Volymen blir precis som jag vill ha den och den håller hela otroligt länge. Enkel att applicera genom att trycka ut cream i handen och sedan fördela i hela håret.


KRIS

Nu har mitt objektiv till systemkameran helt lagt av så hädanefter kommer alla bilder vara tagna av iPhonen. VARNAR er redan för sämre kvalite i bilderna!!!!! Ska fixa ett nytt objektiv så fort jag hinner.


STYLEBY #4
















Bilder från Elin Kling och Columbine.


Nu är nästa nummer ute av STYLEBY och det kommer finnas i affären den 30 augusti. Bilderna har fotografen Ryan Michael Kelly plåtat och den fantastiska styligen står såklart Klingan själv bakom. På överstabilden/framsidan bär Elin Isabel Marant.


WHEN YOU SAY NOTHING IS WRONG








Var på festival innan med familjen. Gick och kollade på marknadsstånd efter marknadsstånd, såg en parad som festivalen hade ordnat och åt Langos som är så sjukt gott!!! Nu ska vi mysa här hemma. Lördagsgodiset denna kväll är inte vilket som helst utan nämligen nybakade Macarons. Mums! Någon gång får man lyxa till det.


AW11




Stylisterna Geri Hirsch och Monica Rose ger i denna videon oss en massa inspiration och tips till höstmodet. Så kolla och låt er förberedas inför hösten!


26 AUGUSTI




Kavaj och leggings, h&m. Tshirt, monki. Klocka, ur & penn.


RIX FM







Igår var jag först i skolan och efter på Malmöfestivalen hela dagen. Var på Rix fm och där var stämningen grym! Mohombi, Tove och Chris Medina var favoriterna igår.


CLOSE THE DOOR AND LET THE WHOLE WORLD PASSES BY




Blus, gina tricot. Jeans, vero moda. Halsband, Danmark. Skor, scorett.



Har inte blivit någon bloggning idag för jag har fikat och ikväll har jag varit på fadder-kväll på skolan! Nu är jag så trött så nästa som händer blir att sätta på en bra film. Ha det bra.



SM




Stella McCartneys resortkollektion för 2010.


MISSA INTE




Scorett har öppnat webbshop!!!!


NYTT LINNE FRÅN LISA H





OUTFIT













Skinnjacka, new yorker. Klänning, monki. Skärp, minns inte. Ringar och väska, Italien.


Andra skoldagen idag blev lika bra som igår! Nu börjar man lära känna fler och fler personer vilket är jätte roligt. Imorgon börjar tvåorna och treorna så då är vi inte ensama längre. Idag har jag mått bättre men det är inga större framsteg så blev ingen träning för mig. Istället mötte jag upp Erica för en fika och med henne skrattar man non-stop. Hon är underbar!


FESTIVAL I STAN




Att har kommit igång med gymnasiet känns mer än grymt bra för tillfället! Ska läsa ekonomi på en skola i Malmö och jag vet att jag har gjort helt rätt val. Detta passar mig perfekt! Idag på första dagen fick vi träffa klassen som verkar vara hur snälla och goa som helst. Ska bli roligare när vi lär känna varandra bättre. Som sagt... Jag är redo för gymnasiet nu.


Efter skolan åkte vi in en runda till Malmöfestivalen som hålls i stan för fullt nu. Det som är synd är att festivalen bara blir mindre och tråkigare för varje år. Gick där först en runda med Sandra och Erika mötte vi upp senare. Mot kvällen tog jag och Frida bussen in till festivalen. Var där inne och gick en runda sedan hem igen.


Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med en bra film och te. Mår inte helt okej så får se hur det är imorgon om jag kan gå till skolan.


GODMORGON













Haft fyra helt klart gryma dagar i Göteborg! Känner jag mig själv kommer jag mycket, mycket snart packa väskan för att åka upp igen.


Nu gör vi oss redo för första dagen på gymnasiet...


GÖTEBORG

Snart ska jag sätta mig på en buss till Göteborg med Matilda och spendera det sista som är kvar på detta sommarlovet där uppe med skönt folk. Kommer hem på söndag kväll! Så vi hörs då.


ELVA VÄSKOR




Nu är det inte långt kvar på sommaren och för vissa har skolorna redan börjat. Jag börjar på måndag och är riktigt taggad för tre år på gymnasiet!!! Här ovanför har ni ett collage med lite skolväskor för er som inte har hunnit hitta en än.



GULT



Skinnjacka, new yorker. Kofta, gina tricot. Klänning/linne och solglasögon, h&m. Väska, kapphal. Klocka, ur & penn. Skor, converse.



RANDIGT OCH NÅGOT TILL ÖRAT




Sjal, h&m. Ear cuff, glitter.


Hej. Var ute och sprang en runda imorse och efter det tog jag bussen och mötte upp Julia vid tågstationen. Sedan gick vi en runda i stan och hade en mysig eftermiddag i det härliga vädret! Har haft en lite sommar-känla idag igen. Vaknade med sol och har gått barbent idag. Låt nu detta aldrig ta slut! Och trots att jag har shopping-förbjud så lyckades jag komma hem med två nya saker. Men jag kunde inte bara låta de hänga där.


110816
















Skinnjacka, new yorker. Tunika, streetone. Jeans, cubus. Halsband och solglasögon, h&m. Skor, converse.


Haft en super mysig kväll! Vi överraskade mamma här hemma med kvällsfika som bestod av nybakat bröd, te, levande ljus och en massa utklippta hjärtan på bordet. Hjärtformade brownies som vi hade bakat åt vi till filmen "No strings attached". Full pott till den komedin och till kvällen!



MERCEDES-BENZ FASHION WEEK #DAG 2





Boomerang - Somrigt och enkelt med vita skor. Hos damer hittar man knälånga-kjolar och hos herrarna ett inslag av sjömanstema.



Swedish hasbeens - Träskor. Vissa av modellerna påminner om bowlingskor.



Filippa K man - Visningen inne på ett cafe ger en känlsa av mer avslappnat och man får en bättre bild av kollektionen för man ser den i en mer verklig miljö än på en catwalk. Stort plus!



Nhu duong - En kollektion som får det att klia i fingrarna på mig. Hittar jag inte bra kopior så ska jag ha ordinarieplaggen.




Josefin Strid - En visning som går i färger från en strand, solnedgång och havet. Därför passar den perfekt till sommaren.



Stylein
- Romantiskt men utan den röda färgen och drömkillen vid sin sida. Jag bara älskar detta.




Dagmar - Neonfärgade skor som huvudtema. Kollektionen i helhet ser mycket bra ut.




Cheap monday - Lika galet som vanligt när det gäller Cheap monday. Genomskinliga skor och skor med färgade sulor är det som gäller.



Altewai saome - Ingen favorit visning enligt min sida.




Pablo Ramìrez - Ännu en visning som inte faller mig i smaken. Påminner mycket om kyrka och för mig är den väldigt tråkig.



Filippa K dam - Åhhh!!! Varenda plagg, varje accessoar, stylingen. Ja ni ser själva.. Detta är så snyggt.




Carin wester - Inget speciellt med denna visningen men med hennatatueringar som sticker ut.


SILVER




Varje gång jag ser denna inne på Gina tricot blir jag mer och mer säker på att den ska tillhöra mig. Just nu är jag 110 % säker på att den ska bli min. Tyvärr blev det inget köp i fredags. I händerna hängde redan för många påsar...


IF YOU'RE A PARTY FREAK THEN STEP ON THE FLOOR




Gårdagens outfit.


Stickad, second hand. Jeansshorts, mango. Halsband, jc. Armband och ring, h&m. Plånbok, kapphal. Solglasögon, marknad.



GRÖNT ÄR SKÖNT






Stockholmstreetstyle och Elin kling.


Dessa byxorna är att åka landet runt för att hitta. Kommer de bli mina? Hoppas. Från Whyred.


NEW







Fick med mig dessa vackra smyckena hem från när vi var i Italien på träningsläger.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN




Det bästa jag vet är att se ditt leende och höra ditt skratt. Som en ängel från himlen ger du mig kraft att fortsätta kämpa i alla motgångar. För mig är du en på miljonen. Du är speciell. Som den stjärnan på himlen som lyser klarast. Det är du för mig. Ett bevis för att du är allt för mig är att vara utan dig i sekunder känns som en evighet. En lång evighet av väntan och saknad efter dig. Skulle jag varit tvungen att säga de tre bästa sakerna med dig skulle jag svarat "Allt" tre gånger. Det är sanningen. Min syster har allt som får henne att bli världens bästa och för mig, är hon det.


Grattis på 7-års dagen!!!





CALIFORNIA DENIM



Lindex with Reese Witherspoon - behind the scenes.



PARTY ALL NIGHT



Bilder från igår. Hade en bra kväll! Tack alla. Idag ska vi ha vuxenkalas för minsta lillasystern. Hon fyller år imorgon och vi börjar fira henne idag.


DAGENS










Skinnjacka, new yorker. Vit skjorta och jeansshorts, h&m. Svart skjorta, monki. Klocka, ur & penn. Väska, lindex. Skor, converse.


Nu blir det 18-års fest!!! Ha en bra kväll. För det kommer jag ha.


MERCEDES-BENZ FASHION WEEK #DAG 1





RODEBJER - En av mina favorit visningar från Fashion Week. Enkelt, omatchat, mönster. Ett plus för mer färg och mönster än färglöst.



THE LOCAL FIRM - Ännu en snygg visning. Men med ett stort M... Var är all färg? Mönster? Tycker detta passar mer att böras under det kalla höst- och vinter-halvåret. Inte till sommaren.




MINIMARKET - Direkt efter första blicken på visningen ser man vart inspirationen kommer ifrån. Egypten och Cleopatra. Det svarta kortklippte håret med lugg och smycken på huvudet. Älskar färgerna och alla de olika mönstrena. Byxdressarna är något för de vågligaste. Massor med kärlek till de.



UBI SUNT
- Under modeveckan får vi inte glömma bort killarna också. Ubi sunt visning får massa plus för att den hålls utomhus och inte på en traditionell catwalk.





RUTZOU - Fantastiskt. Älskar de svepande, lättburna tygerna som plaggen är sydda i. Fjäderhalsbanden som är större än de flesta är otroligt snygga.






IDA SJÖSTEDT - Har alltid varit svag för Ida Sjöstedt och denna kollektionen får mig att smälta ännu mer. Det kvinnliga, prickarna, ovanliga. Massor med plus för detta.





V AVE SHOE REPAIR - Mer mode till killarna. Plaggen påminner mig om rymden tack vare materiallen som ser ut att komma från en rymddräkt och påminner om metall. Häftigt kreationer på klänningarna och linnet.





WHYRED - Får mig att säga "Wow" och bara vilja slänga ut hela min garderob för att kopiera alla outfits som Whyred har stylat ihop under denna visningen.


TWO MAGAZINES




Nöjesnytt och Nelly.


Cornelia är här och nu ska vi börja med att färga hennes hår. Men inte i vilken färg som helst... Intensiv röd står det på förpackningen. Erkänner att jag är lite avundsjuk. Kolla bara in Rihanna och hennes hår. S-N-Y-G-G-T! Kvällen är planerad av laga middag hos mig med Cornelia och sen dra vidare på 18-års fest. Det låter heller inte helt fel.


YSL




Dör lite för Agnes Almvärns tshirt. Från second hand.


HALSBAND, H&M. KLOCKA, UR & PENN.




12 AUGUSTI










Hej. En runda för shopping direkt vid öppningsdags och efter fika hemma hos mormor som har avslutats med att jag har umgåst med Cornelia har tagit upp all min tid idag.



SNYGGA GÄSTER HOS WHYRED




Fashion Week Stockholm. Elin kling - Emma Elwin - Iris Hjelmsted.


Visningar har visats under modedagarna igår och idag. Imorgon fortsätter det och sedan är det över. Håller på att sammanfatta dag 1 och dag 2 för er. Det kommer upp så fort som möjligt!



PERHAPS LOVE BETWEEN US?








Skinnjacka, new yorker. Linne, gina tricot. Jeans, cubus (gjort slitagen själv). Halsband, ur & penn. Solglasögon och ring, h&m. Ring, gina tricot. Skor, converse.


Blev en andra springtur ikväll. Vet inte hur jag orkade men kände att jag hade massor med energi att göra av med. Plus att jag behövde rensa tankarna lite.. Annars har det varit mys hemma med scones och te.



NYTT I HÄRLIGA FÄRGER




Chinos, gina tricot. Midjekjol, h&m.


Detta köpte jag när jag och syster var ute och seglade med farmor och farfar. Var ett tag sedan nu men har glömt bort att visa er det! Köpte en klänning också men den får jag visa senare för den hänger hemma hos pappa.



JOGGINGTUR




Tog en långrunda imorse. 7,23 km och nu är jag som död!!!!! Ska lägga mig och kolla på Alvin och gänget med syster nu och samla ny energi.



ROSA KLÄNNING




Likadana klänningar. Samma färg. Men med olika märken och priser.


GÅRDAGENS








Skinnjacka, new yorker. Stickad, second hand. Shorts, gina tricot. Skärp, lindex. Halsband, ur & penn. Väska, Italien. Skor, converse.


ZARA

 






Zaras lookbook för TRF F/W 2011 får oss att tänka tillbaka på sexiotalet med de korta trenchcoatsen och den kraftig eyelinern. Känslan av pojkflick ligger också över lookbooken. Min favorit outfit är den helsvarta. Just nu älskar jag lager på lager och skjortan med den knäppta koftan och en kavaj/jacka över var en tiopoängare!



Vad tycker ni?


MITT PAKET FRÅN NELLY.COM




Beställningen jag skrev om innan hämtade jag ut på posten idag. Inte provat det än men jag hoppas, hoppas att allt passar!!!


DAGENS




Shortsen är aldrig använda från Gina Tricot och väskan är ny från Italien.


HOME FROM ITALY






Träningslägret med damerna i Italien har varit en toppen/grym/rolig/ resa om man bortser från 30 timmar instängd i en buss och sedan vidare på en båt i 6 timmar. Men skratt har bytts ut mot nya skratt och två födelsedagar fick vi firat. Tack laget för den bästa resan!


KOMMER HEM NÅGON GÅNG IDAG

.

-

Det är svårt och sitta och kolla på gamla bilder. Tänka på gamla minnen. det är svårt. Det finns så mycket som man vill ha tillbaka av det eller som man vill ändra på. En del saknar man och en del inte. Helt plötsligt dyker fotot från när man var lite upp. Tanken om att tiden går fort slår en. Även tanken om att man inte hinner leva livet slår en. Att snart är det slut. Men det finns så mycket jag vill hinna göra innan det. Så med tunga steg och ett leende ska jag ta varje dag som den kommer och göra det jag vill. Jag ska tänka efter först "kommer jag ångra mig efter?". Även tanken om att dem som får en att leva snart kan gå bort slår en. Det får mg bara att vilja ringa och säga att jag älskar dem och är glad att jag fick dem bästa i mitt liv. Jag vill göra det. Jag vill att dem ska veta om det så när dem går bort ska jag inte tänka att "varför sa jag inte det?". Men nu gäller det att tänka och leva. Gör allt bra till det bättre och jag ska lyckas.

GINA TRICOT


Silver. Mer behöver jag inte säga! Denna godingen till tröja vill, ska och måste jag ha!

OBJEKTIV

Tipsa mig på bra objektiv till systemkamera är ni snälla!!! Mitt har gått halvt i sönder..

3







Tre favoriter som spelas på högsta volym när jag är ute och springer eller tar en powerwalk.

DETTA HÄNGER JAG RUNT HALSEN



Två nya halsband som jag hittade i en liten, lite butik i Danmark som jag inte minns namnet på! Fina är de.

ELLE AUGUST 2011

















RSS 2.0