CIAO BELLA

Nu står resväskan packad och klar. Om en timme går bussen som ska ta oss till Italien på träningsläger. Jag kommer inte blogga när jag är där nere men vi hörs när jag kommer hem den 3 juli. Ha det bra till dess!

GLAD MIDSOMMAR


BAD







Check för natt-bad!!!! Jag och Matilda tog cyklarna och cyklade ner till stranden. Vi förväntade oss att se isbjörnar där nere men det var överraskande i varmt i vattnet. Nu ska vi bädda ner oss med Big brother och chips! Puss!

RANDIGT





Jacka, väska, solglasögon, klänning, h&m. Sjal, gina tricot.

DKNY RESORT 2012






TORSDAG



Sovit länge, städat här hemma, gjort ärende och käkat lunch. Imorgon är det midsommar och vi borde väl inte förvänta oss något annat än regn när det gäller vädret! Vi får se om den "svenska sommaren" håller i sig.. Vad har ni för planer till imorgon då?

Ha det bra!

WALK YOU THROUGH THE MAZE OF THE MAP





Tröja, gina tricot. Jeans, cubus. Väska, armband och solglasögon, h&m.

NYTT



Skjorta, gina tricot.



Oranga shorts, kuvertväska med axelband, tubtopp, gina tricot.



Klänning, vila. Kommer bättre bild på midsommar när den kommer på!

SPORTIGT TILL HÖSTEN



Bilder: Emma Elwin


FILIPPA K släpper en kollektionen till hösten som heter Soft sport. Den kommer innehålla sportplagg och den del säsongsplagg. Huvudsaken med kollektionen är tänkt för fritid och relax. Låter detta lockande i era öron? Kolla då in Filippa K:s butiker eller återförsäljare till hösten.

– De här plaggen är en viktig byggsten i den perfekta garderoben, säger Filippa Knutsson, grundare och creative director på Filippa K. För mig är det viktigt att slippa göra avkall på stil och komfort när jag tränar, reser eller slappnar av hemma.

GÅRDAGENS OUTFIT







Skjorta, gina tricot. Klänning, h&m. SKärp, ullared. Klocka, tajms.

LOOK AWAY



Hemma nu! Äntligen har Matilda kommt upp hit och vi ska ha det grymt. Blev en runda i stan också. Trodde verkligen inte att påsarna skulle bli så många.. haha! Visar er allt ikväll och dagens kommer också upp då.

Ha det bra till dess!

NU

Godmorgon. Jag och syster ska ta bussen in till stan nu och hämta Matilda som kommer med tåget. Hon ska vara här uppe ett par dagar och fira midsommar med oss också! Hörs senare. Puss.

TÄVLING MED NELLY

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


14 JUNI - KÖPENHAMN

Har ju helt glömt bort att visa er bilderna från när niorna var i Köpenhamn efter skolavslutningen! Här kommer de!
















NICE



Collage gjort av: mig.

H&M



Nu är nästa modehus igång med ett designsamarbete med H&m! Denna gången är det Versace tur, men främst varumärkets kreativt ansvariga Donatella Versace som har skapat kollektionen. Den kommer bjuda på en tillbakablick i modehusets historia. I fokus kommer läder, tryck, färg och glamour stå. Men bäst av allt är alla exklusiva material som kollektionen tillvärkas i till ett mycket fantastiskt H&m-pris. I kollektionen kommer ni hitta dam- och herrplagg, accessoarer och några inredningsartiklar. Speciellt för detta samarbetet är att det är första gången inredningsartiklar också skapats utanför plaggen.

Ni hittar kollektionen i butik den 17 november. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online den 19 januari 2012.

"Det är otroligt spännande att samarbeta med H&M och få chansen att nå deras stora publik. Kollektionen kommer att vara typisk för Versace och perfekt för H&M:s och Versaces fans världen över", säger Donatella Versace.

VANILLASCENTED


MAKE A DIFFERENCE









Tshirt, bikbok. Jeans, lee. Skor, scorett. Väska, h&m.

Varit och är fortfarande ett levande exempel på för lite sömn. Sov fyra timmar i natt och det har satt sina spår. Jag kan inte gå förbi sängen eller soffan utan att tanken på att lägga mig ner och sova får mig att hoppa ett glädjehopp. Men det tar fyra sekunder sedan är jag på benen igen tack vare lillasyster. Hon har en vilja som man inte vill leka med..

FAST & FURIOUS 5



Biljetterna till ikväll är reserverade nu!!!

PUT A RING ON IT




















Hej på er! Har varit ute och sprungit en runda imorse och ska sätta mig med resväskan och börja packa nu. Åker till mamma imorgon. Tåget går 7 på morgonen och vem är rädd för att somna på tåget? Jag! Tusan att man inte dricker kaffe annars hade det varit en bra lösning. Ikväll ska jag och pappa på möte med fotbollen gällande vårt träningsläger i Italien. Åker på lördag och kommer bli helhundrandes bra! Vi ska också hinna med middag och bio istan ikväll.

TSHIRT



Inviger min fina tshirt från Bikbok idag! Ni får se den på senare. Ska ut och träffa Matilda nu. För er som undrar så kommer leopardskorna från H&m och de svarta från skopunkten.

MICHAEL KORS RESORT 2012







Den svarta klänningen längst upp. Rosa klänningen. Baddräkten. Bli mina nu!!!!!!!!!!!

02:24

Hej! Jag har knappt varit hemma idag vilket har resulterat i bloggning på låg nivå som ni säkert har märkt skulle jag tro. Det som tagit min tid idag har varit att jag har spelat match som slutade lika men vi spelade riktigt bra. Efter träffade jag underbara vänner. Denna helgen är det marknad här så Willez var här och spelade! Dansade ett par låtar till de och iallafall jag kännde mig ur-löjlig. Men vi hade så roligt så varför säga nej då?

Nu ska jag sova. Kör på bloggning imorgon! Puss.

I NEVER SAID THAT IT WOULD BE OK



Skjorta, bikbok. Linne, mango. Jeansshorts, Second hand.

DEN 16 JUNI















Jordgubbar, naturgodis, parken, snack och min bästa vän. Underbart!

DAGENS


4



Här får ni 4 charmiga bilder på mig! Julia är här nu och vi ska hitta på något. Ikväll är det träning! Dessutom saknar jag känslan av att det är sommarlov. Har inte fått den än. Har ni det?

COOLA TJEJER I FÄRG







CATCH THE LIGHT



Tshirt, monki. Kjol, mango. Solglasögon, lindex. Halsband, ur & penn. Skor, converse.


Bilden är tagen i Köpenhamnstågstation! Var med alla nior i Köpenhamn igår efter skolavslutningen. Ska visa er bilder därifrån senare.

SKOLAVSLUTNINGEN 2011















Jag vet inte vart jag ska börja... Att sluta nian käns så overkligt, sorgligt, roligt och spännande. Att lämna skolan, alla nior och lärarna efter tio år tillsammans är ett avslut jag inte vill stänga ner ännu. För mig har det precis börjat men nu ska vi skiljas åt. Hoppas detta inte är ett hejdå för oss nior, utan bara ett hejdå till grundskolan som vi nu lämnar bakom oss för att göra oss redo inför gymnasiet.

Jag älskar er alla! Tack för dessa fina tio åren.

BLÅ













Klänning, h&m. Skärp, vero moda. Skor, skopunkten.

Såhär såg jag ut på lärarmiddagen ikväll. Pappa fick agera lite snabb fotograf i trädgården innan. Kvällen har varit så högt över mina förväntningar som det bara gick att gå. Alla lärare som vi har haft under åren och alla nior är helt fantstiska, vilket gäng! Kvällen bjöd på god mat, trevligt sällskap, dansuppvisning av lärarna, musik-framträdande som slutade med ryssningar men kvällens stora hedergäst var: skratt och minnen. Kommer aldrig glömma er lärare och nior! Ni har gjort mina tio år i grundskolan till de bästa av möjliga. Imorgon är det skolavslutning men jag hoppas att det inte är ett hejdå.

NEW FROM MANGO







Linne/klänning.
Shorts - Har ni sett på i detta inlägget.
Tredje bilden är en sneak peak på vad jag ska ha på mig imorgon på avslutningen.


Sista dagen i skolan avslutad. Elevensval idag, för min del innebar det fotbollsturnering. Efteråt fylldes det vattenballonger, flaskor och vattenpistoler. Vattenkrig mot lärarna var ingen match för oss och förlusten tog de genomblötta lärarna hem.

Ikväll är det lärarmiddag som gäller!

EN KVÄLL PÅ STRANDEN































Gårdagen betod av: cykeltur till stranden, grillning, skratt som vanligt när tjejerna är med i bilden, första doppet (För mig iallafall. Fortfarande stolt över mig själv som trotsade isbjörnen inom mig) och cykelnyckel letande mitt i natten. Väl hemma i natt somnade man brevid Julia snabbare än den snabbaste.

ONE DAY YOU KNOW





Kofta, indiska. Tshirt, monki. Shorts, mango. Skor, converse.

Från i fredags.

MIN MORGON







Såhär har min morgon sett ut och såhär kommer den fortsätta se ut ett par timmar framåt. Härligt härligt! Ikväll blir det grillning på stranden med ett gäng.

STUDENT



Nu sticker jag iväg på studentfirande! Har på mig en klänning från Ullared och kavaj från H&m. Ha en bra kväll!

WATCH AND REALIZE


Jacka, h&m.


Skor och kuvertväska, h&m. Halsband, ur & penn.

Har 6 nya inköp till att visa er! Haha. Har blivit en hel del shoppande på sistone, senast idag. Visa er lite mer imorgon.

SPEX 2011




Jag som la maffia.





























Alla nior!

Bilder från spexet i skolan idag!

WELL, EVERYBODY WANTS TO GO ON FOREVER



Skinnjacka, new yorker. Skjorta, gina tricot. Jeansshorts, zara. Skärp, lindex. Väska, h&m.

VÄST



Har mer och mer kärat ner mig i denna västen från H&m Fashion Against Aids. Både Columbine Smile och Sandra har vars en. Är jag avundsjuk? En aning kanske...

KLASSRESA TILL DANMARK



Hej! Kom hem för en timme sedan från en oförglömlig klassresa. Imorse tog klassen tåget över till Köpenhamn. Kollade in läget på Guinness rekordbok museumet och möttes av världens längsta man utanför (tyvärr var han inte i mänskligform). Vi avslutade allt med Tivoli. Där pirr i magen, skratt och karuseller stod i fokus. Att jag har haft en grymt bra dag kan man också sammanfatta detta med!

DO NOT SPEAK AS LOUD AS MY HEART





Jacka, grå klänning och sjal, h&m. Vit stickad, second hand. Plånbok, lindex.

Verkligen inte de bästa bilderna (tro mig jag VET!). Men jag får mitt batteri på posten imorgon kväll så efter det blir det ordentliga bilder igen!

CFDA















Källa: Style.com


Mina favoriter ur Tommy Tons favoriter från Council of Fashion Designers of America.

15:10



Hej! Idag är det exakt en vecka kvar till skolan slutar och ett helt grymt sommarlov med förhopnningsvis fint väder och mycket sol kan börja. Inget mer än klassresa till Köpenhamn imorgon, spex på torsdag och klassensdag igen på fredag kommer hända denna veckan. Lugnt och skönt med andra ord!

PROBLEM

Ja det kan man säga! Min digitalkamera är sönder och jag har glömt mitt batteri till min systemkamera hos min mamma (som jag får på posten på onsdag). Så till dess har jag ingen kamera och får försöka lösa det mesta genom webb-kameran och mobilen. Hoppas ni står ut!

SVERIGES NATIONALDAG


Collage: av mig.

Hur har ni firat dagen idag? Eller gör ni som jag och ser det som en helt vanlig dag? Iallafall så har jag bott nere på stranden idag men första doppet har inte kommit än. Vill inte erkänna.. Men jag är en badkruka med väldigt stora bokstäver.

179 KR



Från Zara.

Vadå perfekt???? Och kolla färgerna!!!!!!!

H&M FALL-WINTER 2011/2012


A WALK TO A PLACE

Här var vi igår och tog en lång promenad i solen och bland bergen! Kullaberg heter platsen och jag kan inte mer än att säga att där är fantastiskt!












Silvergrottan!












GÅRDAGENS











Jacka och kjol, h&m. Tröja, gina tricot. Solglasögon, lindex. Skor, converse.

Igår kväll träffade jag Cornelia! Vi köpte massor med choklad och bilar och satte oss i hamnen. Vädret var hur skönt som helst, solen var fortfarande uppe och utsikten nådde över till Danmark. Underbart var det!

DO YOU WANNA PLAY A GAME











Bilder från lekparken idag!!

3 JUNI



Precis lagat lunch till mig och lillasyster som jag passar idag och nu ska vi cykla ut på äventyr! Eller nej, vi ska till folkparken och leka lite - woho...

HATT FNATT

 

Ett smart tips för variation med solglasögonen i sommar är hatt. Denna fantastiska uppfinning trollar även bort en dålig hårdag eller ger en enklare outfit ett extra lyft. Så i sommar kör vi all in med hatten på sne!

Här har ni några tips på snyggar hattar till sommaren!

I THOUGHT OF THIS ALL NIGHT













Jacka väska shorts och kavaj, h&m. Linne, gina tricot. Skor, converse.

Idag gjorde vi klart det sista provet. Inga läxor, prov eller inlämningar har vi kvar och som jag har längtat efter att få säga det. Inget mer att tänka på, bara ladda till ett awesome sommarlov!!! Men först är det långledigt som gäller. Torsdag (imorgon) till tisdag. Hur bra låter inte det på en skalla mellan 1 och 10? 15 skulle jag säga!

Imorgon bitti (Och nu snackar vi riktigt tidigt. Bilen kör här hemmifrån 7) tar jag tåget till mamma och ska vara där uppe under hela ledigheten. Njuta av fint väder, fina vänner och världens finaste mamma och syster.

NYTT FRÅN MODEKUNGEN



Länk!

DATUM ATT HÅLLA KOLL PÅ

KÖPENHAMN 3 – 7 augusti

STOCKHOLM 9 – 11 augusti

NEW YORK 8 – 15 september

LONDON 16 – 21 september

MILANO 21 – 27 september

PARIS 27 september – 5 oktober

 

Här har ni datumen som gäller när höst- och vinterkollektionerna för 2011/2012 ska visas! I min kalender står de redan inskrivna med stora bokstäver.


RSS 2.0