4 ST



4 st snygga höst-outfits!
på gymnasiskolan imorse var det bra! fick gå runt och lyssna på de olika linjerna och göra lite olika övningar. annars har man tränat i -9 grader idag! fy tusan vad kallt det kvar! nu blir det tv och choklad. puss.

BE MOVED



the script - the man who can't be moved.

polo och byxor, hm. skärp, ullared. converse (ja, mitt i vintern).

träningen gick bra! är riktigt trött så ska sätta på en bra film nu. imorgon har vi sovmorgon för vi ska till kommunens gymnasieskola och ta en runda där. godnatt!

p.s blev veckans blogg hos denna fina tjejen! TAAAACK :)

BRUNT


hej! iskolan var vi 8 st idag. alla andra insnöade.. livet är förjävligt ibland asså! annars bara träffat malin och ska snart träna. INOMHUS och det tackar jag gudarna för !!!!!!

JEANSSHORTS




1 - inspiration.
2 - sjukt snygga väskor.
3 - färgen.. klippningen.. SÅHÄR vill ja ha mitt hår!!

FÖRSTA ADVENT


tjenna! hur är det med er? själv är man tröttare än självaste trötter. cup igår och idag med så har inte blivit mycket sömn för mig denna helgen, vilket jag hade hoppats på! cupen idag gick bättre än vi hoppats på.  vi kom 2:a och en fin silver-pokel följde med oss hem. har precis kollat klart på GOSSIP GIRL och snart blit det efterrätt. mmmmhhhh säger magen !!!

NYTT




halsband - jc.
byxor - hm.


blev en snabb runda till stan idag och hittade detta fina där inne! love it totalt!

godnatt! hörs imorgon efter cupen.

LET ME SHOW YOU THE WAY OUT


GÅRDAGENS!
skjorta, gina tricot. jeans, cubus. skor, din sko.

hej! hann inte med blogging går. var på XXXLUTZ med farmor/farfar och syster, tränade och träffade malin. super mysig fredag!
idag har jag spelat cup i trelleborg. gick bra och imorgon får vi reda på om vi går vidare eller inte + att jag ska spela en cup imorgon med. annars ska jag bara ta det lugnt idag!

TORSDAG


hej! hemma från danen med alla 9:or i kommunen. tio skolor var vi där, tror ja! blev en massa dansandes och skratt. hörs imorgon! puss.

PARTY DRESSES




SNYGGA från nelly.com!

SNÖÖÖ



mössa, carlings. kofta, gina tricot. tshirt, hm. leggings, mq.

heejj! som ni ser så har även vi längst ner i skåne fått snö. mysigt eller slaskigt? både och. i skolan har vi övat inför "dansen" imorgon. vals, foxtrot och bugg, då allt det ska sitta imorgon! men före dansen väntar dagsverk, för att tjänna in pengar till auschwitz-resan, som alla vi 9:or ska göra i mars.

ikväll har jag malin malin och emelie bara snackat och snackat och snackat. jag älskar dessa tjejer!

THE DRESS

dagens fråga: kan du inte lägga ut bild på din klänning ? :)

svar: klart! fast ni får bara en liten smyggtit på klänningen. ni får se den på när dansen är :) den kommer iallafall från cubus och är myyyyyycket snyggare i verkligheten. trust me!



LANVIN FOR HM




IDAG släpps äntligen kollektionen!

FUN, LITTLE TREE



kofta, vero moda. tshirt, weekday. sammetleggings, gina tricot.

hej! har varit borta i stort sett hela dagen så kan äntligen slägga ut ett linlägg nu.. pappa och jag har varit på john bauers öppet hus idag. är riktigt sugen på att gå ekonomi-linjen där. men vi får se! efteråt körde vi till entre för att leta efter en klänning till dansen på torsdag, vilket innebär att alla 9:or i kommunen samlas och dansar tillsammans. spännande.. sure. men klänning är iallafall fixat nu och ikväll har jag tränat med diamantgruppen.

nu ska jag sätta på charles änglar och glo 1an & 2:an med om jag hinner. godnatt!

I SMILE LIKE NEVER BEFORE WITH YOU


hela gänget sjungandes för födelsedagsgrisen.
födelsedagsgrisen.pizza.

hej! har varit ute och gått en runda med emmy & ebba ikväll. härliga tjejer det! haha :) nu ska jag sätta på en film och krypa ner med min varm choklad. godnatt!

här har ni 3 bilder från överraskningsmiddagen för malin i fredags. berättar mer om dagen och fler bilder kommer imorgon! så kolla in då igen :) vi hade iallafall en jätte mysig kväll, som alltid med dessa tjejer. ni är bäst!

BACK

hej! som ni märkt har jag haft en liten blogg-paus nu i helgen. och det behövdes verkligen. mycket som händer nu och det är inget jag kommer gå in på här i bloggen. hoppas ni haft en bra helg. puss.

MAKE 1 TO 2


HEJ. sticker snart iväg på överraskningsmiddag. om inget annat hörs vi imorgon! ha en trevlig fredagskväll, för det kommer absolut jag ha! puss.

p.s snöat idag. blandade känslor..

TÄVLING

sara har en tävling just nu på sin blogg där jag är med och tävlar med outfiten under! vinnaren får två armband från "pearls for girls". så gå med du med och tävla! här kommer du till tävlingen :)


outfit från början på veckan! wish me luck..

DAGENS DRÖMOUTFIT #5


SUNLIGHT



har inte så mycket inspiration till bloggning nu.. den ligger på is. är det något ni önskar skulle synas här på bloggen? mer/mindre av något? eller något helt nytt? :)

CONTINUE TO UNDERSTAND


kavaj och klänning, hm. jeans, gina tricot. skor, din sko.

hej. torsdagar är den mest tråkigaste och segaste dagen i skolan, därför hurrar man inte precis på torsdagsmorgnarna. men bara för att vi sett två filmer idag så har dagen gått snabbare än vanligt! vilket är härligt! umgås med fina malin idag. käkat chokladpudding med glass, gått en runda, snackat, tagit ett besök på gymmet. tack för allt hjärtat! du finns verkligen där för en.

ELLE



känner bara för att slänga mig ner i sängen/soffan med nya nummret av ELLE och en skål med BLÅBÄR och bara mysa! men nejdå.. livet har andra planer för mig. imorgon har vi test på spansk-glosorna. ja, dem måste vi också öva på.

SEE ME






ph: stockholmstreetstyle.com
otroligt snygga bilder i svart/vitt! inspirerar det lilla som det bara går.

WEDNESDAY


kofta, gina tricot. skjorta och legginsg, hm. väska, köpt i egypten.
(färgerna gör sig inte rätt på bild. kofta - beige/grå. skjorta - vit.)

hej! idag har vi kommit igång med att lära oss dansa i skolan. nästa vecka har alla nior i kommunen en dans tillsammans. hoppas man kan dansa till dess, annars pinsamt.. har precis kommit hem från möte med laget och nu ska jag sätta mig och skriva om HELA mitt svensk-arbete. blev inte nöjd med den förra så känner att jag måste detta. imorgon torsdag, sedan fredag.

DIESEL






ph: thecobrasnake.com. diesel summer 2011. höjdare!

YOU GOT TO GIVE ME EVERYTHING






klänning och leopard-tights, hm. halsband, gjort själv. converse.

tränat och pluggat idag. inte så mycket mer har hänt.

3



mario - thinkin' about you.

rihanna ft drake - whats my name?.


black eyed peas - the time.



sitter och pluggar. spanska, matte, engelska. finns saker jag hellre hade gjort.. ikväll är det träning. love.

ZARA LOOKBOOK NOVEMBER




otroligt snyggt !!! måste ta mig en tit inne på zara SNART igen och hålla koll efter godingarna ovan!

www.zara.com

FIRA CASSANDRA







hej. firandet av cassandra var hur trevligt och mysigt som helst! synd bara att man var tvungen att gå så tidigt.. grattis igen cassi! hoppas att du blev glad öven den lilla "överraskningen" :D

tränat ikväll och nu ska jag sätta på en film! pluggandet är klart.

WELL TAKE A JOURNEY INTO MY MIND


tröja och byxor (NYA), hm. skärp, ullared. halsband, hm en gång i tiden.

SNABBT/DETALJER



kastar in ett snabbt inlägg.. nu efter skolan samlades ett gäng girls på konditoriet för att överraska cassandra som fyller år idag! bilder kommer ikväll, hinner inte nu för ska snart träna. puss.

FARSDAG


grattis pappa. love u.

TOPSHOP



topshop is the beeest! and will always be.

ALEXANDER MCQUEEN SS11




säger godnatt med dessa godingar till bilder på alexander mcqueen ss11. sarah burton har gjort ett fantastiskt jobb med att göra klart kollektionen efter att alexander tog sitt liv. och även om sarah har tagit över.. så har fortfarande kollektionen kvar sin fantastiska gåva på att inspirera med fantastiska plagg. mcqueen har och kommer alltid vara störst för mig. så är det bara. känslan för konst finns där och speglas i vartenda kollektion. jag kan inte säga mer än love till mcqueen!

GRATTIS MAMMA


grattis mamma. du är världens bästa! och jag älskar dej högt på denna jord ♥

första träningen efter ungefär 4 veckors uppehåll hade vi imorse. tusan vad seg och trött man var! men det är roligt att vi kommit igång nu igen. efter tog jag bussen till mamma för att fira henne och bara umgås. mysigt var det! hemma nu och ska snart sätta på en film.

säger grattis til johan, som också fyller år idag! :D

I'M FALLING TO PIECES




kofta, vero moda. tunika, cubus. jeansleggings, gina tricot. skor, din sko.

hej. musseum och burger king har min skoldag bestått av. go go go for whopper piiiiinata !!! + en massa mumsiga tillbehör. tänk om varje skoldag hade sätt ut såhär? isåfall hade jag varit expert på konst och rullat fram tack vare all burger king på bara en veckan..

kvällen har tillbringast med fina vänner hemma hos malin! godis, glass, kortspel, idol och cirkus möller. en lugn och härlig fredags kväll! julia och jag är hemma hos mig nu. ska sätta på en film nu med glaaaaaaaaaass... såklart! hon sover här ikväll. imorgon börjar träningen igen. äntligen säger jag bara! som man längtat!

godnatt, alla fina.

LOCKIGT


lokigt hår idag! bara älskar det. kommit in i en liten lockig-period.

malin och julia är här! vi ska handla godis nu. inte för tidigt nej? det är ju fredag !!!

KATE MOSS




bättre sent än aldrig att slänga in dessa bilder! kate moss har nu gjort sin sista kollektion för det kända märket "Topshop". slut-kollektionen och alla andra kollektioner genom åren har varit slående. full pott! lite sorligt att kate ska sluta.. men lviet går vidare. på "Topshop"s hemsida hittar ni fler bilder från kollektionen och ni kan även köpa plagg från kollektionen direkt på nätet.

DANIEL ADAMS-RAY


daniel adams-ray - förlåt att jag aldrig sagt förlåt.
från nya albumet. 10 av 10 !!!!!

GOING BACK TO THE CORNER




skjorta, gina tricot. grått linne/leggings/halsband, hm. klocka, ur och penn. converse.

hej. julia stack vid fem och sedan dess har jag bara tagit det lugnt och precis varit ute och sprungit. ska läsa lite i våran svenskbok ikväll och sedan slappa framför tvn med förhoppningsvis en skål med glass... om den inte är slut ?!!!!!

idag fyller MALIN år! grattis sötnos :D hon fick den bästa presenten/överraskningen man kan önska sig av sina kära vänner.. okej, hon önskade sig inte precis det men det bjöd vi på... ÄÄÄÄÄGGNING !!!! haha. grattis gumman :D

11 NOVEMBER




1 - dagens.
2 - julia med en tidning om gymnasium-skola.
3 - just nu: håkan och plugg.

....

att veta att en dag tar allting slut, gör det mycket svårare att leva. att en dag kommer allt slockna och vi lämna denna jord. vi har tid på oss men det kommer att hända. det vet vi alla. så när tanken slår mig hur snabbt och fort allting kan förvinna, slockna så är jag så tacksam för mitt liv. jag har dem bästa. helt klart. men tanken slår mig ändå. tänk om någon av dem tas ifrån mig. dem kommer ju någon dag gör det. men tänk om det händer just nu, medans jag skriver detta eller imorgon, nästa vecka eller nästa månad. vi vet ju inte. så varje dag jag har ska jag ta tillvara på. jag ska berätta för dem jag älskar hur mycket jag verkligen älskar dem. jag ska se bortom alla bekymmer och glädja mig åt att det finns en väg tillbaka från dem alla. jag ska ta varje dag som den kommer och klara av det. jag ska finnas där för dem jag älskar och jag hoppas att dem kommer finnas där för mig. och varje gång jag får en motgång, ska jag inte springa eller blunda. jag ska stå kvar, stå på min plats och ta mig igenom det. för alla motgångar jag har haft har visat mig att man inte vinner något på dem genom att springa. utan man vinner genom att visa sig stark. så jag lovar att leva. men glädje och kärlek. jag ska inte tänka på att slutet kan vara nära utan jag ska tänka att idag, gör vi dagen till vår. och morgondagen, tar vi som den kommer. men oavsett vad, vet jag, att om någon lämnar mig så vet jag, att den personen eller personer, alltid kommer finnas vid min sida men främst i mitt hjärta.

BLACK NIGHT



kavaj, hm. tshirt, monki. sammetleggings, gina tricot. halsband, cubus.

hej! det omtalade no-provet hade vi idag. känndes bra, vilket alltid innebär att det kommer gå dåligt.. har träffat malin och erik ikväll. vi spelade kort och bakade negerbollar som inte blev dem bästa precis. men det gick att äta dem. nu ska jag sätta på en riiiktigt bra film och kryppa ner under en massa filtar och mitt täcke.

vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran CORNELIA idag !!! grattis gumman :D

godnatt!

SHOPPING #2





rosa skjorta, gina tricot.
svart polotröja, hm.
tshirt, weekday.
sammetleggings, gina tricot.

ARE YOU GONNA GO MY WAY?



kofta, gina tricot. tshirt, levis. leggings, mq.

hej. malin har varit här en stund idag och gjort mig och mina no böcker sällskap. prov imorgon ju. nu ikväll har jag varit ute och sprungit en runda och nu ska jag bara ta det lugnt innan DH. pössilipöss!

MJAUU


pic: stockholmstreetstyle.com.
otroligt snyggt kombinerat! päls med spetsmönstrat och army inspirerande jacka!
i love. big love.

MONKI

denna från monki vill jag ha! ångrar mig stooort att jag aldrig köpte den när jag hade chansen!!!!!!! någon som vet om denna tshirten finns kvar på någon monki affär i närheten av malmö?

IT COULD BE, IT WOULD BE


kavaj, hm. tshirt, monki. jeans, cubus.

hej. har drängt mig i mina böcker och pluggandet med no idag. astronomi verkar inte vara något som vill fastna i mitt huvud.. tråkigt det, för på onsdag blir det prov på just detta !!!!!! gillar verkligen inte detta. blir iallafall bara en liten stund pluggnig till och sedan blir det en massa filmer, filten och te som sällskap.

DETAILS


HM NYTT


nytt från hm. är kär i armbandet, halsbandet och den söta, rosa kavajen! men halsbandet SKA jag hålla ett extra öga efter.
söndag i dag. som alltid är det en seg, trött och tråkig dag. sova länge, en massa filmer och bara ta det lugnt står alltid på iallafall mitt söndags schema. och så ska jag fortsätta med nu ikväll, sista dagen på lovet.

CHOKLAD/KAPPA



hej. tråkig bloggnig under lovet men har bara velat ta det lugnt under lovet! idag har vi varit hos moster och kusin. kollat kläder och käkat lunch med dem. fick med mig kappan ovan. den kommer från märket "street one", moster jobbar där. den är mycket finare i verkligheten! nya marabou vit har vi ockå köpt hem nu. någon som smakat det? jag äääälskar i vanliga fall vit choklad så kommer inte bli besviken på detta tror jag.

NU IKVÄLL blir det paaaaarty!

SHOPPING #1


mössa och hårband, lindex. nagellack, hm.

kommer mer!

ROSA/RÖD



rosa och röda plagg/detaljer är heta!

DAGENS


tunika, hm. leggings, vero moda. boots, din sko.

THERE'S NOWHERE LEFT TO REST



pic 1 - shoppingen.
pic 2 - fika.


dagen har varit toppen! började med stan och en massa shopping och sedan fika med stina. var jätte trevligt, tack för allt gumman! nu ikväll har mamma syster och jag varit först på resturang och sedan på bio. vi såg "himlen är oskyldigt blå". ingen höjdare precis.

I EN TRAPPUPPGÅNG




stickad tröja, gina tricot. leggings, hm. converse.
imorgon blir det STOR-SHOPPING med stinalisa. om jag längtar !?!??!?! ska försöka hinna med ett inlägg imorgon bitti, annars hörs vi imorgon kväll. haha vi ska vara på stan redan när affärerna öppnar. då är det verkligen seriös shopping på g. pusss!

BLACKPÄLS


sjukt snyggt med helsvart! och som pricken över i:et... PÄÄLSJCKAN!

MUSIC



TVÅ grymma!

ORANGE


charmig bild från i sommras, en fin kväll med girlsen.
sovit till ett, ätit omelett, avklarat ett ärende på banken, packat det sista och kollat senaste avsnittet av gossip girl. första dagen på lovet har verkligen börjat lovande kan jag säga! även första november idag. inte många dagar kvar till jul nu.

// jag har funderat ett tag på att lägga ut många fler texter. vad säger ni om det? skulle det vara roligt eller bara en massa onödiga inlägg?

DAGENS FRÅGA

dagens fråga: vart har du köpt jackan? :) (jackan hittar ni här)

svar: den kommer från bikbok!

FORTSÄTT OCH STÄLLA FRÅGOR TILL MIG! eller maila mig :D

RSS 2.0