RED IS A COLOR





En liten titt på dagens. Kommer bättre bilder.

Sedan skolan har jag legat ute i solen och ska fortsätta med det nu. Hej hej sommar! Ikväll ska vi spela match så får se om jag hinner blogga mer idag. Annars så hörs vi imorgon!

DAGENS









Jacka och skjorta, h&m. Shorts, monki. Skärp, vero moda. Skor, scorett. Solglasögon, lindex.


Hej! Är riktig glad!! Höjt mitt slutbetyg i engelska till VG och på matte nationella fick jag VG. Äntligen börjar hårt arbete visa sig! :) Veckan i skolan kan sammanställas med ett ord (fast det bara är måndag idag) = SLAPPT. Går till onsdag och sedan har vi ledigt till tisdag. Känns inte helt fel med denna långledigheten att förberedda sig inför sommarlovet. Bara vädret håller i sig... Nu är det iallfall sol och minst 20 grader! Så hasta luego - jag ska ut och sola.

JEFFREY CAMPBELL LITA - GLITTER


MORSDAG



GRATTIS PÅ MORSDAG, MIN FINA MAMMA! Du är mer än guldvärd för mig, du är mer än livets lycka för mig. I mitt lilla hjärta ligger där en stor kärlek till dig. Det och mycket mer är du värd. Jag älskar dig <3

9 ST







Några av mina senaste outfits. Har ni någon favorit?


Denna söndagen ska jag ägna till plugg. So prov imorgon och på tisdag är det redovisning i svenska som gäller.

EMILIO PUCCI

Denna klänningen - skapelse - drömmen skulle jag vilja äga. Men jag skulle inte vågat bära den, utan haft den upphängd på väggen.

RUNNING



Hej! Kvällen igår kan sumeras med mysig like hell! Vi lagade middag, bakade paj (Som vi alla fyra åt upp tillsamans utan problem. Kan inte hjälpas men den var 10 av 10), pratade om världens alla ämnen och skrattade fast än magen till slut krampade. Mina tjejer är så fina!!

Idag = Vakande vid 1. Sprungit 5 km. Kollar Mean Girls 2 nu.

RIHANNA AND CALIFORNIA KING BED


Så vackert. Hela musikvideon igenom.

4 NYA I GARDEROBEN



1. Skjorta, h&m.
2. Kilklackar, skopunkten.
3. Långklänning, h&m.
4. Solglasögon, h&m.

PEOPLE



Bild från förra sommaren på Malmö festivalen.

Slutade 12 idag, vilket aldrig är fel att inleda helgen med. Har kollat några avsnitt av Big brother och ska börja städa mitt rum nu (ser inte ut som en bomb har slagit ner här.. utan två). Ikväll ska det bjudas på våra bästa talanger i köket. Ett litet men väldigt fint gäng tjejer ska samlas hemma hos Matilda och laga mat. Mysigt är bara förnamnet.

MÖNSTRADE BYXOR



Kofta, vero moda. Tröja, gina tricot. Leggings, hm. Halsband, lindex.

SO WHO AM I TO JUDGE YOU ON THE PAST

 




Whyred & Youwalklikeathief.

Gjorde klart de sista två nationella idag, äntligen! Pluggat till svensk-redovisningen imorgon och snart ska jag på träning!

WATERAID











Idag släpps det nionde samarbetet mellan H&m och Wateraid. Ni hittar kollektionen i utvalda butiker och online! Att kunna erbjuda rent vatten och sanitetsanläggningar i fattiga länder är samarbetets syfte. Samarbeten/kollektioner som står för något och hjälper till att förbättra vårt samhälle är alltid mer uppskattade - iallafall för mig.

MAY






Linne, gina tricot. Jeans, lee. Skärp, second hand. Skor, scorett.

NICOLA CLAIRE




Hur snyggt var det inte med en tatuering på låret då? Jag dör en aning..

ONE PIECE HAR ÖPPNAT I MALMÖ




Nya butiken på Baltzargatan 41 i Malmö.

Syster skulle in och köpa en idag så fick själv en rundvisning där inne. För er som gillar de och bor i närheten av malmö så kan ni spring in och köpa en här!


CLOSE UP: DAGENS




Gjort nationella i spanska idag - hörförståelse. Det får gå hur det går.. Fick iallafall VG på läsförståelsen. Ska till stan med pappa och syster nu. Jacka och skor är jag på jakt efter!


ORANGE






Från Pepe jeans.
Snälla rara, vill du flytta in i min garderob?

NATUR




Fys var det på träningen innan idag, tog mig igenom det och ska nu hugga in på naturgodis och desperate housewives som jag har gjort mig förtjänt av!


YOU NEVER MISS A GOOD THING 'TIL IT'S GONE





Stickad, second hand. Jeansshorts, zara. Prickiga strumpbyxor, hm.

ZARA LOOKBOOK MAY






















FANTASTISKT. Enkelt och stilrent. Mina tre favoriter är den blåa kavajen, gröna väskan och guldiga kjolen. Men vi ska inte glömma bort resten.. Detta gillar jag verkligen.

?


Jag kan inte bestäma mig angående min blogg-design.. Tycker jag bara bytar, bytar, bytar, bytar och bytar. Bytar en gång till och så en gång till. Kan aldrig bestämma mig!!!!

Tänkte fråga er också vad ni vill se mer av i bloggen? :)

TURQUOISE


Otroligt vackert halsband från H&m. Pris? 99 kr.

I'M LEAVING YOUR TOWN, AGAIN






Skjorta, gina tricot. Tshirt och armband, hm. Jeans (egen design), cubus.

Hej! Skriva klart analysen på engelsk arbetet och sedan kolla Big brother tills träningen ikväll börjar. Blir en härlig måndag ändå!


3




Tre nya tröjor från Gina tricot.

- Randig långarmad med axeldekoration i läder.
- Turkost oversize linne.
- Ljusröd tunika med ficka på bröstet.


INSPIRATION DENNA MORGON




















Hjälpt till här hemma. Äter lunch nu. Stan senare. Ha en bra söndag!

EN MINIGOLF RUNDA MED SYSTRARNA OCH MAMMA IDAG






SY




Tog fram mammas symaskin innan och var duktig. Sydde in två jeans, ett par shorts och gjorde om en klänning till korsett. Ska visa upp korsetten innom kort.

GODMORGON




Godmorgon på er! Lyxade till det lite imorse med hallon till muslin och nybakat bröd. Underbart! Ska cykla ner till mammas jobb med lillasyster nu och sedan vidare för att klippa mig. Ha det bra!

WALKING ON AIR










Skinnjacka, new yorker. Skjorta, hm. Tshirt (mintgrön), gina tricot. Leggings, mq. Halsband, ur & penn.

SANT ELLER INTE?






Någon mer eller är det bara jag som har missat denna underbara, fantastiska och storslagna nyhet? På Posh24 kan man nu läsa att Sex And The City kanske kommer släppa en ny långfilm, som då kommer bli nummer 3 eller att det kommer bli en film av The Carrie Diaries. Vilket det än blir så är jag jätte spänd på vart manusskrivarna kommer föra och hitta på med allas vårt favorit tjej-gäng. Äventyr, mode och storstaden speglar SATC när den är som bäst.

PLASTIC FANTASTIC

Skor från Nelly.com. Plast, färg och helt rätt i sommar. 199 kr.

20 MAJ


Sitter hemma hos mig med Erica. Pratar om spexen, skolavslutningen och sommarlovat. Är mycket mindre än en månad kvar nu!!!!

Ska packa väskan senare och åka till mamma i helgen. Vi hörs!


-


Nya tag och nya krafter ska hämtas. Nästa vecka lovar jag att köra ett race igen gällande allt! Livet, bloggningen, skolan. Behövde dessa dagarna bara... Det är allt.

SÅG UT SÅHÄR IGÅR




Kofta (vinröd) och skjorta, gina tricot. Skärp, hm.

Nu ska jag kolla några avsnitt av Big brother (har serien nerladdad för er som undrade). Känner att det börjar bli en vana nu så varför bryta den? Dagens outfit kommer också upp senare.

ANGELICA BLICK





ELLE




Skrivit på mitt engelska arbete ända sedan jag kom hem från skolan. Känner mig duktig och värd en paus... Så sätter mig med nya ELLE och H&m Magazine nu.

DAGENS I DETALJ





KATE BOSWORTH







KUVERTVÄSKA



Angelica Blicks fina kuvertväskor kommer från Vivistyle.se och de är obeskrivliga. Vill också klicka hem en.. Eller två.. Eller varför inte köra på en massa? För så fina är de.

IDAG






Blus, bikbok. Jeansleggins (gjort hålen själva), gina tricot.

Ikväll har jag hunnit med träning, no-plugg och kollat dagens avsnitt av Dh!!! Tänkte krypa ner med en bra film och en kopp te nu. Känns väldigt lockande och känns som ett bra avslut på denna dagen.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU


BILDER FRÅN VUXENKALASET. Tack släkten för allt fint! Ni är fina :)

BLINK




Hello! En mycket seriös bild där jag visar mitt rätta jag. Hoppas ni inte blir allt för rädda för mig... Andra dagen med Elevens val i skolan är avklarad och håller på att plugga no, biologi nu. Prov väntar imorgon och det är varken lockande eller efterlängtat!

ANOTHER




Från Weekday - Vackert!

JAG ÄR SUGEN PÅ CITRUS














JUST NU




Hejhej! Släkten har kommit nu och grillningen är i full gång = Vuxenkalas!

PURPLE




Sovit länge idag. Malin har sovit här i natt och var ute innan. Ska börja fixa till mig nu för grannarna kommer på lite födelsedagsmiddag och ikväll ska det dansas loss till muuuuuusica! En bra och hel-lyckad kväll hoppas vi på!

I STAND HERE IN RED








Kofta och linne, hm. Shorts och skärp, second hand. Halsband, Ur & penn.

SOMMARAVSLUTNINGEN ELLER STUDENTEN



Nelly - Topshop - Bikbok

H&m - Topshop - H&m

Bikbok - Nelly - Nelly

H&m - H&m - Monki

Nelly - H&m - Net a porter

Bikbok - H&m - Nelly

H&m - Nelly - Nelly

H&m - Net a porter - Monki

Nelly - Nelly/Ullred - H&m

Har ni hittat en kläning till skolavslutningen eller studenten? Jag har inte ens varit ute och kollat efter en klänning till avslutningen. Så börjar känna lite panik nu... För alla er som inte har hittat någon än så har ni lite tips på fina klänningar här. Jag ska satsa på en i en härlig sommarfärg eller en blommig iår!!!

LITE BILDER










Fredag och helg. Finns det något bättre på veckan? Ska hem till Matilda senare på hennes vuxenkalas för att fira henne. Grattis på födelsedagen hjärtat!


A DAY WHEN EVERYTHING WAS GONE




Har spenderat min första dag som 16-åring i skogen med alla nior för orientering. Sprang inte vilse vilket är förvånande för att vara mig så är stolt över mig själv. Annars går absolut inte jag och skogen ihop. Småkryp och träd är jag inget fan av..  Fikat med farmor, farfar och syster också. Jätte mysigt var det! Bara sitta och snacka och låta tiden rinna iväg. Träningen ikväll började med att man möttes av fin sång av lagkamraterna. Ni är så fina! Och alla ni som har gratulerat mig idag är också! TACK!

16 ÅR IDAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

LADIES IN BLACK AND WHITE



ONSDAG













I DON'T WANNA MISS A THING








Spetströja och byxor, hm. Solglasögon, lindex.


Har umgåst med fina Julia idag! Hängde i parken, åt glass och snackade. Ska snart iväg på fotbollsträning så visar er en massa fina bilder senare! Förresten nior.. hur gick nationella för er idag? :)

DAGENS

+ Daimglass
+ Sola i 2 timmar
+ Fotbollsträning
+ Extremt fina vänner
+ Desperate Housewives

- Nationella imorgon
- Svåra beslut
- Saker som aldrig blir gjorda

I ♥ JEANSSHORTS






PHOTOS: WEHEARTIT

Jeansshortsen lever kvar och har alltid varit älskade. För mig är de bästa plagget. Ett plagg som jag alltid kommer ha i min garderob i en massa olika former och färger. Speciellt under sommaren älskar jag att plocka fram ett par jeansshorts och ett slappt linne. Ska köpa på mig en massa nya. Och börja inviga de som redan ligger i min garderob. Kärlek till jeansshorts!

LOOKBOOK 2011



Jag måste ta mig till H&m snart!!!!!!!!!

MONDAY TODAY






Skinnjacka, new yorker. Leggings, hm. Skjorta, zara.

NELLY



Lite smycken från Nelly.com's rea. Allt på bilden kostar under 100 kr!!!!

Halsband längst upp till vänster - 49 kr
Pärlöronhängen - 9 kr
Läder- och nitararmband - 49 kr
Halsband i silver och guld - 69 kr
Ring - 19 kr
Öronhänge - 14 kr

VOGUE RUSSIA MAY 2011









PINK BLUE BLACK




På bilden är mitt nya lack från H&m. "Check me out".

Tack vare inställd engelska slutade vi tidigare. Tagit det lugnt med Big Brother och ska börja städa rummet nu. Rensas i garderoben och dammsugas. Inte roligt men det behövs alltid. Träningen idag är också inställd så ska ut och springa senare ikväll.

H&M’S SHOWROOM AW11 COLLECTION


GÅRDAGEN
















Såhär såg min kväll/natt ut igår! Samlade ett gäng nere på stranden och grillade. Mysigt var det och något som verkligen måste göras om. Ett perfekt sätt att avsluta denna helgen på!

Somande vid 4 imorse och känner mig som en zombie nu. Åker till pappa ikväll så ska bara mysa med mamma och lillasyster nu så mycket som möjligt. Puss.
 


GULT ÄR INTE FULT




Fick bla en klocka av mamma i påskägget. Klockan ovanför fast i rosa fick jag och ville hellre ha den i gul. Så nu har mamma byttat den och den är min nu! Gillar den starkt!


MTWTFSS




SS11 lookbook.

Fy tusan vilken dag jag hade igår!!!! Efter skolan stressade jag hem och packade för syster och jag skulle ta tåget till mamma i Helsingborg. Men det slutar med att vi hamnar i Höör och sedan därifrån får vi ta tåget till Lund vidare till Malmö, för att sedan ta tåget till Helsingborg. Är riktigt irriterad på Sj. När vi satt på det första tåget så sa de att slutstationen är Helsingborg. Men när vi väl kommer fram till Höör så helt plötsligt blir det slutstationen. Kom hem till mamma vid 8 och då var det middag och grannarna var här nere. Så därför blev det ingen bloggning igår. Men jag varnar er för Sj.... Plus att exakt alla tågen var försenade.


SUMMER IN MIAMI



05 MAJ








Poncho, bikbok. Skjorta, hm. Leggings, bikbok. Halsband, hemma gjort.

TRE VACKRA TING ÄR BÄTTRE ÄN INGA ALLS








Fotade av: mig.

BUBBLES




HEJSAN. Har hunnit med en vända på trafikskolan idag efter skolan. Fick gjort en synundersökning! Inga läxor och inga måsten idag. I skolan betades höjningsprov i historia på 13 skriftliga sidor av och nationella i matte. Vi fick tillbaka resultatet på nationella i svenska, uppsatsen idag också... Fick MVG och kan inte vara lyckligare nu!!!!!!!!!

Nu: Big brother och senare träning.

DAGENS






Skinnjacka, new yorker. Skjorta, gina tricot. Jeansleggings, vero moda. Solglasögon, lindex. Armband, hm.

CIRKEL RUNT ÖGONEN




I sommar vill jag traska runt i sådana hära under solen. Ett par svarta helst!

39,50



Tips från H&m. Priset ligger på 39,50 kr! Hur bra???

SOMETHING BEAUTIFUL






Precis suttit en timme ute i solen och ska ta fram matte-boken nu och öva på! Nationella i matte imorgon. Så imorgon ska allt sitta! Ska träna också ikväll.

VÅR NU JU













5 INCH AND UP




Måste få tag på likannde armband.. Har fortfarande inte det. Tragiskt! Har ni tips på vart jag hittar några?

FRANSAR










Väst med fransar, hm. Tröja, gina tricor. Jeans, cubus (gjort hål själv).

IF I COULD TURN BACK TIME




Är hemma från trafikskolan nu. Huvudet är över pumpat av information och hela kroppen lider av överskottsenerig.... Att sitta stilla i 3 timmar är inte bra!!! Men jag lärde mig en hel del och längtar nu tills jag får börja övningsköra. Fyller ju 16 nästa vecka :)

Ikväll ska jag städa rummet, kolla igenom nya tidningen från Monki som slank ner i brevlådan idag och såklart kolla DH!

HEJ


Hej! Ska bort till trafikskolan nu med pappa och gå på handledarkurs för körkort till bil. Bloggar igen så fort jag kommer hem! Ha det bra.

MAKE A DREAM






Spets tröja, hm. Jeansshorts, zara.

Godnatt!

SATAN I GATAN




Får inte nog av detta albumet. Kan inte sluta lyssna. Underbara texter. Fantastisk sångröst. Veronica är ett musik-geni. Hennes texter och musik berör mig som inte många kan eller ens gör. Texterna är så sanna. Speglar ens egna händelser och får minnen att blossa upp igen.

Lyssna på albumet nu!!!!!!

TRÄ




Dessa anländer till H&m nu i maj. Ett hett tips bara!

BLOMMIGT




Bjuder på en titt på dagens medans jag pluggar!

VALBORG I BILDER












Valborg var toppen! Här är lite bilder från när vi var hemma och grillade hos Jenny.

Ska sätta mig och plugga historia - efter krigs tiden nu för imorgon väntar prov på just detta för mig. Senare ska jag träna! Outfiten kommer upp.

I SEE THIS BAG OF MILES AWAY




Cambridge Satchel via Where did u get that.


FREDAGENS




Outfit från i fredags. Skjorta och tshirt, hm. Sammetleggings, gina tricot.

Valborg igår blev en mycket lyckad kväll! Grillningen var hur mysig som helst och på strandbaden dansade vi timmar i sträck. Idag värker både fötter och rygg och det är väl den smällen man får ta. Hoppas ni alla hade en bra valborg :)

RSS 2.0