SPETS




Tröjan jag köpte igår. Från H&m och kostar 149 kr. Funderar skarpt på att köpa den i svart också!

RÖDA BYXOR OCH SITTANDES PÅ EN BÄNK




Vaken nu. Ska städa rummet och sedan bege mig ut på en springtur. Valborg idag och planerat är att grilla med ett underbart gäng vänner och sedan vidare till strandbaden. Har en känsla att denna valborg kommer bli den bästa i historien och jag hoppas den känslan har rätt!

Ha en bra valborg alla!

AW








Jag hade precis som Elin Kling också velat sätta mina fötter inne i detta paradiset... Nämligen inne på Alexander Wang!

FRIDAY




Bild från arkivet.

Haft en underbar och mysig eftermiddag med Malin istan. Var egentligen inte mening att jag skulle handla något (sparar till Italien för fullt) men såklart så fixade jag det inte och kom hem med en påse från H&m. Visar er innehållet senare. Resten av kvällen ska jag tillbringa med Amanda.

LACK I BURK




5 inch and up

Vill ni ha ett smart och snyggt sätt för att förvara era nagellack? Varför inte i en glasburk där du kan se de och låta färgerna inspirera dig och samtidigt får du en snygg inredningspryl.

TODAYS








Tröja, monki. Jeansshorts, klippt till själv. Halsband, italien, Solglasögon, lindex.

FÖDELSEDAGSFIRANDE




Direkt efter skolan stack vi ett gäng tjejer ner till fiket för att fira Malin som fyller 16 år idag! Grattis hjärtat! Bjöds på god ficka, snack, fint väder och firande. Sedan var det direkt och åka till öppet hus på gymnasieskolor. Är fortfarande osäker vilken skola jag vill gå på, så behövde en extra koll.

Annars har jag precis varit ute och sprungit. Härligt väder så det var skönt att få komma ut och springa lite. Ska slänga mig i en varm dusch nu. Outfiten kommer upp snart!


YELLOW








Gult linne och byxor, hm. Halsband, ur & penn.

TRENDER TILL SOMMAREN



JIL SANDER -
färgexplosionerna, rosa läppar och omatchat.


ALEXANDER WANG - vitt, bekvämt och enkelt.


BARBARA BUI - brunt, mocka och läder.


CLEAR




Nu är min ram med inspiration klar! Satt och klistrade fast de sista bilderna innan när Julia var här och pluggade (som jag också borde ha gjort. Shh!). Blev riktig nöjd över det färdiga resultatet. Fick en massa bilder över så funderar på att göra en ram till... Annars är både ramen och klockan från Ikea. Huvudet är från Ilva.

GÄSTBLOGGAREN JULIA IS IN THE HOUSE


Tjenixen, detta är Julia som kommer upp lite då och då här på bloggen. Idag ska vi plugga lite tillsammans sedan gå och äta glass. MUMS. Tyckte felicia behövde en gästbloggare som en liten omväxling därför smyg skriver jag detta.. Jag älskar dig min andra halva, mitt allt, mitt ljus i livet.

DAGENS I DETALJ




Godmorgon på er!

GIVE ME x2







1. Fin bakelse från Nelly. 1795 kr.
2. Röda byxor från Hm. 199 kr.

ACNE













ACNE påsen är en fin accessoar!


SUNSHINE




Bild av mig, tagen idag.

Idag är det varit varmt. Lita på mig när jag säger att det är max 20 grader ute! Allt man vill nu är att lägga sig i trädgården och sola eller åka till stranden (i april? Ja, jag hade utan tvekan kunnat göra det) men såklart så har man läxa att göra. Plus att senare ska jag träna. Jaja, ni som solar och badar... Är ni snälla och gör det för mig med?

I MIN GAREROB: MINA KLOCKOR






Översta bilden: mammas gamla, london, ellos, ur & penn.
Nedersta bilden: ur & penn, lanzarote, kapphal, ur & penn.

SISTA DAGEN











Sofis snapshots / Unknown x2 / Columbine Smille / I've got a lust for life.

Sista dagen på lovet nu, sista dagen i ledighet. Är det bara jag som tycker att lovet bara har sprungit iväg? Men det har varit jätte mysigt och härligt. Nu har också mitt förråd med påskägg blivit större. Två ägg till i samlingen plus 200 kr. Tack släkten och glad påsk på er mina fina läsare!


RESULTATET




HÄR har ni bild på hur mitt hår nu ser ut efter slingningen! Är sjukt nöjd med resultatet. Dock ser det ut som om jag har en utväxt som är lika lång som Amazon-floden på bilden vilket inte stämmer.. Det tackar jag för!

Vad tycker ni?

BARA JAG SOM DIGGAR DENNA?




BLÅS I KLÄNNINGEN


















Olivia Palermo i Elle Mexico April. Bilderna är fantastiska. Geniala! Och Olivia är så snygg.

THE CITY WHERE PEOPLE LIVE A LIFE




HEJ! Här hemma käkar vi frukost nu och packar. Ska bege oss till ett badland senare och efter det direkt åka och se när morbror och Trelleborg möter Halmstad borta. Bloggar mer när jag kommer hem men slänger även in lite  förprogrammerat inlägg. Ha en bra dag!

DAGENS




Skinnjacka, new yorker. Klänning, lindex (NY). Solglasögon, hm.


WHEN YOU FALL




En liten titt på dagens! Och här ser ni även lite, lite på det nyslingade håret. Ska försöka knäppa en bra bild imorgon så ni får se. Jag hade inte kunnat vara nöjdare än vad jag är.

Slänger in en hela outfiten senare!

FANTASTISK RING FRÅN TOPSHOP


MIRROR







Weheartit x2 / Emsedge.

Lite fin inspiration som inspirerar mig fullt ut! Nej, ska ut och sola nu igen..

SOL OCH NY KLÄNNING




Ny långklänning på bilden från lindex.

Så nu är vi hemma igen! Hann inte blogga något igår för att slingningen av mitt hår tog längre tid än planerat och efter skulle vi köra till mammas kusin på påsk-firande så hann inte blogga. Hade det jätte mysigt hos mammas kusin med god mat, fotboll-spelande, snack, lek med nästkusinerna och övernattning.

Termometern visar 20 grader så nu ska bikinin på och sedan ska jag ut och lägga mig!


SLINGOR




Just nu - ni får snart se resultatet!

NELLY



Känner ni igen klänningen? Det är precis likadan som jag köpte på Ullared. Mönstret och ryggen stämmer överrens! Tydligen finns den på Nelly också för 249 kr. Fick min på Ullared för 129 kr. Men visst är den fin? Älskar den. Till sommaren kommer den matchas med vit kavaj och converse eller skinnjacka för att göra det lite mer rockigt. Skärp i midjan funkar med och en härlig solbränd kropp. Gud vad sommaren får skynda sig på nu...

MAYBE NOT




Blus och leggings, hm.

JAG ÖNSKAR ATT JAG SÅG UT SÅHÄR IDAG OCH BODDE I LOS ANGELES


CIRKUS IGÅR



Detta var mammas överraskning igår. Cirkus var det i stan så mamma tog med oss dit. Satt som ett litet barn och hade hakan nere vid knäna varje gång ett farligt nummer skulle utföras. En mysig kväll hade vi!

Idag har jag och lillasyster cyklat runt i två timmar och fixat en massa ärende. Mat har det laggats här hemma och ikväll ska vi sitta framför tv:n och heja på morbror när de möter GAIS!

MY FAVORITES FROM COACHELLA










Vet inte vad men mamma har fixat en överraskning åt mig och syskonen som vi ska dra iväg på alldeles strax! Nyfiken och spänd ska jag gå och fixa till mig nu. Medans jag är iväg får ni njuta av en massa snygga outfits från COACHELLA. Jag säger bara.. Festival, slappt, jeansshorts, vintage och ett glatt humör! Varför befinner inte jag mig där?

TRE THREE TRES




De tre fynden från Ullared. Från vänster: linne, tjocktröja och klänning. Varit vaken sedan halv nio då jag blev väckt av en mycket pigg lillasyster. Har svårt att hålla ögonen öppna men ska ändå försöka mig på att beta av högen med plugg nu. Får se hur det går. Vet iallafall en massa andra saker jag hellre hade gjort. Varför inte börja med en resa till Thailand?

JEWELRY






5 inch and up

VACKERT! Fina silver smycken med inslag och detaljer av färg är något som jag har fastnat för nu och verkligen älskar det. Helst ska det vara vintage känsla över det så är det det perkta smycket.

Här hemma myser vi med en film från 80-talet. "Girls just want to have fun". Dance dance och benvärmare säger jag bara!

20110419




Skjorta, gina tricot. Tshirt, monki. Halsband, ur & penn. Solglasögon, lindex.

Ska upp till grannen och äta mat nu. Hörs ikväll!

JACKA FRÅN ZARA










1395 kr är priset men det är den värd. Gud vad jag vill ha denna i vår!

MAYBE ONE DAY I WILL MISS YOU








Följed med Julia imorse till skogen för att gå en runda i det fina vädret. Gick där och njöt i vädret, pratade om allt mellan himel och jord och fick motionerat. 10 km är inte en liten sträcka. Känner att imorgon kommer mina ben skrika träningsvärk!

GÅRDAGENS






Skinnjacka, new yorker. Halsduk och solglasögon, hm. Stickad, second hand. Leggins, bikbok.

FOTBOLL








Bilder från morbrors match idag. Tyvärr förlorade de vilket inte var ett rättvist resultat. Trelleborg hade spelat och hela matchen! Ikväll har jag umgåst med fina vänner och jag fortsätter att njuta av lovet.

ME IN THE MORNING SUN




Hemma nu! Ska göra mig i ordning för snart hämtar mamma mig och så ska vi åka och se när morbror spelar match!

I BELIEVE THINGS HAPPEN FOR A REASON




Natalie Portman in H&M Conscious Collection.

Nu säger jag godnatt! Ber om ursäkt för tråkig bloggning men jag njuter av lov och ledighet för fullt nu.

FÄRG OCH LYX FÖR FÖTTERNA









Asos, Christian Louboutin, Coclico Relica.
Giuseppe Zanotti, Jil Sander, Jil Sander.
Lanvin, Rachel Roy, Stuart Weitzman.

LÖRDAG


Hej! Detta är mest ett inlägg för att bevisa att jag lever. Överraskningen igår visade sig vara att vi skulle äta på pizzeria. Satt på uteserveringen och åt och skrattade i timmar! Jätte mysigt hade vi :) Just nu befinner jag mig hemma hos Julia och har lämnat mina saker för ska sova här i natt. Vad som händer senare är inte hundra än. Men vi hörs.


SURPRISE





















Efter vollybollturneringen idag drog Julia med mig på en överraskning hon hade fixat. Stranden med glass och det är inte allt. Nu ikväll har hon fixat en till överraskning. Så vi ska göra oss i ordning nu och sedan åka. Hon är fin min vän, Julia.

GUL








Kofta och klänning, hm. Skärp, second hand.

H&M CONSCIOUS COLLECTION







IDAG (14 april) släpptes H&M's kollektion som är producerad utifrån helt miljövänliga material och alla plagg är sydda av återvunna material. Plaggen går i rosa och vita toner. Priserna? Ligger på en nivå så att vilken plånbok som helst ska ha råd med de. Och jag skänker lite extra kärlek till shortsen och klänningarna i kollektionen. Skulle vilja bo i de hela sommaren. Men som sagt och gud vad jag tjatar om det... Färgen saknas.

Och vi ska inte glömma bort att H&M släppte några plagg från kollektionen tidigare och det är dåligt av de.


HUR SNYGGT?








Angelica Blick

Hur snygg är inte Angelica i håret? Hon får mig att vilja klippa mitt hår kort så fort som möjligt! Är helt säker på att till hösten/vintern blir det ett besök hos frisören som ska klippa mitt hår kortare. Nu på sommaren har jag helst långt hår så efter sommaren kör vi! Är hundra på detta nu.

I'VE BEEN TRYING BUT I JUST CAN'T




Umgåst med fina tjejerna Malin och Matilda idag och ska sticka och träna nu!

VÅGA SYNAS PÅ STAN






Stockholmstreetstyle

Nationella i engelska idag, uppsats. Känns sådär för jag hann inte skriva klart min uppsats så det kan nog sluta hur som helst. Ska ut och gå en runda med Matilda nu så vi hörs ikväll!

PHOTOS




Nu ska det klippas och pysslas! Har skrivit ut femtiotal bilder i svart och vitt som jag ska sätta in i ramen från Ikea. Visar er resultatet när det är klart!

IDA SJÖSTEDT




Sanna Tranlöv

Kan inte få denna klänningen ur hjärnan. Den är så fin. Så perfekt. Och guld med paljetter. Ska hålla tummarna på att klänningen hänger i min garderob imorgon när jag vaknar. Vadå drömma stort?

TUESDAY






Stickad, gina tricot. Byxor, cubus. Halsband, ur & penn.

Får bli två kassa bilder för har inte kunnat eller hunnit ta en ordentlig outfitbild idag. Har regnat hela dagen, började imorse och regnar fortfarande. Trist! Jag som trodde att våren var påväg nu.. Har tränat ikväll och ska äta glass nu medan jag väntar på att Desperate housewives ska börja.


ZARA LOOKBOOK APRIL






Ser bra ut men enligt mig för mesigt. Som sagt jag vill ha fääääärg i vår/sommar.


5 STÄDER JAG VILL BO I



THEY GO THE LONG WAY BUT WE TAKE THE SHORT




Skinnjacka, new yorker. Halsduk, väska och kavaj, hm. Tshirt, monki. Jeans, lee.

Underbart det var att träna idag! Barbent och frös inte. Det ger vi en tummen upp! Ska städa rummet nu och efter det tänkte jag kolla klart på 2 and a half man-boxen och sova tidigt. Både känner och vet att jag behöver det. Dessutom har jag fått ont i min rygg igen efter träningen idag. Ajaj!

VID HAVET














Ännu en dag med riktigt grymt väder. Sol och vår. Skinnjackan räcker och solglasögonen är på plats. Älskar när vädret tillåter det! Nu ska jag sticka och träna. Perfekt väder för att spela lite fotboll.

THIS WEEK






Veckans outfits. Vilken är er favorit? :)

Helgen har varit lugn och jätte mysig uppe hos mamma. Igår fyllde syster år så firade henne och idag har vi varit på Ullared. Fick med mig mycket fina och nödvändiga saker. Slänger in bilder på det senare. Puss.

VINNARNA I DAGENS BLOGG


http://rosabeebis.devote.se

http://amandalinneas.devote.se

http://amandaerikhans.devote.se

http://fridaida.devote.se

http://heddaaaa.blogg.se/


Grattis till er och tack till alla som var med och tävlade! Trodde inte ni skulle bli så många :)

YESTERDAY I WAS DRESSED LIKE THIS










Poncho, bikbok. Tshirt och shorts, monki. Halsband, italien.

Hej på er! Imorse var vi på öppethus på systers skola. Nu lagar jag mat för fullt och väntar på att mamma kommer hem så att vi kan äta.

Tävligen avslutades igår och 5 vinnare ska jag lotta ut senare så de kommer upp på bloggen ikväll!

SUNGLASSES




Från bla hm, lindex, italien, marknad och monki.

Till sommaren när solen lyser kommer jag vara redo!

JUST BE












http://rodeo.net/tattoologist/

Är sjukt sugen på att tatuera mig! Helst som sista bilden i nacken och några fina ord eller ordspråk vill jag ha där. Ska ta ett ordentligt snack med mamma och pappa om saken.


RÖD








Tshirt och sammetleggings, gina tricot.

Så nu ska jag snart gå och lägga mig i tid för en gångs skull! Nationella muntligt i svenska är avklarat och imorgon väntar nationella i engelska. Annars har jag tränat ikväll trots att jag hela veckan har haft ont i min rygg men idag käns det lite bättre som tur är!

THEN I QUESS YOU CAN HANG WITH ME



Robyn - Hang with me acoustic

HELLO ON YOU














DAGENS FRÅGA





22:35










Skjorta, gina tricot. Stickad tröja och skärp, second hand. Jeans, hm.


IKEA




Har hela kvällen hållit på och monterat upp och sedan försökt tänka ut en lämplig plats till alla mina saker! Har säkert ändrat om hundra gånger och än är jag inte nöjd..


EN SMYGTITT




Bilder - Salong K.

En liten smygtitt på Rachel Zoe för Lindex. Kollektionen är fin och går i vitt och inget avancerat, bara enkelt. Till sommaren vill jag bära färger på färger. Färger som grönt, blå, rosa, gul och lila ska mer och mer få flytta in i min garderob och sedan plockas fram till sommaren. Därför går kollektionen inte i mål hos mig. 18 april släpps den.

Vad tycker ni om den?


BLUE AND SOMETHING WHITE AND BLACK




En snabb tit på dagens. Har mätt lite på rummet för när pappa kommer hem ska vi åka till Ikea!

// GLÖM inte bort "Dagens blogg" tävlingen!


DAGENS




Blus, gina tricot. Leggings, mq. Armband, hm.


TUSEN GÅNGER STARKARE





TIPSAR starkt att ni måste se denna filmen! Tusen gånger starkare visar sanningen i hur det ofta är i många skolor och runt omkring oss på ett sätt som är så bra.


PURPLE



ELIN KLING är så snygg här! Bilder från Nöjesguiden.

Kom hem vid kvart över ett idag. Tisdagar är bra de! Annars har jag precis rest mig från soffan och ska försöka ta tag i lite saker nu. Har en hel lista i mitt huvud med saker som jag måste göra. Frågan är vart jag ska börja?

NITARMBAND















Vogue Spain April 2011.

THE TIME STOPPED AND YOU WALK AWAY



Kofta, ellos. Tunika och halsband, hm. Jeansleggings, vero moda.

Säger bara aahhhhhh!!! Vet inte vad jag har lyckats göra med har så jäkla ont strax brevid svanskotan. Annars har vädret varit Vår med stort V i Malmö idag. Skinnjacka istället för vinterjacka. Sol och blå himmel istället för grå himmel. Inte frusit. Har jag trivts idag eller? JA!

4 APRIL





Ätit en smoothie med banan och linfrö som topping och ska plugga lite spanska nu! Senare ska jag cykla till farmor och farfar och äta där. Fira farfar som fyllde år igår. Hörs med en dagens senare ikväll!

FARFAR FYLLER ÅR



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA FARFAR !!!

MAGKORT



Denna tröjan har jag haft liggandes i gardroben säkert ett halvår utan att den har blivit använd. Så i veckan kapade jag den på längden så att den blev en mag-tröja och nu älskar jag den mycket mer än innan! Kommer deffinitivt använda denna mycket i sommar! TIPS!


I LOVE THE THING I DO



Underbara laget på bilden.

Vilken fotbolls-söndag jag har haft idag (därför ingen bloggning förrens nu)! Imorse spelade jag och laget match som vi tyvärr förlorade, men lika roligt var det att spela. Efteråt åkte vi och kollade på när morbror spelade. TFF - MFF. Malmö vann med 4-2.

Äntligen nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Film, film och inget krävande.

PÅ EN STIG







GÅRDAGENS. Kavaj, hm. Oversize tröja och jeansleggings, gina tricot.


Godmorgon/godeftermiddag! Har varit ute och gått en runda på 6 km. Ska ta tag i att dammsuga mitt rum nu och ikväll blir det att slå klackarna i taket med trevligt folk.

DAGENS BLOGG

Nu kör vi igång första tävlingen på denna bloggen! Kör på en helt vanlig "Dagens blogg". Den startar idag och pågår till 8 april, då jag väljer ut 5 bloggar som blir "Dagens blogg". För att vara med och tävla komentera detta inlägget och för att förbättra dina chanser att vinna skriv om tävlingen på din egna blogg!

Lycka till :)


AVSLUTAD!

YSL SPONSORS A NIGHT OF UPTOWN OPERA AND DOWNTOWN DANCING





Style.com

Hej! Ska gå ut och träffa Malin nu med Erica. Äntligen fredag! Hörs senare.

RSS 2.0