NYA SKOR


nya skor från hm.
dessa skorna har jag eftersökt mer än något annat. hela sommaren har jag letat efter dem i min storlek.. men har dem funnits? såklart NEJ. men i helgen så small det. förbannelsen bröts och dessa uuuurläckra skor står just nu i min gardrob. jag är lycklig.

SORRY FOR THE WAY I FEEL


tröja - monki , jeans-leggings - gina tricot.

tjenixen. skola idag och sedan blev det frissan. klippte topparna och klippte upp det lite. ser ingen större skillnad men håret ser/känns/är mycket fräschare nu! jag är nöjdnöjdnöjd !!! thumbs up.
har tränat ikväll och imorgon är det match. nu är det att bara ta det lugnt som gäller.

I HOPE FOR BETTER DAYS


nu blir det sängen och en bra film! godnatt alla fina läsare och tack för alla fina kommentarer.
ni är bäst.

DAGS FÖR NY FRILLA?


ja.. imorgon är det troligen dags. om jag vågar ska jag gå till frissan. men har ingen aning hur jag ska klippa mig !!!!!! men känner att det är dags nu. har inte klippt mig på evigheter för att jag ville att håret skulle växa ut men nu då.. nej , nu ska det klippas.

blir sjukt inspirerad av dessa 3 tjejers frisyrer på bilderna ovan: sienna miller, ashley olsen och elin kling. alla lika snygga! ja.. man får se hur det blir imorgon. någon som har något förslag?

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD

när man får ett award så ska man skriva 7 saker om sig själv. sedan skickar man vidare till 7 stycken andra, värdiga bloggare. jag fick av MOA. tack!

så till dem 7 sakerna om mig själv..
- jag har fot förbi.
- jag önskar att mitt minne la på steget högre än det gör idag.
- jag är blyg.
- jag vill upptäcka hela världen och se jordens alla hörn innan jag tar mitt sista andetag.
- jag har en extrem beslutsångest. det kvittar vad det gäller.
- jag skulle velat ha träffat min morfar innan han gick bort.
- jag önskar att jag kunde flyga.

REGLER:
som awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. tacka och länka tillbaka till den du fick awarden av. ge awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. skriv sedan 7 intressanta saker om dig själv. lycka till!


jag ger mina awarder till:
photography, malin, jenny, mikaelasandra, julia, ida och erica.

NY FRÅN HM


kavaj från hm.
är kär på nytt... och det är i denna fina kavajen. love it!

I'M STILL TRYING TO MAKE MY MIND UP


tröja och leggings - hm.

hejsan. riktigt seeeeg skoldag idag. fått första läxan och jag känner bara för att slänga den i soptunnan där den hör hemma.. men först ska jag städa rummet lite. visa er mina nya inköp från helgen. malin var här en stund innan men har stuckit precis. bort ikväll. jag mår inget vidare idag heller. halsont och förkylning. att det aldrig kan gå över !!!

JAG HAR FÅTT MIN BIG MAMA SÄNG :D :D :D :D :D

BOTH YOU AND I NEED A HELPING HAND


hej! full rulle idag. kom hem innan och har varit på stan idag. shoppat både på ikea och en runda inne på hm. visar senare. 40-års kalaset igår var super roligt. riktigt roligt att få träffa alla igen. vissa av dem hade man inte sett sedan man var liten !!!!!!!!! haha och vissa minns jag inte ens att jag hade träffat när jag var liten. jaja, familjen är stor.

nu blir det IRENE HUSS på femman och natchos med la familia. puss och godnatt.

I NEED YOU TO GO MY WAY


tjocktröja - ullared , tshirt - monki , cykelbyxor - gina tricot , tights - hm , halsband - cubus/gjort själv.

hej. första skoldagen med lektioner. gjorde inte så mycket och hoppade lunchen och so:n var inställt så slutade 12 idag. riktigt härligt! efter skolan hämtade mamma mig. vi fixade lite ärende sedan körde hem.
nu ikvälll har och ska jag fortsätta passa älskade syster.

imorgon blir det match - bemaning på ip och sedan 40-års kalas. så troligen blir det ingen bloggning imorgon. höör av mig så fort som möjligt. puss.


TVÅ PAR NYA ÖRONHÄNGEN



VAR ETT TAG SEDAN JAG KÖPTE DESSA , MEN HAR GLÖMT ATT VISA DEM..

båda kommer från UR OCH PENN och är helt fantastiskt snygga.

TELL ME WHO CAN LOVE YOU


kofta - ? , linne - second hand , svarta jeans - cubus , ringar - hm/gina tricot.

I KNOW YOURE ONE OF A KIND


pics on me.

skolan - fortsatte med kick off'en (lekar med alla 7-9) och nu ikväll så har jag tränat. är riktigt trött och ska snart sätta på en film. känner att jag behöver mer sömn än jag fått. och nu är även mitt problem över ommöbleringen av mitt rum helt över. har bestämt mig nu hur jag ska ha det. så nu fattas bara lite små saker som hyllor och lite annat och ska även få en mycket mycket större säng. härligt. vad har ni hittat på ikväll då?

IF I HAD YOU NOW, LIKE I ALWAYS HAD


bild från idag.

hemma från "nrj in the park" nu. jäklar vad roligt vi hade det! sean banan/lazee/rasmus var ju bäst. haha. som jag skrattat. tack för kvällen tjejer.

NU ska jag sätta på en film. godnatt.

LET ME INSIDE OF YOUR WORLD


jeansväst - gina tricot , gult linne/klänning och leggings - hm , halsband - cubus/gjort själv.

hej! kom hem från skolan för ett tag sedan. kick off'en gick bra. precis käkat en macka och nu ska jag städa rummet. senare kommer emelie och julia så sticker vi in till "nrj in the park" med en massa andra. puss.

UNTIL I REACHED THE POINT OF NO RETURN


skinnjacka - new yorker , tunika - vero moda , jeans - gina tricot , converse.

duschat och nu ska jag sätta på "2 and a half men" och försöka sova. imorgon och på torsdag så har vi kick off så ska bara leka en massa med alla 7-9. slutar ett och sedan blir det nrj. som jag längtar.

godnatt.

DAGENS FRÅGA

dagens fråga: hej felicia. hur redigerar du dina bilder? vad heter programmet? hejdå felicia.

svar: har fått denna frågan innan.. men svarar på den igen haha.
jag redigerar mina bilder lite över allt. tillexempel på windows fotogalleri, photoscape och picasa 3. photoscape och picasa 3 är nerladdningsprogram.

FORTSÄTT OCH STÄLLA FRÅGOR TILL MIG! eller maila mig :D

RIX FM














BILDER FRÅN RIX FM.

men imorgon är det "nrj in the park" som gäller! kommer bli super.

JUST ANSWER THIS ONE THING FOR ME


hej. första skoldagen var helt okej. gick dit. fick lite information och lappar sedan hem igen. nödvändigt? efter fikade malin jenny och cassi här och sedan kollade jag jenny och cassi på eclipse! åh kan se den om och om igen. älskar den.

nu ska jag ut och träffa ett härligt gäng. puss.

SKOLAN BÖRJAR

jaa.. godmorgon. första skoldagen idag efter ett långt och härligt lov. som jag saknar det! ska få schemat och allt idag. faktist lite spänd över att få se det nya schemat. får se vad som händer senare idag. men nu ska jag snart gå. puss.

NY KAVAJ


ny blommig kavaj från humana (second hand).
30 kr fick jag den för.

godmorgon! malin är påväg hit. hon ska hjälpa mig med möbleringen på rummet. känner att jag behöver några hjärnceller till för mina är slut.. ikväll blir det träning trots att förkylning/halsont och huvudvärk håller sig kvar. hörs senare.

HJÄLP MIG ATT VINNA !!!!!!!!!


jag är en utav dem 5 finalisterna i söta alexandras blogg om att bli "veckans blogg". så hjälp mig nu att vinna! rösta som bara den! rösta rösta rösta. tävlingen avslutas antingen på tisdag eller onsdag. så tills dess håller jag tummarna som bara den!

ni röstar på mig här !!

IF WE LIVED IN A DIFFERENT WORLD


vädret har varit tråkigt idag. bara en massa regn !! så har passat på att städa rummet och funderat lite på hur jag ska ha det nu.. ska ju möblera om men vet inte riktigt hur.. så just nu står allting mitt på golvet och jag sitter som ett frågetecken i sängen och undrar var jag ska sätta allt? k-a-o-s stavas mitt rum och min hjärna för den delen med just nu.

LEGGINGS FRÅN NELLY.COM


1 - jeane blush 199kr.
2 - jeans blush 199 kr.
3 - insight 499 kr.

åh gud vad snyggt det är med mönstrade leggings !! matchas bäst med en enkel svart/vit/grå topp och en massa smycken. eller så kan du gå på mönster-mix och bära en mönstrig topp? valet är ditt. men mönstrade leggings.. gosh vad snyggt det är.

GODMORGON


godmorgon på er. sovit gott? jag mår som igår. kollar på WANTED och bara tar det lugnt. just nu regnar det så får se vad som händer idag. ska iallafall städa rummet. det är ett måste. tyvärr. och om två dagar är det skola som gäller. jag som vill ha sommarlov och sol !!!!!!

TOPSHOP-INSPIRATION



RIKTIGT SNYGGT HOS TOPSHOP. SÅHÄR SKA - VILL - ÖNSKAR JAG ATT JAG SER UT I HÖST/VINTER FÖR DETTA ÄR OTROLIGT SNYGGT !!! ELLER VAD SÄGER NI?

oj.. när blev kl tio i 5 ??? ajaj. jag mår iallafall inte bra. halsont/förkylning/huvudvärk. ska sova nu och hoppas att man mår bättre imorgon. godnatt.

har ändrat designen nu ikväll.. vad tycker ni? vet inte riktigt om jag ska behålla det eller göra om det igen. jag kan liksom inte riktigt bestäma mig och jag är sån som trötnar jätte snabbt. to bad. men ska nog fixa en bild som header istället. är sugen på det. aja, kom med förslag på en design så blir jag glad!

FIRST WHEN THERE'S NOTHING



skönt och slappt.
tjocktröja - ullared , tshirt - monki , cykel-byxor - gina tricot , halsband - hm.

WRITE YOU A SONG AND MAKE YOU FALL IN LOVE


hemma från malmöfestivalen nu. har kollat rix fm - maskinen - familjen. vilket ös det var! och som vi har skrattat. skrattat om och om igen. och skrattat igen. hah jag skrattar fortfarande. verkligen sjukt bra avslutning på sommarlovet och det är tack vare mina fina vänner som jag fått det.

nu ska jag fixa en outfit bild och sedan blir det film. puss.

DAGENS OUTFIT


tshirt och skärp - ullared , kjol - hm , väska - utlandet solglasögon - lindex och converse.

NYA SKOR



FRÅN SCORETT OUTLET.

när vi var på ullared så sprang vi in på scorett outlet (ligger mitt emot ullared ungefär) och där inne hittade jag puddingarna ovan !!!!!  hur snygga är dem inte? och jag fick BARA betala 200 spänn för dem. snacka om att jag är lycklig eller vad?

MALMÖFESTIVALEN: DAG 1


FÖRSTA DAGEN PÅ MALMÖFESTIVALEN.

och nu är jag hemma. trött. ska snart sova för imorgon blir det upp tidigt och in en runda till. haha. vet ni vem ullared-mattiaz är? vi träffade honom idag på malmöfestivalen. så jäkla skön kille! vi tog en bild med honom men har råkat ta bort bilden. men lossas mammas pappa kan få tillbaka raderade bilder så han ska fixa fram den igen som tur är :D :D annars har vi bara sprungit en massa rundor där inne. haft allmänt roligt och skrattat tills vi gråtit. sett anna bergendahl. dansat. tack tjejer. imorgon kör vi igen!

THERE'S A DREAM THAT I'VE BEEN CHASING


GODMORGON ALLA FINA !!

fredag idag, vilket innebär sista helgen på sommarlovet innan skolan börjar på tisdag och idag börjar också malmöfestivalen! jag erica stina och julia ska in där en runda. får se om man hittar något fint. puss.


ULLARED-KÖP


2 t-shirtar.
tjocktröja.

randiga strumpbyxor.

vintage liknande skärp.

detta och lite mer fick jag med mig hem från ullared idag!

HEJ

hejsan hoppsan! nu är vi hemma från ULLARED. blev shoppat och fick även tag på ett par urläckra skor från scorett !!!! har kvar min hals-ont och nu även förkyld. typiskt. så idag händer inte så mycket. ska fota allt nu och visa er senare. puss.

P.S blev "dagen blogg" på fina tjejen kajsas blogg. den hittar du här !! tack igen :D

STOCKHOLM FASHION WEEK

! ett litet bild-spel jag gjort med bilder från stockholm fashion week !


jag beundrar alla bilder som har blivit knäppta under veckans början. alla texter som skrivits om det. alla människor som befinner sig där uppe i stockholm just nu. jag vill också kolla på mode-visningar tills man spyr inspiration !!! det vill jag också. men icke , jag sitter här hemma i regnet och ingen mode-visning är det för mig. så jag tackar för alla bilder och texter som bloggvärlden delar med sig av. dem gör så att jag iallafall får vara med en smula framför min datorskärm. men någon gång i mitt liv vill jag att det ska vara min tur att sitta där front row på en massans mode-visningar och bara le åt all inspiration. som varje mode-galnings dröm.

 

 

// det som mode-veckan har bjudit på hittils har varit mer än lovande och en hel del goddingar har man fått se. men än är det inte slut på det roliga. so.. show me more.


SCORETT



ASSÅ BARA KOLLA IN DESSA SKOR !!!!! FINNS DET NÅGOT SNYGGARE? NÅGOT JAG ÄNNU MER SKULLE VILJA HA?
NEJ NEJ NEJ. KILKLACK ÄR SÅ HIMMLA SNYGGT !!!!


hej. hur är det med er? med mig är det sådär. har ont i halsen och nu har näsa också börjat rinna. sablans då! jag som vill vara frisk !!! bara tagit det lugnt idag. ska fixa om lite på rummet och sedan ska jag bara se en mmmmmmmmmassa filmer. ikväll åker jag syster och malin till mamma för imorgon sticker vi till ULLARED. haha.

TROUBLES THEM DON'T TROUBLE ME


tröja - gammal och leggings - mq.

matilda stack precis. kollat REMEMBER ME och käkat godis. nu ska jag kolla lite tv. puss.

REMEMBER ME


denna filmen är något av det vackraste. filmen är så bra! ni måste se den ni som inte har gjort det.
all kärlek till denna filmen och robert.

IVE KNOWN IT ALL MY LIFE


hejsan hoppsan! imorse blev det frukost på björns med malin och matilda. super mysigt! och sen dess har jag varit med matilda. vi har precis sett bridget jones 1:an och ska börja på 2:an senare. men först ska det handlas godis och fira den sista veckan i frihet!

BÖRJAR SKOLAN OM EXAKT EN VECKA IDAG , AAAAHHHH !!!

ÖVERRASKNING





BILDER FRÅN ÖVERRASKNINGSFESTEN FÖR JULIA I SÖNDAGS.

vi hade det rikigt roligt och överraskningsfesten blev lyckad. julia fick sig verkligen en överraskning. haha. mat och tårta åts det och vi grillade marshmallows. jätte roligt var det. tack alla tjejer.

nu ska jag sova. godnatt.

NYTT HALSBAND


från UR OCH PENN.

duschat och precis käkat. var ute och gick en timme innan och det var riktigt härligt!
nu ska jag städa rummet.

INSIDE ONE HEART COULD FIND


GÅRDAGENS OUTFIT!
skinnjacka - new yorker , tjocktröja - stadium , tshirt - hm , jeansshorts - zara , skärp - second hand , halsband - ur och penn.

jaa surprisen igår då.. min kompis julia fyllde 15 igår så hennes mamma hade fixat ihopa en överraskningfest för henne. haha vi hade så roligt. och ni skulle sätt hennes min när hon fick syn på oss. haha minne för livet.

kom hem för en liten stund sen. sov hos malin igår. nu ska jag äta melon sedan ut och gå. puss.

TRUTH IS HARD TO SWALLOW


HEMMA HOS PAPPA NU.

mötte precis upp malin och nu ska vi dra iväg på en liten surprise. hörs ikväll.

GUL KLÄNNING FRÅN HM


EN GUL SKAPELSE FRÅN HM.
inte världens finaste det vet jag. men det är det som gör den så fruktansvärt snygg!

kommer användas till vit kavaj, trä smycken och strand-lockigt hår eller till jeansväst, metallsmycken, solglasögon och en hög hästasvans.

VAD TYCKER NI OM DEN? :D

I'M LONELY, SCARED TO BE ALONE



TVÅ BILDER FRÅN KALASET.

mat och tårta blev det och en massa presenter! alice fick bland annat en kanin som är sååååå söt !! ett levande gossedjur snarare. GRATTIS igen och igen.

// gästerna har gått. alice sover och nu blir det bara att ta det lugnt.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN - VÄRLDENS BÄSTA SYSTER !!!!
6 år idag.. tiden verkligen bara springer förbi. stor flicka nu ju och jag älskar dej över allt annat.

här hemma har det öppnats paketer och fixat med mat och städat lägenheten. kl 2 kommer gästerna och då blir det kalas här! puss , hörs senare.

DONT CALL AND SAY GOODNIGHT


skinnjacka - new yorker , tshirt - monki , leggings - hm , väska - egypten och converse.

har varit i stan på shoppingtur med familjen idag. hittade lite som jag tänkte visa er senare.
nu är det wii som står och väntar på mig.

OLIVIA PALERMO







KOLLA bara in hur gryyyymt snygg olivia är i nya numret av ASOS !!!!!!!!!
jag avgudar verkligen denna skönheten.

A LATE NIGHT WILL NOT BE LIGHT


hejsan! får bli lite sen natt-bloggning idag. imorse tog jag bara det lugnt och vilade ut riktigt mycket och sen ikväll så har jag tränat i regnet.
nu ska jag snart sätta på en film. sedan somna till ljudet av regnet som slår mot fönstret utanför. hur mysigt är inte det? så vi får hoppas att det fortfarande regnar då.. annars får jag be mamma stå med vattenslangen utanför mot fönstret. det kan också funka.. om hon nu ställer upp på det. det är väldigt tveksamt.

WHAT IF I NEVER PUT IT ALL ON THE LINE


vi har precis kommit hem från resturangen nedanför. dem visade matchen sverige-skottland så vi gick ner och satte oss och kollade och åt lite. för er som inte såg den så vann sverige med imponerande 3-0. bra spelat och härligt att ha zlatan tillbaka!

nu ska jag kolla "coco avant chanel".

FALLING IN LOVE WASN'T MY PLAN


skinnjacka - new yorker , tshirt - monki.

bara slappat hela dagen. inte hänt något speciellt. elise och liam är här nu. so se you later.

I WANT YOU TO SHOW ME



kofta - mammas gamla , tshirt - hm , shorts - second hand , väska - egypten och solglasögon - lindex.

umgåst med lykke idag innan man lämnade henne på centralen. efter var det hem och fixa i ordning här hemma. hoppade träningen idag för jag har otroligt ont i min fot !!!!!!! efter cupen så är hela min stortå-nagel blå och det ömar i hela foten. skit!

jag har också äntligen sett "sex and the city 2" idag! kännde mig innan som den ända som inte har sett den... men måste säga att den faktist var riktigt bra!

A CHANGE IS GOOD FOR ALL OF US


kl 8 var jag nere vid bussen för att möta upp lykke som är här (lykke är alltså min kusin som bor i danmark med sin pappa men hennes mamma/min moster bor här i malmö). vi har bara tagit det lugnt och snackat lite. vi har ju inte setts på år och dar !!!!! senare ska man följa henne till centralen för att hon ska hem till hennes pappa i danmark.

TÄVLING


AROUND US EVERYTHING DISAPPEARS



skinnjacka - new yorker , tshirt - monki , ,jeansleggins - vero moda , converse och ringar.

WALKING AROUND WITH NOTHING IN MY MIND



1. jag.
2. syster och jag i bakgrunden.

vid 4 idag åkte vi till mamma. har fixat om i lägenheten idag och käkat pizza. ni ser ju resultatet av målningen på mina byxor.. målade ner dem *snyft*.

NYA BRILLOR



... från monki. 40 :- som taget enligt mig !!!!!!

NU blir det "saving emily" och en stor påse godis. någon som sett den? :D

ESKILSMINNE 2010


|| bild i arkivet. damlaget även med på bilden. ||
nu är jag hemma från eskilscupen! har haft en fantastisk helg med laget i helsingborg. vi har spelat, skrattat, umgåst och kämpat på tillsammans som det fantastiska lag vi är. matcherna har vi både förlorat, spelat lika och vunnit. men med skador, en jäkla massa vilja och en lagkänsla tog vi oss hela vägen till semifinal i c slutspel. där fick vi tacka för oss. alla var skadade och när våran målvakt skadades så fanns det inget mer än att tacka och önska motståndarna lycka till i finalen. men jag ser oss som vinnare. för mig kommer alltid ni tjejer vara vinnare.

STOR KÄRLEK TILL ER !!!!!!! och tack, tack för en underbar helg.

JEWELLERY TREE


detta är nog det mest otippade jag har hittat.. skulle in på jysk och ha en madrass pump och så hittar man denna fina skapelsen där inne !!! var ju bara tvungen att ha den och den är ursnygg att ha ringar på. silver är den.

från jysk - 79 :-

I CAN NOT WAIT A MINUTE WITHOUT YOU



godmorgon. jag och pappa har varit i stan en snabb runda och köpt pump till madrassen och lite annat. väskan är snart färdig packad *host*.. och sen vid 1 så sticker vi till cupen i helsingborg!!!!! vi kommer ha det helt underbart! med en massa skratt och en massa fotboll. kameran är med så kommer ha en massa finfina bilder att visa er när jag kommer hem. först ikväll ska vi bort och se HIF - DJURGÅRDEN och sen så börjar matcherna imorgon.

jag är hemma på söndag kväll. puss!

BLOGLOVIN.COM


bloglovin

NU kan ni följa min blogg med blogglovin! klicka bara på knappen ovan så följer ni den :D
finns en ikon i menyn också ni kan klicka på för att följa min blogg!

THE BEACH ARE CALLING



hej! blev stranden en runda imorse. fyfan vad kallt det var !!!!! och det ska vara sommar? tror jag knappast på.
nu ska jag börja packa imorgon sticker jag och laget. vad hittar ni på?

DESIGN

som ni alla säkert redan sett så har jag gjort om designen på bloggen! blev supernöjd.. kunde inte vatt nöjdare! ska även försöka få ihopa en header. men jag har inga ideèr på en och min fantasi är utomräckhåll.

VAD TYCKER NI OM DEN NYA DESIGNEN? :D

TVÅ NYA



1 - shorts från monki.
2 - shorts från second hand.

på jeansshortsen.. vad tycker ni om "fransarna"? är osäker om jag ska ha dem kvar eller klippa av dem.. kan inte bestämma mig.

TRE OUTFITS FRÅN DENNA SOMMAREN


1 - 2 - 3 , någon favorit? :D

somande strax efter 5 och gick upp vid 11 ??? och hur trött är man då på en skala.. 0! jag är hur pigg som helst. känner för att springa till göteborg och tillbaka. eller att gå och gymma i några timmar... men nja, nej! jag sätter nog på en film till ändå hur pigg jag än är.

vid 5 blir det träning sedan får vi se. puss!

HJÄLP MIG ?!?!?!




osmarta jag behöver lite hjälp...
hur tusan gör man så att själva "videon" inte vissas utan bara spåret ovan ??

// jag har suttit på youtube och försökt lista ut hur man gör, men nejdå inte har jag kommit på det och visst blir ni inte överraskade.


TACK FÖR HJÄLPEN "ANONYM". FIXAR DET NU :D

TOMORROW WILL BE GONE



// två utav alla bilder ida och jag knäppte igår.

hej alla som inte sover.. så hej på er två som inte kan sova ?! åkte hem från ida vid halv tre. sedan blev det träning och till helgen ska vi till helsingborg på cup med laget. 4 dagar med laget kommer bli underbart.
efter träningen träffade man malin och jenny även hampus en liten stund. nu ska jag göra en stor kopp te och sätta på "Baksmällan". kan inte få nog av den filmen. puss.

ÄR DU MODEKUNDEN.SE'S NÄSTA T-SHIRTDESIGNER?



Du har nu chansen att designa en t-shirt som kan komma att säljas på Modekungen.se i höst! Vinnarens design/bild/illustration kommer blir upptryckt på t-shirts i limiterad upplaga och säljas med vinnarens namn.

Så här gör du:
1. Skapa ett t-shirtsmotiv - fotografera, "photoshoppa", rita eller måla. Det är du som bestämmer! Det är en fördel om ditt tävlingsbidrag (bild) har en hög upplösning.
2. Skicka in ditt tävlingsbidrag (tillsammans med ditt namn & adress) till [email protected].
3. Vi presenterar en vinnare den 16/8.

English: Now you have the chance to become a t-shirt designer! The winner will get his/her design/image/illustration printed on t-shirts (
together with his/her name) which will be put for sale this autumn. What are you waiting for? Send your design/image/illustration to [email protected] (don't forget to attach your name and address in the email). Please use this translator to read the terms (and what prizes you can win) below.

///// visst låter det kul? så var med och tävla nu. du får skicka in hur många bidrag som helst så bara skicka! :)

I DON'T HAVE A CHOICE


tröja - gina tricot , tshirt - monki , shorts - zara , skärp - second hand , ringar - hm och glitter.

hej. pappa väckte mig vid halv två. sedan stack man in till ida. nu är david här med och vi kollar på film.
innan idag har vi käkat pizza och bara umgåst. vi hörs när vi hörs.

+++

hej. det blev inget blggande igår, som ni säkert märkte. men inget var rätt igår.
kände och behövde lite tid för att bara tänka. tänka på mig och allt som händer runt omkring mig.
det är så mycket nu och jag tänker hålla allt privat.
men ni ska veta att jag kämpar och det ska jag göra varje dag med ett leende på mina läppar.

RSS 2.0