TÄVLING PÅ GÅNG





Kofta, hm. Stickad tröja och jeansshorts, second hand. Armband, hm.

Funderar på att dra igång en liten tävling.. Eller har två sycken på g rättare sagt. Kanske, kanske dyker den ena upp här imorgon. Men förvänta er inget storslaget. Blir en "Dagens blogg" och en tävling men om vad får ni veta senare när allt är klart :)

KÄRLEKEN ÄR FIN PÅ FILM








SHOES



Denna väggen med skor hade jag inte sagt nej till och den hade verkligen fått flytta in i mitt rum vilken minut som helst! Skosamling, fin indredning och praktisk sko-förvaring. Tummen upp för detta!

Plugga lite spanska nu och träna ikväll.

I WAS SO WRONG FOR SO LONG



Skjorta, gina tricot. Jeans (gjort hål själv), cubus. Klocka, lanzarote.

Nu ska jag sätta på en film och sova. Godnatt.

PANNKAKSTID



Träffade Malin efter skolan. Satt och snackade och sedan ställde vi oss vid spisen och stekte pannkakor. Gott!

STYLEBY













En titt i första och senaste numret av styleby!

Ville bara säga att jag stört-älskar Elin Klings nya magazin och att jag längtar tills nästa tidning kommer ut... Det vill säga om 40 dagar! Försöker att hålla ut!

29/2





Stickad, gina tricot. Klänning, hm. Halsband, jc. Skor, din sko.

LISTEN TO THESE TWO





GUL



Ny skjorta från Gina tricot - 49 kr.

När Nelly Trend släpptes fanns det en gul skjorta med i kollektionen. Vet ni inte vilken jag menar? Här är den annars. Förra veckan skulle jag äntligen in och beställa hem den från nellys hemsidan men hittade den inte någonstans! Mest troligen var den slut. Jag som ville strycka av en gul skjorta från måste-köpa-till-sommaren-listan. Men i helgen sprang jag med familjen in på Väla och hittade denna hänga inne på Gina tricot bland rean och jag slog till snabbare än Lucky luke. Nu är jag gladare än ett barn på julafton och kanske åker skjortan på redan imorgon.

(Skjortan gör sig inte rätt på bild. Är inte riktigt så glansig, men hann bara med en snabb bild. Hoppas ni står ut med denna)

A CITY WHERE PEOPLE LIVING



Bild från Fashiontoast.


En dålig och en bra nyhet - Nationella provet i fysik kändes jätte dåligt men matteprovet som vi fick tillbaka idag fick jag bra resultat på! Ska packa väskan nu och senare ska jag träna. Ikväll står matteplugg och DH på schemat.


OUTFIT





Jacka, bikbok. Kavaj och skjorta, hm. Jeansleggins, vero moda. Skor, scorett.

Hemma från träningen och ska städa undan lite kläder från golvet nu. Sedan blir det te och film! Imorgon ska vi göra nationella prov i no - labben. Får se hur det går... Det är i sådana här lägen man hade gjort allt för att få lånat några av Einsteins hjärnceller.

LITE BILDER FRÅN POLEN











Här är 5 av alla 439 bilder jag fotograferade i Polen. Fattar inte när jag ska få tid till att sitta och rensa igenom alla? Har många fler att visa er. Bland annat från koncentrationslägrena, men också en hel del på alla fina nior. Bilderna ovan fotograferade jag inne i Krakow. Den staden är så fin!

Ska annars träna snart!

NEW NECKLACES



De 2 nyaste halsbanden i smyckeskrinet. Silverringen är från Second Hand och det andra är från Ur & Penn. Fynd var de båda två! 25 respektive 69 kr. De priserna gillar både jag och plånboken!

// Och ja ni har säkert redan märkt det.. Ny blogg-design IGEN! Men jag tröttnar så fort. Kör på en helt neutral och enkel nu. Känns som att det är lite svårare att tröttna på.

CHINOS



Wheredidugetthat får mig att vilja bryta min jag-ska-aldrig-bära-chinos-löfte. Kolla bara hur snyggt hon bär upp sina!

Ska man slå till på ett par?

SPRING







Var ute och fotograferade lite innan idag i det fina vädret. Större vårkänslor har jag inte haft i år som jag hade idag! Sol och fint väder. Håller tummarna bara för att detta ska hålla i sig till imorgon nu.

GRÖNA VÄSKOR



Jag har fått en viss kärlek till väskor och speciellt när de är gröna. Vet inte varför men mer och mer ser man och det dyker upp väskor som är gröna och varje gång kastar jag ett extra öga åt det hållet eller dreglar lite extra över datorn. Men nu har jag bestämmt mig.. Kollat runt lite på nätet och dyrgriparna är inget för mig (tyvärr). Men H&M har en riktigt bra kopia. Den kostar 199 kr och finns i svart och brunt också. Men såklart så ska jag slå till på den gröna.

HEJ IGEN

Igår kväll kom vi hem från Polen. Vi har haft det toppen och riktigt roligt. Hängt en massa på torget i Krakow, besökt Auchwitz, shoppat, besökt en saltgruva och genom gått helvetesresan (11 timmar på ett tåg och 7 timmar på färja). Ska försöka hinna slänga upp lite bilder ikväll och vad glad jag blir att ni fortfarande har tryckt er in på bloggen fast jag har varit borta. Slängde in lite förprogrammerade inlägg men det blev bara några stycken!


BIG WHITE BED









Ny kategori = inredning!

Detta inspirerar mig. Vitt, enkelt, små inslagg av färg och mönster, ljust och öppet.

YELLOW AND BLACK







Mer nelly trend.

OUTFIT FRÅN FÖRRA VECKAN




Kavaj, hm. Tröja, gina tricot. Jeansshorts, zara. Halsband, ur & penn.

Hur har ni det här hemma?

FLOWERS



Hur kär blir man inte i denna blusen?

FÖRSTA DELEN


1. Skjorta och jeansshorts, zara.
2. Väskor, marknad.


Detta var lite av det jag köpte när vi var på Lanzarote. Nöjd till max och sugen på att inviga min chanel-väska (fake men duger till mig) till sommaren med en vitklänning och bruna ben.

NU GER VI OSS IVÄG

NU ÅKER JAG TILL POLEN MED ALLA NIOR PÅ MIN SKOLA!

00:54





Skinnjacka, new yorker. Halsduk och jeansleggings, hm. Skjorta, gina tricot.

Haft en skrattfri kväll med Erica. Vi ska fixa det sista innan resan nu och sen blir det glass och film. Håller också på och fixa ihop förprogrammerade inlägg till er under veckan så bloggen kommer inte ligga ner denna gången.

Ha annars en bra vecka :)

FOUR OF ME


Godmorgon. Gårdagen på Strandbaden blev toppen! Dansade inpå småtimmarna och det får mina fötter känna på idag. Skoskav... Fått lite ärende gjort med pappa i stan idag. Åker till Polen imorgon (lääääängtar) så ska börja packa nu och senare kommer Erica hit för att sova över.

PINK BAG









Bilder från Stockholmstreetstyle.

Hej! Hemma från skolan nu. Sista skoldagen på ett tag för nämligen på söndag tar alla nior på skolan båten till Polen för att besöka Auswitch. Ska fixa en massa förprogramerad inlägg till er :) Kvällen ska jag spendera med ett härligt gäng folk på strandbaden. Dance dance!

Ha en bra fredagskväll alla.

EN TIT PÅ DAGENS


VÄSKOR I MASSOR


Backstage hos Alexander Wang.


DANCE FOR MYSELF TO NIGHT


Stickad tröja, second hand. Leggins, hm. Skor, scorett.


STYLEBY



FÖRSTA nummret av Elin Klings nya modetidning har äntligen kommit ut! I tisdag var Dagen med stort D som jag med hög förväntan köpte tidningen och efter att ha kollat i den fastnade jag helt. Våran Klingan har gjort ett mycket bra jobb!

ZOOM


Dagens detaljer.


Hemma från skolan nu. Ska käka lite och kolla några avsnitt stylisterna. Ikväll ska jag träna men nu ösregnar det och ser ut att vara långt ifrån att slut. Trist.


STYLISTERNA PÅ KANAL 5 PLAY



Till alla er som inte sett detta... SE DET!!!!! Efter bara 3 avsnitt sedda så har jag fastnat helt och längtar tills jag har en ledig kvart över så att jag kan sätta mig ner och kolla på ännu ett avsnitt av detta programet. Nya avsnitt varje måndag och torsdag.

HÄR hittar ni första avsnittet.

4 NEW





2 Översta från - Gina tricot.
2 Understa från - Second hand.

REMEMBER EVERYTHING THAT ONCE WERE YOU ALL





Svart kofta och vit skjorta, hm. Tunika, gina tricot. Smycken, Lanzarote.

Körde på tre lager idag och enkelt ner till... Vad tyckte ni om det?

VYKORT FRÅN LANZAROTE























Alla bilder tagna av mig.

Här har ni en hög med bilder från Lanzarote. Gud vad jag saknar det när jag ser på bilderna. Gud vad jag önskar att tiden hade stannat när vi var där. Frukost, stranden, lunch, stranden, middag, shopping. Jag tröttnade aldrig på den rutinen och det hade jag aldrig gjort. Att vi lyckades pricka in veckan där termometern visade 27+ var det bästa.

CLOSE UP


ACNE FALL/WINTER 2011







Acne fall/winter 2011.

Acne har fattat poängen. Enfärgade outfits men där materialen är olika. Älskar deras sätt att designa och hur de kan få något så enkelt så snyggt. Mina favoriter är tröjan och byxorna i metallic och den gula trendcoaten.

GREY



Bort med det svarta och på med det gråa. Kommer från H&M och heter Miss Stone Heart.

Kom hem vid halv två. Kollat tv och slängt i mig lite mat och nu ska jag påbörja dagens stora pluggandet. Imorgon är det nationella prov i no - fysik. Frågan är vad tusan man ska öva på? Så nu låser jag in mig med mina no böcker. Hoppas vi ses snart igen!

UTSEENDET

Gjort om bloggen ikväll. Visst trivdes jag med förra designen men kände att det var dags med något nytt. Något som mer speglar mig, just nu! Så vad tycker ni? :)

DAGENS



Kofta, vero moda. Tshirt, gina (ny), Byxor, cubus. Halsband, Ur & penn.

Tränat ikväll och nu ska jag lägga mig i sängen med te och några gamla elle-tidnignar och kolla igenom de. Ska också fixa lite blogginlägg som kommer synas här på bloggen senare :)

GO CRAZY

 

Stockholmstreetstyle.


Hur härlig är inte denna kombinationen då? Och som grädde på nosen den lila kuvertväskan. Någon dag ska jag vara lika modig som tjejen ovan. Match två eller fler helt omatchande färger tillsammans. Rosa och rött? Nja det har gått från omatchande till matchande. Orange och blått eller gult och rosa kanske...

Vad säger ni om att matcha omatchande färger? Något ni hade kunnat köra på?


SÖNDAGSMYS



Hemma hos pappa nu = söndagsmys! Nya elle låg på rummet när man kom hem vilket är ett plus och nu ska vi se på TUSEN GÅNGER STARKARE. någon som sett den?

61 IDAG



61 idag morfar, grattis. Du hann gå bort innan jag föddes. Jag hann inte träffa dig. Men på något sätt saknar jag dig ändå. Det kvittar om vi inte har träffats, du är min morfar och det älskar jag dig för. Jag vet att du hade varit den bästa morfar jag kan önska mig.

TVÅ MEN ÄNDÅ EN



Liknande outfits av Olivia Palermo och Elin Kling.

HELGEN har bestått av hemmamys och en runda på bowlinghallen. Haft övernattning här hela helgen också. Bloggningen har fått ta smällen att inte bli upptaterad och dessutom vill jag ha min helg för att umgås med min familj. Men imorgon kommer mer... Har ävfen två nya köp att visa er. Hur har er helg varit? :)

SVART OCH VIT

 


10 MARS

 

Träffat Malin och tränat ikväll. Ska kolla klart på en film nu och sen börja packa, åker till mamma imorgon. Ska läsa nya tidningen från Monki ikväll också :)

 


NELLY TREND



Igår släpptes den. Kollektionen Nelly har designat själv, NELLY TREND. Kollektionen har lågt pris och finns att klicka hem på nelly.se. Kikade in där precis och såg en hel del (läs: jag vill ha allt) som jag genast vill fylla min garderob med till sommaren. Och det bästa är att mer från kollektionen kommer.

BUTTERFLY FLY AWAY


Bilder från weheartit.

Hej! Städat rummet precis och ska gå och möta Amanda vid bussen nu.

DAGENS



Skjorta, zara. Jeansleggins, gina tricot.

Blev enkelt idag med min nya skjorta (kommer en bättre uppdatering om den senare) och jeans. Slutade tio över ett idag och skolan har varit lugn. Men hemma har jag stressat med mitt so arbete. Det ska in i morgon och jag hurrar för jag har inte alls mycket kvar nu. En kopp te, skriva klart och sedan sova. Godnatt!

MÖNSTRADE BYXOR



FRÅN VÄNSTER: hm, mq, hm, hm.


Här kommer första inlägget ur "ur min garderob"! Detta är mina favorit mönstrade byxor. Det jag älskar med de är att de gör en tråkig outfit så mycket roligare. Det krävs inte så mycket. Ett par mönstrade byxor och en tröja. Vågar du sedan utmana så kan du match med en mönstrad tröja. På rätt sätt kan det bli snyggt :)

PÅ MINA LÄPPAR





JIL SANDER / COLLAGE AV MIG


Till sommaren men även nu till början på våren, vill jag ha ett rosa läppstift. Färgen tänker jag mig mer den på läppstiftet från ISADORA. Färgen ska synas kraftigt. Vad tycker ni om rosa på läpparna?

PINK IS A COLOR





Kavaj, hm. Blus, gina tricot. Jeansshorts, zara.

Har tränat ikväll och ska se klart "Love and other drugs". Godnatt!

SKJORTA SOM KJOL. NÅGOT NI SKULLE VÅGA BÄRA?


OHHHH MONDAY MORNING


Sitter och äter toast med sallad och pluggar för fullt. Efter en vecka semester känns det som om man har tusen saker att göra när man kommer tillbaka, inte minst i skola. Känns som om jag har missat massor!

Och jag kollade statistiken idag.. GUD VAD NI HAR ÖKAT! Hur är detta möjligt? Hur har ni alla nya hittat hit? Jag tycker det är jätte roligt att statistiken bara ökar och det hoppas jag att den fortsätter med :)

06032011

Hur snygga är inte Sannas skor som hon har fyndat i Hong Kong. Älskar klacken som verkligen gör jobbet som Detaljen med stort D!

Imorse spelade laget match som vi förlorade. Men det var bra kämpat! Ett mål fick man också till. Ett litet festligt kalas för att fira morbror har jag också hunnit med ikväll. Nu inväntas... SOLSIDAN!

DAGENS IDAG



Skjorta och jeans, hm. Blus, bikbok. Halsband, jc. Klocka, lanzarote.

Nu säger jag godnatt efter en fin kväll med malin. Imorgon väntar match och sedan kalas för min morbror. Godnatt.

I HAD A DREAM, ABOUT A COUNTRY FAR AWAY







HÄR HAR NI en liten för titt på bilderna från Lanzarote. Har inte ens varit hemma i 1 dag än, men gud vad jag vill tillbaka! Solen och värmen. Kunna ligga på stranden på dagarna och gå ut och äta på fina resturanger på kvällarna. Take me back..

HOME SWEET HOME

HEMMA IGEN! Brr.. Känns som man landat på Antarktis i stället för i Sverige. Saknar redan Lanzarote, solen och de 25+ graderna! Haft en helt underbart härlig vecka! Har en massa bilder att visa er :)

Nu ska jag bädda ner mig med godis och filmer.

RSS 2.0