I DONT WANNA MISS A THING



Om tio minuter ungefär ska jag dra iväg på lite festligheter. Får och kan inte skriver mer om det nu så skriver mer om det när jag kommer hem ikväll plus bilder. Ha det bra :)

LITE SÖNDAGS INSPIRATION








GÅRDAGENS



Jeansväst, gina tricot. Tunika, hm.

Här kommer gårdagens. Hade inte tid att blogga igår för vi kom till mamma och hade en mysig kväll här. Träffade hennes nya pojkvän som för det andra är helt toppen! Åt middag och bara umgåste.

Idag har vi alla varit på tropikariet i helsingborg och gått en runda där. Nu ikväll ska vi passa minsta systern för mamma och pojkvännen ska ut med ett par vänner. Men vi hänger inte läpp. Här hemma ska det sjungas sing star. Wii. Beställa pizza. Äta godis och skratta helt natten.

BEAUTIFUL




OUTFIT



Kavaj, hm. Oversize tisha, gina tricot. Jeans, levis.

Tränat ikväll och pluggat lite smått. Imorgon åker jag och syster till mamma! Erica följer med.

ELLE-GALAN 2011: OUTFITS






Tyckte inte det var någon som direkt drog på vågligheten. Alla körde ganska enkelt och de flesta färglöst. Men vissa stack ut. Speciellt Rebecca Simonsson med sin klänning. Andra fashionistas som Elin Kling, Emma Elwin och Frida och Sofi Fahrman är snygga vad de än tar på sig och även det gällde denna dag. Förväntade mig något speciellt från dessa fyra men alla körde på väldigt enkelt. Varför inte satsa och slå till på något annerlunda under årets bästa gala? Eller enkelt och avslappnat är den nya sortens galaklänning? Vad tycker ni om galans outfits?

DETALJER PÅ SHOPPINGEN





Blommig långarman, gina tricot. Vit kavaj, hm. Väska, gina tricot. Skor, din sko.

260111



HEJ. Tog bussen direkt efter skolan till stan och mötte upp Julia där för shopping. Fick med mig tre påsar fulla och en tom plånbok hem. Stötte även på Laserturken och kvällen avslutas med Dum och dummare på femman.

DETTA SKA JAG SATSA PÅ TILL VÅREN/SOMMAREN




Acne - Topshop - Monki - Gina tricot - Hm - Bikbok - Net-a-porter - Weekday.


Brun & mocka - Kommer matchas enskillt, med vitt eller till slitna jeansshorts.
Colorful - Regnbågens alla färger ska jag bära. Solbränd hud och färg är att satsa på.
Vitt - Funkar vilken tid och vilket väder på året det än är. Vitt hänger alltid med!
Blommigt - Kommer jag bära såklart för att det är sommar.

DAGENS



Cardigan och tunika, hm. Leggings, bikbok. Halsband, jc.

Skola och tränat idag. Blivit en lugn kväll och kollar handboll nu. Kommer upp ett fintfint collage snart!

HALSBANDET



Detta är Halsbandet med stort H. Hur snyggt är det inte? Extremt stora halsband ska införskaffas. Möjligen på onsdag när det förhopnningsvis blir shopping.

FIRST DAY OF THE WEEK





Outfit - Tshirt, vero moda. Kofta, indiska. Ring, hm. & En gardrob jag lät hade bytt ut min mot.

HEJ. Precis tränat och det känndes toppen så förhoppningsvis är jag frisk nu! Helt frisk. Suttit med mina matte-böcker ikväll och försöker öva in procent och promille med det tredje. Men varför fastnar inget? Nej jag tror jag lämnar detta för en bra film istället. Matte-provet imorgon får gå som det går. Känner mig iallafall hyfsat säker på det. Godnatt.

INNEHÅLLET



Paketet på inlägget under som jag hade hämtat ut var min GOODIEBAG! På bilden ser ni allt som jag fick. Inte så dåligt va? Schampo. Ögonskuggor. Läppstift. Eyeliner. Nagellack. Mascaror. Två krämer. Läppglans. Foundations. Blush. Volymmousse. Allt från L'ORÈAL - tack.

TITTA VAD JAG PRECIS HÄMTADE UT



Kan ni gissa vad detta är? Ska vissa er innehållet senare :) Vaknade upp med feber idag trots att jag mådde helt okej igår. H E L V E T E. Ska man aldrig få bli frisk? Ska kolla Glee nu. Ha en bra lördag!

ONE IN BLACK



Hej. Efter sista dagen i skolan för denna veckan gick jag hem till farmor och farfar med fika som överraskning och åt det och middag där. Satt och pratade i timmar. Hade det super mysigt! :) Min farmor och farfar är verkligen det bästa man kan ha. När jag kom hem skulle vi vidare på kalas hos emma. Vilket också var mysigt. Nu ska jag bara ta det lugnt. Träning imorgon bitti.. ÄNTLIGEN!!!

BUT IF YOU SEE THE TRUTH



Stannat hemma från skolan idag. Feber.


DARK





Poncho, bikbok. Tshirt, hm. Skärp moschino, second hand. Byxor, hm.


ARMSMYCKE


Sjukt sugen på att beställa detta armsmycke från nelly. Slår nog redan till ikväll.

ÖNSKNINGAR?

Nu har du chansen att önska ett (eller fler) inlägg här på bloggen! Jag känner att mitt liv just nu är fullbokat och ingen inspiration har jag heller för den delen.. SÅ HJÄLP MIG?!??! Vad vill ni se mer av. Mindre av. Eller ett eget förslag? :)

FLY ON THE BLUE WINGS





Bild från CAROLINA ENGMAN.

Sjukt fin skapelse! Manteln. Hals-dekorationen. Brytningen med skorna. Jag vet inte.. Men allt får mig att totalt älska denna outfiten/klänningen samtidigt som andra halvan av mig totalt tycker den ur-ful.

080111







Kofta, indiska. Skjorta, second hand. Jeans, hm.

Hur mår ni? Jag känner mig lite bättre nu. Imorse slog bomben ner från ingenstanstans och jag mådde skit (rent ut sagt). Skippade därför träningen och har bara latat mig i soffa med avsnitt efter avsnitt.

Nu: läxa och städning.

TIPS: VOLYM I HÅRET



Denna räddar mitt hår varje morgon och dag. Ger volym snabbt och volym som håller i hela dagen! Kan man önska sig något mer? Volympulver från PROFFS. Min nya älskling.

HEJ! Umgåst med malin idag och precis tränat ikväll. Ska krypa ner nu med en bra film. Godnatt. Imorgon kommer dagens outfit (ska jag försöka fixa). Har varit dimmigt idag så kvaliten på bilderna sög.

ELLE-GALAN 2011







Bilder: elle.se.

ELLE-GALAN 2011 var igår (fredag). Gud vilken gala! Alla outfits som är allt från gala-klänningar till en lätt, enkel klänning och till smoking. Elle-galan bjuder verkligen på allt. Visningen var EMILIO PUCCI i år. Frida Gustavsson och Emma Wiklund gick modeller och modehuset tog också emot priset för "Årets internationella designer".

Kommer en massa bilder från galan senare. Outfitsen och visningen. Säger sålänge.. Elle-galan.. Är otroligt. Mode och stil är huvudtemat, inget annat spelar någon roll.


MYS LÖRDAG

Sconen står och växer i ugnen. Teet kokar. Hemma hos oss blir det mysfaktor till hundra ikväll. Ha det bra :)

Ledsen för dålig bloggning denna helgen. Är hos mamma och syster som jag träffar sällan. Så ängnar mina vakna timmar åt de när jag är här. Hoppas ni har förståelse.


BLUE MAN CAN HANDLE THIS





Kavaj leggings och halsband, hm. Tshirt, monki. Skor, scorett.

Tåget till mamma och är här nu. En massa mys med pizza godis och lets dance.

GOODNIGHT, ITS TIME TO GO





Bilder och redigering av: mig.


GODNATT! Imorgon fredag och sen helg. Ska till mamma imorgon. Äntligen.

2

Bruno Mars - Grenade.


Ron Pope - Perfect for me.

Två fina låtar som fått stor betydelse för mig. Lyssnas om och om här hemma!

COS




COS ska öppna upp en butik i Stockholm, närmare bestämt på Biblioteksgatan. Lanseringen kommer att ske av både dam, herr och barn. I sommar någong gång kommer butiken öppna och jag som så många fler, är redan nu spända på att få se hur det kommer se ut. Och kolla bara på outfitsen ovan. Jag är väl inte ensam om att dregla? Hur snyggt? COS är det nya. Enkelt och stilrent. Det räcker.

THURSDAY



Skjorta, gina tricot. Klänning, bikbok. Jeans, hm. Halsband, jc.

Torsdagar är segaste dagen i skola på hela veckan. 4 lektionen direkt efter varandra som sedan avslutas med bild. Ingen rolig dag. Jaja. Nu ska jag gå och träna trots min träningsvärk. Wish me luck.

H&M VÅR 2011








H&M VÅR 2011. Guuuud vad läckert! Och denna kollektionen väcker saknaden efter våren och sommaren ännu mer till liv. Ljusa och jordnära färger. Basplagg blandat med jackor. Västar. Väskor, solglasögon och skor. Det finns så mycket att vila ögonen på. Skulle kunna säga.. Och säger det.. Detta har H&M verkligen lyckats med. Klart en favorit av H&Ms alla kollektioner. Älskar kollektionen och PRECIS såhär vill jag gå klädd till våren och sommaren. Så en enorm beställning på H&M måste göras.

NÄRA PÅ





Skola och varit med malin här hemma.
Ingen träning idag men ska bort och träffas i klubbstuga snart. Får se vad vi ska göra. Teori?

NOLL INSPIRATION





http://www.wheredidugetthat.com/ & http://www.fashionsquad.com/.

Hej! Klagomål kommer nu. Jag har noll inspiration till allt just nu. Livet. Outfits. Känner varje morgon för att antingen somna om eller sätta på mig min mjukisdress och ta nästa flyg till Thailland. Bara sola och bada och bära bikini varje dag och ha solglasögonen och kamera med mig vart jag än går. Fota minnen för livet. Men utanför fönstert är det snö.....

ELIN KLING FOR HM


Jag går i taket!!! Äntligen. Sveriges egna fashionista ELIN KLING har gjort en minimalistisk kollektion för H&M. Kollektionen består av nio plagg och två accessoarer. Kollektionen kommer ni kunna spana in eller ännu hellre lägga vantarna på den 3 FEBRUARI i Stockholm. Göteborg. Malmö. Uppsala. Så den 3 Februari ska jag befinna mig på H&M och slåss om de ur-snygga plaggen. Ses vi? :)

FLOWERS





Blommig blus, bikbok. Jeans, hm. Skor, scorett.

FÖRSTA DAGEN i skolan efter lovet. Vända tillbaka på dygnet och sömns behövs. Ska träna ikväll. puss!


ANG. ELLE-GALAN

TYDLIGEN VANN JAG INTE. Tråkigt! Fick ett mail idag från henne jag har haft kontakt med hela tiden, där det stod att det bara var 1 som vann biljetter till Elle-galan och inte 2 som de trodde. Så den andra personen vann. Grattis till dig! Men som lite ljus i mörkret så kommer jag få en goodiebag värd 3000 kr för denna missen de gjorde. Men det slår inte Elle-galan..

12:15



Good morning! Ge mig ett tecken på att våren är påväg idag, tack.
+ sista dagen på lovet. Sorligt.

LEVIS



Dark blue. Levis is the man when it comes to good jeans!

BLOGGEN

GJORT OM bloggen ikväll. Vad tycker ni??????

Jag är helnöjd :) :) : :)

DANCING COUPLE









VARIT UTE och gått en runda i morse. Duschat. Ätit frukost. Städat rummet. Rolig lördag?

UNTIL YOU WERE GONE









Poncho, åhlens. Sjal, hm. Skjorta, gina tricot. Jeans, levis.

Umgåst med malin ikväll och kollat film. Pratar skype med två fina gossar nu!

GODNATT :)

CHANEL PARIS BYZANCE









CHANEL PRE-FALL 2011. Denna kollektionen får man att tänkta väldigt mycket på Indiska och Indien över huvudtaget. Men den har Chanel vibbarna över sig. Detaljerna gör jobbet och speglar en stor roll i kollektionen. Lätta plagg med överdrivna detaljer. Underbart tycker jag. Nytt sätt att tänka på.

ELLE-GALAN


DENNA KOMMENTAREN slank precis in på min blogg. Tror ni jag är glad eller ???????????

PINK BLUE LEO



Hej. Varit med pappa inne i stan. Han skulle fixa nytt pass men att vänta i en timme och en halvtimme var inte så lockande.. Åt lunch på JENSEN'S BÖFHUS och är hemma nu. Ska krypa ner i sängen med en kopp te och instruktionsboken till min skriviare. Hoppas få den inkopplad idag!

SVAR PÅ TAL

SVAR TILL KOMMENTAREN: "Ida" - Rakt av? något du brukar göra du kopierar alltid av allt och alla..Såg på hanna någots blogg. (till detta inlägg)

Skrev ett inlägg igår om hur jag tänkt matcha min långkjol. Jag gjorde ett collage själv med bilder och la ut det på bloggen för att visa er hur jag hade tänkt. Jag vet att många bloggar har bloggat om detta och många bloggar kommer göra det. Så bara för att jag skrev hur jag hade tänkt matcha min kjol så tycker du att jag kopierar?  Okej. Då ska du veta att jag har läst "Hur du matchar din långkjol" många gånger på många bloggar. Men jag gick inte in en stund förre jag skrev mitt inlägg på en blogg och såg att de hade skrivit om detta och tänkte "Men så kan jag också skriva på min blogg, lets go!". Jag ville ha något att visa er. Ha något att blogga om. Och iden om att visa lite bilder på outfits med långkjol bara kom just då. Eller du kanske menar att jag SJÄLV ska komma på hur jag ska matcha den? Klart jag kan. Men vi är ungefär 6,8 miljoner människor i världen. Någon har säkert redan matchat sin som jag hade tänkt. Så hur man än vrider på det så kopierar alla. Och så är det. Kommer det ut en stor nyhet som LANVIN FOR HM var, så bloggar alla om det. Det kvittade om man gick in på en stor-bloggare med tusentals läsare eller en mindra blogg med tio läsare i veckan. Alla skrev om det.

Jag försöker skriva MYCKET varierat. Jag skriver och bloggar om det jag är intresserad av och hoppas att ni också är det. Jag skriver inte om något som jag tycker är dö-trist eller om ett plagg jag egentligen tycker är skitfult och lägger ut det på bloggen för jag tror att ni gillar det. Så gör jag inte!

Och går jag in på en storblogg och läser om en ny kollektion kanske eller en fotografering som jag sååå vill skriva om i min blogg.. Då kollar jag själv upp vart jag kan hitta bilder. Tar de jag blir mest inspirerad av och skriver den text jag vill med mina egna ord.

Jag skrev till bilden med långkjolen att jag ville matcha rakt av från outfitsen på bilden. Och ja vem vill inte för hur snygga var inte deras outfits? Bara för att jag skrev så så innebär det inte att jag ska kolla upp exakt vart de har köpt sina kläder på exakt den outfiten och matcha min långkjol exakt så. De bilderna gav min INSPIRATION. Hört talas om det? Tydligen inte. Jag läser ett 30-tal bloggar om dagen varje dag. Alla bloggar ger mig en viss inspiration. Men ser jag en ur-snygg outfit på en av bloggarna så ger den mig inspiration till en av mina outfits. Men jag gör det på mitt sätt! Jag kopierar en outfit på mitt sätt!

Tyckte bara det var en urlöjlig kommentar. Tänk efter innan du skriver något nästa gång och ska det vara något negativt, håll det för dig själv. Gillar du inte min blogg och det jag skriver får du gärna sluta läsa den! Jag stoppar inte dig.

TACK FÖR MIG!

NEW


- Tshirt, vero moda.
- Klänning, hm.
- Hatt, lindex.

+ två filmer.

KJOL

PRECIS som på outfitsen ovan med långkjolen så vill jag matcha min! Rakt av. Helt klart.

<3<3<3



My dream shoes. From Giuseppe Zanotti.

OUTFIT







Kofta, hm. Svart tshirt, monki. Leggings, hm.

Kom precis hem från stan med farmor farfar och syster. Vi har haft det jätte mysigt! Shopping. Middag. Fika. Nu ska jag packa upp och ta foto på allt jag shoppade så ni ska få se :) Sen kl 8 ska jag se en komedi från Fredriksdalteatern med Eva Rydberg på svt 1. Så förbereder mig för skrattfest!

Hur har eran dag varit?

STOMP THE YARD 2


Hej! Fikade med erica innan idag. Mysigt! :) Nu ska jag sätta på filmen ovan. Imorgon bitti hämtar farmor och farfar oss för shopping och middag ute.

2011 01 03







Grå kofta, indiska. Tröja, gina tricot. Jeans, jc.

Nu säger jag godnatt! Städat rummet ikväll och ätit en snabb ihoppa kastad marängsviss (men det smakade lika gott). Glamoröst liv man lever..

I HM PAKETET


- Svart långkofta.
- Svart långkjol.
- Blå mönstrade leggings.
- Väska.

TOPSHOP S/S 2011


NEW AGE CONSTELLATION - Enkla plagg i jordnära färger. Inget avancerat.


SNAKE VALLEY - Mycket färg och mönster. Omatchat.


GRADUATION - Retro. Träklackar och kjolar i alla former, längder och färg/mönster.


SWEDISH SUMMER - Blommönstrat. Stickat. Spets.

Här är bilder från TOPSHOPs lookbook på vår- och sommarkollektionen. Kollektionen består av fyra olika stilar som är varandras motsatser. Facinerade beundransvärd kollektion!

MINA FAVORITER av de fyra stilarna är: NEW AGE CONSTELLATION & SNAKE VALLEY. Det är så jag vill gå. Exakt. Morgon till kväll och nästa dag med.

bilder: modette.se

RED NAILS IN THE NIGHT



Vaknade tjugo i 3. Träffat malin. Ska träna vid 8. Puss!

COPY CAT


Ingen kan missa att skorna ovan är identiska. Det är bara färgen och dragkedjan på skorna som skiljer de åt. Annars.. kopior! Formen. Modellen. Den lilla klacken.

Ödet eller copy cat? :)

WITH BLACK



Tröja, gina tricot. Leggings, mq.

Osminkad och mysfaktor till 110% idag! Annars umgåtts med stina idag. Film. Prat. Gått en runda. Hon är verkligen en vän man önskar att man har livet ut. Filmen blev tillslut "The reader" och är verkligen INGET att rekomendera. Jag och stina satt som två frågetecken genom hela filmen, fattade ingenting! Stort minus till den filmen!

JUST NU

VAR PRECIS och hämtade ut ett paket från hm. Visar er innehållet senare! Städar och kollar O.C. Stina är påväg hit så får se vad vi hittar på! A quick update.

CHANEL



NYÅR blev bra och jag fick firat det med mina fantastiska vänner! Raketer och dans. Tummen upp för kvällen! Innan var jag iväg och inventerade med laget. Vi håller för fullt på att tjänna in pengar till när vi ska till Italien i sommar på träningsläger. Malin gick precis och jag ska köra igång ett litet film-maraton nu alldeles själv. puss!

GOTT NYTT ÅR !!!!!


RSS 2.0