LANZAROTE

Nu ska vi köra till flygplatsen och sedan ta flyget till Lanzarote! Jag kommer inte blogga under tiden jag är borta. Vill ha semester och umgås med min familj. Jag är tillbaka den 4 MARS. Så då ses vi här på bloggen igen :)

Ha det så bra! Puss.

PACK MY SUITCASE



Hemma hos pappa nu och hållar på att packa. Lanzarote imorgon! Bikinin är nerpackad och det är nu paniken kommer.. Vad mer? Min resväska rymmer inte allt jag vill ha med mig och är alltid lika rädd att den ska väga för mycket när vi väl står och ska checka in väskorna. Men en sak vet jag, sommarkläderna.. har första platsen i min resväska.

ZARA



ZARA öppnar webbshop i Sverige från och med den 3:e mars! Härligt Zara. Ännu en toppen-affär på nätet.

DON'T WALK IF YOU WANT TO STAY



Skjorta ny, gina tricot. Jeans, vero moda. Mössa, carlings. Skor, scorett.

Snö i början på februari. Sommar i september då? Mest logiskt och jag gillar det inte. Sista kvällen med mamma och Alice för detta lovet för imorgon åker vi till pappa.

SHOPPADE IGÅR



Kortärmad skjorta, gina tricot. Solglasögon, hm.

NY KATEGORI

Ur min garberob heter den och jag kommer slänga in lite bilder från just.. Min garderob!

MEZO I HELSINGBORG





Bilder lånade här. Glömde kamerna och mobil-bilderna blev inte så bra!

Hej. Åkte in till Helsingborg en runda för att träffa Tove. Vi tog en runda i stan och fikade en kladdkaka på fiket på bilderna. Gud vad mysigt där va! Skulle kunnat sitta där och snackat mycket längre än vad vi gjorde :)

HALSBANDET MED STORT H

 

 

 

 

 

 

Alla ni (inklusive jag) som missade Elin Klings fina skapellse för H&M får nu chansen att haffa ett liknande hos LINDEX, denna gången! Den 27 april kommer halsbandet finnas hos Lindex.


N°5 CHANEL





Första dagen på lovet och denna dagen har vi väntat på. Sovit länge, ätit en lång och god frukost och bara tagit det lugnt idag. Umgåst med familjen och det blir det att fortsätta med ikväll. Film och grönsaker med dipp väntar. Ha en bra kväll. Ska försöka blogga mer och roligare imorgon.

A NEW DAY



Vårtecken nummer 1 och 2. Ser ni de? Skinnjackan är framplockad och solen lysser. Härligt! :) Träffat malin idag och nu ska jag snart åka hem till mamma för att börja mitt lov där. Sedan på fredag går planet till LANZAROTE. Så skönt att få komma bort ett tag.

H&M FASHION AGAINST AIDS




Vår möter höst. Färg möter neutrallt. Fjärde gången gillt för H&M att lansera H&M Fashion against Aids. Den 26:e april kommer kollektionen att kunna köpas på Divided-avdelningar. Favoriterna är såklart plast väskorna och de silvriga shortsen.


MAKE IT 2



Två nya från hm. Inköpt specillt för resan till Lanzarote, som vi åker till på fredag. 10 och 25 kr. Som hittat! Sovit 5 timmar i natt. Dömde matcher imorse. Sedan spelat match. Med andra ord är jag helt död nu och vill egenligen bara gå och lägga mig. Men känns som om jag har en miljon saker att göra.

DAGENS



Skjorta, gina tricot. Tshirt, monki. Halsband, indiska. Jeans, vero moda.

Amanda är här nu & ikväll drar vi och dansar loss på strandbaden! Ha en bra fredagskväll alla, för det ska vi :)

WHEN NO ONE SAY IT RIGHT





Jil Sander S/S 2011. Färg och starka färger. Denna trenden som Jill kör på ska jag med satsa på! I sommar ska jag synas.

Tränat ikväll och nu ska jag ta det lugnt med en film och te. Imorgon blir det strandbaden med ett gäng fina vänner och sedan lov. Jag är så grymt taggad! Hoppas på en bra kväll imorgon. Puss.



170211





1. Dagens tråkiga outfit.
2. Två nya från hm som kom på posten idag. Bikinitopp och klänning.

EVERYTHING I DO FOR YOU








DAGENS. Kavaj, hm. Tshirt, monki. Sammetleggings, gina tricot.

KÖPENHAMNSMODEVECKA



Bruuns bazaar från anywho.

Sedan jag kom hem från skolan har jag lagt all tid på mitt so-arebete om SUEZKRISEN. Nu när jag har kommit in i det mer är det riktigt intressant. Möte upp malin innan och gick en runda. På fredag är det strandbaden och jag är laddad till max. Dance dance!

RACHEL ZOE





Den 18 april släpps kollektionen som Rachel Zoe sammarbetet med tillsammans med svenska Lindex. Detta var verkligen helt otippat enligt mig! Lindex verkar satsa stort och det är bra för de. Ska bli riktigt spännande att se resultatet i april. Vad tror ni om det?

I'M AFRAID TO KNOW THAT YOU CAN LEAVE ME



Skjorta byxor och halsband, hm. Tshirt, zara. Skärp, second hand. Skor, scorett.

No-boken har varit mitt sällskap ikväll med en massa koppar te. Träningen innan idag gick bra men är helt slut efter den! Vi var med skolan idag och såg en musikal på Heleneholm. Tyckte den var bra men dessto mindre bra var att vi slutade 2 timmar senare än vad vi brukar..

TVÅ FAVORITER





JILL STUART FW 11/12 = Otroligt snyggt! Älskar den orange/röda färgen och metallic byxorna.


ELLE



Hemma hos pappa nu och har kollat på solsidan. Haft en super mysig helg hos mamma! Ska lägga mig i sängen med en kopp te och nya elle nu och vänta tills wallander börjar.

VECKANS FAVORIT?



Outfits från denna veckan. Har ni någon favorit? :)

TAKE ME TO THE PLACE I LOVE











Bilder: fotade av mig.

Hej! Har varit och kollat när morbror och Trelleborg spelade match idag mot Malmö. Matchen slutade 2-2. Ikväll blir det tre-rätters och melodifestivalen. Älskar hemmamys.

THINK PINK


Aida Bajgoric / Knight cat.

110211



Lång kofta och tshirt, hm. Jeansshorts, zara. Skärp, ullared.

Är hos mamma nu och vi har haft en mysig fredagskväll! Imorgon ska vi åka och se när morbror spelar match. Heja heja! Hörs morgon :)


JUST BECAUSE YOU SAID SO





Tjocktröja stickad, gina tricot. Jeans, cubus (gjrot hålen själv). Halsband, hm.

Nu ska jag ta en kopp te plus ELSAS VÄRLD och krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon är det fredag och ännu en vecka är slut. Ska till mamma imorgon vilket är toppen! Saknar henne och syster så mycket...

HM




Conscious Collection heter H&M's nya kollektion som innehåller miljösmarta material. Denna trenden borde fler modekedjer hoppa på tycker jag! Volanger, spets och draperingar. Mina favoriter är klänningen längst upp under linnet, båda shortsen längst ner och tshirten. Kollektionen hittar du i samtliga H&M-butiker och släpps den 14 april.

HÄR HITTAR NI MIG !!!!






Klicka på bilderna för att komma till min sida. Glöm inte bort att ni kan hitta mig på dessa hemsidor också! Och följ mig gärna på bloglovin :)

DAGENS





Kofta, indiska. Tshirt, monki. Leggings, hm. Halsband, jc. Väska, från egypten.

S´ NOB DE NOBLESSE



Älskar det guldiga halsbandet! Speciellt för att det är kraftigt och syns.



Klänningens detaljer och färg är en storslagen kombo.



Så fint. Så inte vanlig klänning.



FRÅN köpenhamns modevecka och bilder från sannaknows.

SKISSAT



Hann även igår skissa klart mina öronhängen jag ska bygga ihopa så fort jag har varit en vända på panduro. Är sugen på de alla tre! Vad tycker ni om de?

THAT'S WHEN ALL FALL APART



Hej på er :) Här får ni en snabb dagens innan jag ska dra och träna. Intervaller idag och är laddad för att springa med en massa skön musik i öronen. Hörs ikväll.

TUESDAY



Skjorta, gina tricot. Jeansleggings, vero moda. Stor ring, hm.

Enkelt körde vi på denna trista tisdag! Resten av kvällen ska jag fortsätta med min so inlämning och en kopp te. Ha det bra!

REPLAY SS 2011













Bilder från fashionising.

REPLAY lyckades göra sin kollektion till sommaren ännu snyggare genom att låta Erin Wasson och Jon Kortajarena bli plåtade i den. Ingenting kan bli fel med de två snyggingarna tillsammans! Ingenting från kollektionen faller mig direkt i smaken förutom den blommiga byxdressen på bild 5. Men det är inspirerande bilder.

TRÅKIGT SÄGER JAG BARA



Jag pappa och syster skulle egentligen åka till Egypten (bilden ovan) nu i slutet på februari. Men nu är det inställt tack vare alla demonstranter och oroligheter som händer där nere. Tråkigt. Men vi letar ny resa för bort ska vi! Någon mer som fått sin resa inställd?

Hemma från skolan. Första nationella hade vi idag, svenska. Det känndes riktigt bra! Ska sätta igång med mitt so pluggande nu och ikväll är det träning.

JAG VILL HA..



... Madelene Billmans skor från nelly.



... Columbines halsband från Elin kling för hm.



... Elin klings skjorta från acne.



... Fashiontoasts väska från 3.1 Phillip.

I FOUND MY WAY THROUGH THE CLOUDS





Kavaj och jeans, hm. Tshirt, från new york. Halsband, ur & penn.

DETALJ



Hemma från skolan nu och ska sätta mig med mitt plugg. Ikväll blir det träning! Bättre outfit bild kommer upp :)

HEMMA IGEN

Hej för kass bloggning. Kom precis hem från träninglägert. Meningen var inte att vi skulle sova där igår till idag. Men efter lite för mycket singstar sjungande och chokladpudding med glass bestämde jag och några tjejer till i laget för att göra det. Och mysigt hade vi det! Imorgon kommer riktig uppdatering.

THERE IS JUST ONE WAY TO SHOW IT



Jeansväst och jeans, gina tricot och skjorta, hm.


Enkelt idag. Annars idag har jag träffat Stina och vi satt nere i byn och fikade i tre timmar. Mysigt! Nu - ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag på träningsläger vid 9 och det är slut 9 på kvällen. Så imorgon blir det sen bloggning. Puss.

FINEST AWARDS





I onsdags var det dags för detta årets FINEST AWARDS på Cafè opera. Galan som vill lyfta fram och belöna människor som har varit framträdande i nöjesvärlden.

"Intresset hos våra läsare har varit mycket stort, de har tillsammans med juryn visat vilka som var viktigast i nöjessverige 2010. Andreas Wijk var en överraskning och tog hem hela två priser. Kenza fick med sig 1 pris i år i samma kategori som förra året, årets Modeblogg. Hon är svårslagen där, säger Alexander Erwik, chefredaktör på Finest.se. Han fortsätter "några överraskningar kom även fram bland vinnarna där bland annat Katrin Zytomierska fick se sig besegrad av Daniel Paris i kategorin Årets Toppblogg och BAR stod som vinnare mot bland förra årets vinnare Vapiano och Operaterrassen i kategorin Årets Restaurang.

ÅRETS ALLA VINNARE:
ÅRETS MODEBUTIK - WEEKDAY
ÅRETS MEDLEMSBLOGG - RMK
ÅRETS RESTAURANG - BAR
ÅRETS MODEBLOGG - KENZA
ÅRETS NATTKLUBB - ROSE
BÄST KLÄDDA KVINNA - CAROLINA GYNNING
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG - PAOW
ÅRETS NYKOMLING I BLOGGVÄRLDEN - ISABELLE STRÖMBERG
GÖTEBORGSPRISET - ANDREAS WIJK
BÄST KLÄDDA MAN - ANDREAS WIJK
ÅRETS TOPPBLOGG - DANIEL PARIS
ÅRETS TV PERSONLIGHET - MARIA MONTAZAMI

SHOES



Jag kan inte sluta att tänka på dessa skorna! På allihopa! Jeffrey Campbell vet verkligen hur en äkta sko-älskare vill ha sina dröm skor.

IDAG SLÄPPS KOLLEKTIONEN





Pics from Elin Kling.

Den 3 februari är här och ELIN KLINGS fantastiska minimalistisk kollektion för H&M släpps i butiker idag. Stockholm. Göteborg. Malmö. Uppsala. Där kan ni hitta den.

02 02 2011



Kavaj och byxor, hm. Tshirt, zara. Skor, scorett.

BLUE ON MY NAILS



Nytt nagellack i samling. Heter BELLA'S CHOICE och kommer från hm.

Nu ska jag sticka iväg på domarutbildning. Hörs ikväll!

TODAY I WEAR THIS


Kofta, indiska. Tshirt, monki. Shorts, gina tricot. Skärp, ullared.


Petri var inget speciellt enligt mig och dessutom har de inte den linjen jag vill läsa... ekonomi. Så ska leta vidare som en galning nu. Panik.

NÄR VI FIRADE KRISTINA I GÅR















Fondue. Mina fina vänner. En födelsedagsgris. Skratt och mys. En underbar kväll hade vi som snart ska göras om!

TISDAG



Snabb upptatering här! Ska strax iväg och träna och sedan direkt till petri som har öppet hus. Outfiten och bilder sen igår kommer upp ikväll. Puss.

RSS 2.0