PARTY LIKE A ROCKSTAR



Nyårsoutfiten består av paljett-byxor och tshirt. Enkelt! Vilket jag älskar.

ÄNDRADE PLANER.
Tanken idag var att träffa gänget och se vart kvällen ledde till. Ta det lugnt hemma hos matilda. Men halv 11 går bussen till höllviken för att fira in det nya året där istället. Slår vad om att det kommer bli lika grymt!

Ha en bra kväll och en bra början till det nya året :)

NEW IN THE WARDROBE



2 NYA FRÅN BIKBOKS MELLANDAGSREA.

Detta fick jag med mig från gårdagens shopping! En svart poncho och en blommig blus. Är så nöjd för detta och mina andra fynd på rean. Mer fynd kommer maybe!

OUTFITS 2010



Här är lite av årets outfit. Kommer kanske fler collage om jag orkar sätta mig ner och fixa ihopa de. Har ni någon favorit? Min är utan tvekan den med tiger tshirten och svart kjol. Minns att det var så varmt den kvällen. Så vill jag alltid ha de och jag vill alltid gå barbent :)

Imorgon åker jag och syster till pappa efter ett par super mysiga dagar hos min mamma! Hon är otroligt bra, min mamma. Och imorgon är det nyår. Taggade?

OSCAR









Ska gå och lägga mig nu. Tänkte bara visa er dessa bilder först. Från Sofi Fahrmans besök på OSCAR DE LA RENTA. Ta mig dit någon dag i livet.

DISCO SHOES







NY KÄRLEK
. hur snygga är de inte? Finsk har lyckats göra drömskorna. Och inte bara ett par.. utan en hel kollektion !!!

Nu drar vi och shoppar! Puss.

YESTERDAY IN SNOW



GÅRDAGENS. mössa, carlings. skjorta, gina tricot. knästrumper, hm. skor, scorett.

Vakna. Frukost väntar. Ha en bra dag :)

PROMENAD GENOM STAN





Tog en promenad innan i hamnen med Cornelia. Har inte träffast på ett halvår så var verkligen på tiden nu! Nu ska vi sätta på BRÖDERNA KARLSSON och beställa pizza ikväll.

Ha en trevlig kväll!

LEO



Mina nya skor från hm! Stor kärlek till de. Urläckra.

MONDAY


Träffat Frida och käkat pizza idag. Kollar Pirates of the Caribbean på 4:an och te flödar. Sverige är kallt.. och vitt.

MIX








26 DECEMBER



tshirt, hm. byxor, bikbok. halsband, jc. skor, scorett.

SKORNA fick jag blandannat i julklapp! Kommer bättre bild på de :)

NY SHOPPAT



grå kofta, indiska. skjorta och svart tjocktröja, gina tricot.

Imorse stod mamma syster och jag och väntade med hundra andra för att få ta den första titten på mellandagsrean! Fyndade tröjorna på bilden och ett par skor. Efter tre timmar shopping och lunch så åkte vi och kollade på bio. ÄNGLAGÅRD - tredje gången gillt. Bra film och charmigt svensk.

Nu väntar scones och te. Mysigt!

CHRISTMAS PHOTOS













TACK vänner & familj för denna julen.

FOLLOW THE LINE


Hemma nu efter julfirandet igår hos moster! Jätte mysigt hade vi det. Öppnade paketer. Sjöng singstar. Åt god hemmalagad julmat. Spelade julklappsspelet. Och lyssnade till underbar julmusik. Slänger in lite bilder från igår senare ikväll. Ska mya med familjen nu och kolla film. Hoppas ni hade en lika bra jul som jag! :)

JULAFTON



GOD JUL !!!!!!

NU NÄR GÄSTERNA GÅTT..



.. tänkte jag gå och lägga mig! Ska upp tidigt imorgon för ska åka till mamma och fira jul med henne. Här hemma har vi öppnat massa julklappar idag. Druckit glögg. Pratat om allt mellan himmel och jord. Ätit gott. Känt julstämningen. Min familj är verkligen världens bästa!

Här kommer bild på en av mina julklappar! Fick denna super duper fina skrivaren av pappa. En foto-skrivare, så kan äntligen nu skriva ut mina bilder . Funkar som en vanlig skriva också. Så glad över den. TACK pappa.

23 DECEMBER

Kom precis hem från stan med pappa! Har handlat en massa fina julklappar. Tyvärr hittade jag inget som liknade smyckena nedanför. Halsbandet är det jag mest vill ha, men hittade inget som var likt. Så får leta vidare!

NU: Gäster och fira jul med pappa!

ENKELT SKA DET VARA






ph: pamela bellafesta och elin kling.

Gud så snyggt detta är! Ska in en runda i stan med pappa imorgon och hålla honom sällskap under hans julklappsshopping. Ska deffinitivt hålla ögonen öppna efter något liknande på bilderna ovan. Någon som vet var jag kan hitta det? :)

FLOWERS ON MY WALL




klänning, monki. halsband, indiska. skärp, second hand.

Premiär idag för klänningen från MONKI på bilden. Köpte den i sommras men har aldrig använt den förräns nu, vilket jag djupt ångrar. För hur fin är den inte?

NU: Äta och sedan ut och träffa emmy!

JULAVSLUTNING

Hade JULAVSLUTNING i skolan idag! Äntligen är det lov och det ska bli så härligt.

I WISH...


... for this christmas eve!

+ Elsas värld (bok).
+ Pengar.
+ 2 par nya converse skor.
+ Presentkort.
+ Skor från scorett.

Vad önskar ni er där ute? Något speciellt? Hit me med era önskningar :)

TRE FAVORITER



- Ring från Fris & company
- Mockashorts och lädershorts från hm s/s.

HAIR



kavaj och leggings, hm. skjorta, gina tricot. väska.

SÅHÄR
blev mitt hår efter helgens klippning. Kort men helt fritt från slitna toppar. Vad tycker ni? Jag är helnöjd :)

BLUE NAILS


Tänk på fredag är det julafton! Och på onsdag slutar vi. Kan inte sluta tjata om detta för det ska bli så härligt :) Idag har jag annars bytt ut mitt svarta nagellack mot det blå på bilden. Kommer från hm och heter "Blue My Mind". Underbart fint är det. Jul-musik, box 3 av O.C och träning har annars hållt mig vaken idag. Men nu ska jag sätta på O.C igen och kolla lite. Kan inte lämna den serien. GODNATT!

3 GLASSES


Tjena. Bra med er? Idag har jag sovit ut ordentligt och varit i stan med familjen. Sitter och kollar svenska hollywoodfruar och dricker varm choklad nu ikväll. Imorgon är det två skoldagar kvar tills vi slutar och på fredag är det julafton. Gud vad tiden går fort!


GÅRDAGENS



FREDAGENS OUTFIT - kofta, gina tricot. tshirt och leggings, hm. jeansshorts, second hand.

klippningen innan gick bra och det kommer bild på det :) kan säga att det blev en förändring iallafall! idag har vi haft lite släkt här hemma och bakat lussekater. ska äta de nu och dricka glögg!

IT'S TIME

Frisören kommer snart hit.. Förändring eller inte? Långt eller kort? Kommer bilder senare.


TOPSHOP


denna klänningen stavar till p-e-r-f-e-k-t-i-o-n på ett klockrent och korrekt sätt!

EARRINGS


från UR & PENN.

JAG IDAG


kavaj och byxor, hm. tshirt, monki. halsband, gjort själv.

varit med farmor farfar och syster i stan hela dagen. handlat klart alla mina julklappar till familjen och fick även med mig lite smått och gott till mig själv hem. thumbs up!

DAGENS ÖNSKNING


Hela jag är fylld av avundsjuka !!! Denna skönheten kommer från ALEXANDER WANG och är nu i goda händer. Sofia Fahrman lyckades nämligen få tag på ett sista exemplar i Stockholm. Ja ibland har man turen med sig.. Jag ska banne mig hitta en look a like.

BLUE


skjorta, gina tricot. tunika, hm. kors-halsband, jc. klocka, ur och penn.

hej! skolan började toppen med mvg på so-arbetet och fick det i slutbetyg också :) spanskprovet gick värre det.. förre så kännde jag att jag kunde allt men sen när jag satt där så var provet mycket svårare än jag hade kunnat tro. så får ta nya tag nästa termin.

snart ska jag i väg på match. vi hoppas på vinst!

HJÄLP MIG


jag önskar mig en digitalkamera i julklapp. har redan en systemkamera, men vill ha en mindre kamera också. så undrar om det är någon som har en digitalkamera som ni kan rekomendera? :)

BEAUTIFUL LEOPARD


hej. basketturneringen i skolan idag vann min klass. bra spelat! efter träffade jag stina och fikade med henne. sen tränade jag. nu ska jag kolla klart på paradise hotel och sedan plugga spanska. prov imorgon.

DAGENS FRÅGOR OM MIN VÄSKA

dagens fråga: vart har du kköpt din väska och hur mycket kostade den? :)

svar: väskan kommer från ett företag som jag hittade på tradera. var först inne på att köpa en äkta mullberry men de kostade lika mycket på tradera som en ny skulle gjort. så hittade den "säljaren" och sidan som sålde en massa NYA väskor och där fanns denna. och jag blev kär direkt! 300 spänn betalade jag för den och håll med mig om att det är som hittat...


22.57



skjorta och leggings , hm. jeansshorts, minns inte. skärp, ullared. väska och ringar.

vet att det ser ut som om jag har jeans på mig.. men det är faktist shorts och leggings :) träningen ikväll gick bra! nu ska jag äta lussekatt och varmchoklad och sedan sova. imorgon har vi basketturnering i skolan.

BUT I NEVER LET I GET ME DOWN


hej. haft en bra dag? det har jag :) skolan gick ovanligt fort tack vare att musikklassen hade luciatåg i kyrkan och efter har jag träffat malin. nu ska jag snart sticka bort till träningen. sen träningen idag.. slänger in en dagens efter och även lite frågor & svar.

glad lucia förresten :) eller hur man säger..

ELLE GALAN


CAROLINES MODE har just nu en tävling där man kan vinna två biljetter till elle galan 2011.

min motivering till varför jag vill vinna:
"som liten flicka visste jag att mode var stort och nu är det mitt liv. jag älskar att inspireras av trender, andra människor och inspirera andra. varje år har jag suttit och kollat in vartenda stora bloggare som finns och spanat in deras bilder från galan och alltid när jag läst deras kommentar om galan har jag mer och mer bestämt mig för varje år, att en dag ska jag befinna mig där (som nog vartenda tjej i landet tänker). så när jag fick syn på denna tävligen så känndes det mer som.. nej, detta året vill jag inte sitta och spana in storbloggarnas bilder från galan - jag vill vara där. uppleva det själv. känna stämningen. träffa människorna som varje dag inspirerar mig. så en motivering till varför jag vill gå på galan lät som en enkel väg dit. och plus vem kan tacka nej till elle galan?"

TÄVLINGEN AVSLUTAS IKVÄLL !!!!!


nu håller vi tummarna bara.

FLOWER


stella mccartney 11.

SÖNDAG


bild från i sommras.

efter träningen idag känner jag att min kropp bara vill krypa under täcket och sova. vila. och gärna vakna upp när sommaren har kommit igen. fysträningarna har gett mig träningsverk och jag är såå trött på all snö och kyla! så tack gud (för att du kanske har lyssnat på mina rop på hjälp?) för imorse lysste iallafall solen och nu har mycket av snön smält... men nu har vi ISSSS! tack för det.

THINK PINK


tröja, vero moda. byxor, hm.

gårdagens. kommer bättre bild. promise.

14:37


tränat nu imorse. bara spel en timme. sjukt roligt! men jag är trööött och har mer träningsverk än vad jag trodde. så nu går jag och lägger mig igen och kollar på denna rullen. godnatt igen!

VÄSKAAAA




MIN NYA VÄSKA !!! big love.


IDOL 2010


IKVÄLL gäller det! vem tror ni vinner ikväll? jay eller minnah? :)

NOW I'M STARTING TO SEE



kofta, vero moda. tunika, gina tricot. jeans, hm.

tråkig men härlig och slapp dagens. min nya väska ser ni på bilden!
kommer bättre bilder imorgon på den.

GOODNATT :)

VINTER



foto & redigering av MIG.

går ifrån en sommarbild till vinterbilder, känns toppen.. men det är faktist så vårt avlånga land just nu ser ut som dessa två bilderna föreställer. en massa snö, kyla, slask och vägar man knappt kan går på och som är så hala så man mer ser ut som bambi när hon tog sig en runda på isen. men jag ska inte klaga. jag gillar jul och snö på många olika sätt men visst skulle kylan kunna försvinna en anning i allafall?

jaja. sitter med plugg och te nu. varit med malin idag och annars ikväll har man haft en SKIT KVÄLL rent ut sagt. men tack malin och paradise hotel för att ni finns och får en på bra humör igen! båda tummarna upp för er! kommer bild på outfiten ikväll också.

COLOR


hejsan hoppsan! goda nyheter.. mår mycket bättre idag, så imorgon blir det skola och full rulle för mig igen. ska sticka bort på avslutning för fotbollen nu. det ända vettiga idag. har annars bara ätit amerikanska plättar och kollat filmer idag. känns som om jag ser fyrkantigt nu? men måste sticka nu. puss.

SLEEP TIME


ledsen.. för denna otroligt dåliga och tråkiga upptateringen här på bloggen. har inte mått bra idag heller så har bara velat ta det lugnt och bli frisk. kollat en massa filmer (idag igen). procivitas hade öppet hus idag. så jag och pappa åkte dit, hur dåligt jag än mår. jag hade bara ångrat mig om vi inte åkt dit och jag hade bara tänkt på "hm.. hur är det där?" och så. skolan var jätte fin och det blir nog den eller john bauer.

inte varit i skolan idag heller och ingen skola för mig imorgon heller! vill bli helt frisk innan jag kommer tillbaka. men ska sova nu. GODNATT!

LÅNGKJOL


hej alla friska! jag är sjuk idag också. lite bättre men inga större framsteg.. sov till 11 idag, kollat tv och suttit vid datorn, käkat glass (det ända jag får i mig) och sovit en stund till. ja det vanliga när man är sjuk. är hos pappa nu och bara kollar filmer efter filmer. "the social network" ska jag ta mig igen sen och även "gossip girl" som jag missade igår. puss så länge!

SJUK

är sjuk och mår förjävligt !!! hörs när jag mår bättre. puss.

KROKODILMÖNSTER


plånbok från london.


mamma var i LONDON förra veckan och kom hem med denna fina plånboken till mig och en likadan till syster. ljuset gör den inte rättvis.. grå är den och riktigt snygg! kommer snvända den både som plånbok och kuvertväska :)

har julpyntat idag och käkat pizza. nu inväntar vi gäster och sing star! puss.

RICHARD NICOLL

snyggt !!!! älskar transparenta och svart är hett.

godnatt! hörs imorgon.

TODAY I WEAR


skjorta och leggings, hm. grå tröja, gina tricot. halsband, jc. skor, din sko.

olle ute ur IDOl... helt fel! han skulle gått vidare med jay och sen skulle olle vunnit i finalen. tycker att det är så orättvist att minnah åker ut och sedan kommer tillbaka och låter en efter en annan åka ut... BU!

CROSS


hejj! hur är det med er i all snö? bra här. fredag idag och myskväll står på schemat med mamma och systrarna som snart hämtar mig. så måste börja packa nu! hörs senare.

MONKI HÖST


en massa snyggt höst hos MONKI !!!

vi slutade halv ett idag. "ni som har svårigheter att komma hem får lov att gå hem nu" ropade rektorn ut i högtalarna och två minuter senare var skolan tom på folk. snacka om att vi har studieinriktade elever på skolan!?! jag har bara tagit det lugnt idag. städat rummet och dammsugat. nu blir det film och nya solo! puss.

xx
gjort en liten förändring på bloggen. tröttnade sååå på min jäkla fjäder! ska fixa en header med bild så fort jag har tid. jag lovar.

LYKTA


kavaj och tshirt, hm. sammetleggings, gina tricot. converse.

BIG BIG TIMES


har tillbringat hela dagen hos erica. fixat hennes nya musik-blogg (spännande!!!!), käkat, sjungit i hennes hemmastudio och skrattat som alltid. har alltid lika roligt med denna tjej! haha :)
senare ska jag öva till no-läxförhöret imorgon. hoppas på att det fastnar snabbt.. puss!

DECEMBER


1 december idag.

RSS 2.0