DISCO MED DESSA BYXOR

När jag var inne på ZARA så sprang jag på dessa fina byxorna. Guld och silver. Jag är inne på att köpa ett par i silver. Vet också att Gina tricot har ett par silvriga byxor. Får se om det blir något köp...

FREDAG

Efter skolan mötte jag upp Matilda och gick en runda på stan. Fast att almenackan visar den siste september så har vädret idag varit helt underbart. Gått barbent och njutit riktigt mycket idag! Fick med mig en stickad tröja från Zara idag som jag ska visa er senare.

‘CUZ YOU’RE ONE OF A KIND, AND YOU DRESS SO FINE

Tröja, gina tricot. Jeans, vero moda. Sjal och väska, h&m. Solglasögon, prestige. Skor (NYA), din sko.



ISABELLA

Hej! Idag har vi varit med skolan på föreläsning med Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Inspirerande till 100% och Isabella vet vad hon gör. Hon är så drivande och hennes pepp-talk och livhistoria fick mig att fundera och inse att man vinner på att kämpa som hon har gjort. Vartend ord hon sa stämmer! All respekt till Isabella, som har visat att även om man är ung, har drömmar och ett stort engagemang så kan man lyckas med allt.
Nu är vi ett gäng hos Emmy och ska fixa till oss. Alla ettor på skolan och alla ettor från Procivitas från Helsingborg och Växsjö ska samlas i Lund ikväll och äta middag och umgås. Ha en bra kväll! :)

ONSDAG 28

Skinnjacka, new yorker. Tunika, h&m. Jeans, gina tricot. Skor, nelly.

APP

Alla vi på blogg.se, nu finns det en app för oss! Blogg.se där vi direkt kan godkänna kommentarer och skriva inlägg från mobilen. Toppen! Jag har laddat ner den och den kommer användas lika mycket som facebook eller wordfeud för mig, med andra ord väldigt ofta.

DAGENS DETALJER

Skor från Nelly.
Väska från Italien och skinnjacka köpt på New yorker.
Fått och från Gina tricot.

GLAD TJEJ

Har fått två par nya skor från DIN SKO.

MULBERRY FALL 2011

Mulberry, fantasi möter verklighet som i sagorna och inspiration.

NELLY + BLICK

Fick mig en överraskning när jag klickade mig in på ANGELICA BLICKS blogg precis. Hon ska designa en hel kollektion åt Nelly.se! Hur otroligt bra kommer inte det bli? Angelica har verkligen ett öga för mode och vet vad hon gör. Kollektionen kommer bli så fantastisk bra att när den kommer ut i vår så kommer den ta slut direkt!!

FRÅN FÖRRA VECKAN


Spets tröja, h&m. Shorts, monki. Poncho, bikbok. Halsband, från Italien.

LOOK A LIKE: YELLOW


WEBBSHOP

MONKI har öppnat webbshop!!!! Snacka om en grym nyhet.

SENASTE DAGARNA FRÅN IPHONEN

Jag och Emmy färdigfixade och taggade för inspark i torsdags.
Danmark.
Skolans inspark i torsdags blev grym!!!!!!!!
Kanelbullar i skolan.
Kräftskiva här hemma igår/natt med god mat, trevligt folk och snapsvisor såklart.

I CAN'T KEEP UP WITH YOUR TURNING TABLES

Gårdagens.


Jeans och sjal, h&m. Linne, gina tricot. Klocka, ur & penn. Skor, skopunkten.


Nu ska jag träffa Frida en lite stund innan min träning börjar!

20/9


Efter träningen åt jag och Evelina på pizzeria. Gott, mysigt och roligt! Nu ska jag krypa ner med filtar och te till en bra film. Egentligen har jag så mycket annat jag måste göra men tillåter mig själv att glömma bort det för ikväll och ta tag i det imorgon istället.

AZUL

Köpte denna klänning eller oversize tunika från lager 157 för två veckor sedan men har glömt bort att visa den. Här har ni den!


Sitter med matte-läxan och ska snart dra och träna!

TILL ER

Till alla nya läsare som har hittat hit, TACK! Ni har gjort nytt bloggrekord och jag hoppas att ni stannar kvar här och gillar det jag delar med mig av! :)

IDAG HADE JAG DETTA PÅ MIG

Skinnjacka, new yorker. Halsduk, skjorta och halsband, h&m. Jeans, cubus. Skor, scorett. Klocka, ur & penn.

NELLY EVE

Nelly har släppt en ny kollektion med klänningar för tillfällen där det lilla extra är det som gäller. Klänningar i olika modeller och tyger som sveper. Gå in och ta er en titt!

LOOK RIGHT

Ny favorit blogg: Hanna & John.

MAKE A MOVE AND LOOK

Hej! Suttit framför tv sedan jag kom hem och tagit det så lugnt som det bara är möjligt. Vi hade boxning på idrotten och det är med klar säkerhet det jobbigaste jag har gjort.. Träningen är inställd idag så ska träffa Malin och ut och springa ikväll.

FAVORITEN

Favoriten att få på posten: ELLE. Ska bläddra i den nu och senare ska jag spela match.

FASHION'S NIGHT OUT

Jag. Vill. Dit.

IGÅR

Hade det riktigt mysigt igår. Mys-faktorn var vovanligt hög och ni tjejer är bra. Vi kollade på Bridget Jones dagbok 1 och 2. Blev ingen jacuzzi för tiden räckte inte till. Men roligt var det och skratten avlöste varandra! :) Idag ska jag på kalas sedan får vi se hur kvällen blir.

WHY NOT STAY?

Har skrivit klart en svensk uppgift idag och nu ska jag börja packa. Drar i väg till Emelie senare med Matilda och Erica för film-maraton, bad i jacuzzin och massor med mys. Ha en bra fredag!

TODAY

Klänning, från Italien. Jeans, h&m. Klocka, ur & penn.

JAG ÄLSKAR...

... motiv med rymden.
... kjolen som är vintage.
... allt.
... poncho som klänning.

SHOES

Nu när kallare tider är på väg så är det dags att byta ut de tunna tygskorna och de andra sommarskorna. Fram tar vi stövlarna, kängorna och allt som värmer våra fötter. Här över har ni mina favoriter.

14 SEPTEMBER

Hej!!!!! Som ni har märkt har det varit riktigt tomt på bloggen de senaste dagarna. Från i måndags till idag har alla ettor på min skola varit i Småland på ett ställe som heter Kolboda. Vi har haft en massa tävlingar, badat, umgåst, haft PPP (party på procivitas) och haft så jäkla roligt! Så imorgon kör vi igång med skolan igen efter långhelg.

HEJ IGEN


Det har varit lite tomt här på bloggen några dagar för har haft en massa annat för mig. Sena dagar i skolan, träningar, fest och umgåst med vänner. Idag har vi varit i Danmark och gått en runda där. Ikväll kommer gäster hit och vi ska grilla. Än är det inte försent att göra det trots att det är September.


DAGENS

Stickad och rosa chinos, gina tricot. Halsband, ur & penn. Skor, scorett.

VILKEN VÄG ÄR DEN RÄTTA FÖR MIG?

Att inte veta vad man vill är skrämmande. Frågorna har man inga svar på och man vet inte vilken väg man ska gå. Hade jag vetat, varit säker på min sak hade allt varit annorlunda. Men nu står jag i mitteln och försöker att fatta ett beslut av många som jag har.

TJUVKIKA I SOFIS MODE


IF YOU WERE GONE FOREVER


Ska gå och träna nu. Här har ni dagens outfit. Kommer upp bättre bild senare!

TISDAG

Skinnjacka, new yorker. Sjal och kavaj, h&m. Tröja och sammetleggings, gina tricot. Ringar och väska, från Italien. Klocka, ur & penn. Skor, scorett.

KAPPHAL

Kapphal har tagit fram en kollektion som heter Designers Finest och kommer lanseras till hösten. Kollektionen består av 20-tal plagg där läder möter mocka och siden och bomull kombineras. Det negativa är att kollektionen lanseras i begränsad upplaga. Är ni sugna på några av plaggen så är det september i år ni ska ha koll på. Mina favoriter från kollektionen ser ni på bilderna och jag vill ha de allihop. Super snyggt! Kapphal har alltid haft ett sortiment som jag inte har varit så förtjust i. Men denna kollektionen är något extra.
– Kollektionen strävar efter att ge KappAhls nuvarande kund ett bredare utbud, samtidigt som vi välkomnar en ny modeintresserad kvinna in till KappAhl. Viktiga element för Designers Finest kunden är kvalitet, design och plagg som kan användas i flera säsonger och är moderna över tid, säger Design- och inköpschef Anna Bredberg.

MIN MIN MIN

Nu har jag äntligen fått min dator från skolan! Min älskade Mac! Är jätte nöjd med den och vet att vi kommer trivas bra tillsammans. Haha. I skolan blev vår sista lektion inställd så slutade vid 12. Det klagar jag inte på. Gick ner med lite folk från klassen då och satt och snackade lite på Barista. Nu ska jag snart sticka och träna. Hörs efter.

RINGAR




Ringarna är från Forever 21.


BLACK AND YELLOW




Slutade tidigare idag för företagsekonomin var inställd. Är hemma nu och ska få lite läxor färdiga. Har bland annat en muntlig redovisning i engelska imorgon... Nervöst! Sedan blir det också ett besök (som jag helst hade sluppit) hos tandläkaren innan det är dags för att träna ikväll. Får se hur det går. Är fortfarande förkyld och har ont i halsen...


ÄÄÄNTLIGEN




Bild från Sofi Fahrmas blogg.


Nu ska mina favorit böcker bli tv-serie. Detta är ren lycka för mig!


WHEN I KNOW










Hej. I fredags hade Julia planerat en överraskning till mig som var middag på en super mysig italiensk resturang i stan. Var så fint gjort av henne! Vi satt och pratade och åt i timmar. Igår jobbade jag och sedan träffade ett härligt gäng hemma hos Daniel. Nu ska jag fixa till mig för vi ska ha kalas här hemma för min låtsasbror.


4 ST JAG




Hej och hejdå blir det just nu! Julia kommer snart och hämtar mig. När jag fyllde år fick jag en överraskning av Julia och den ska vi göra idag. Jag har en massa gissningar som tar kål på mig. Men jag vet att det kommer bli en toppen kväll oavsett vad.


ORANGE







Enkelt och absolut super snyggt. Bra inspiration till mig och min oranga kjol som hänger inne i garderoben.



RSS 2.0