NYTT FRÅN HM



ring - 49 kr
öronhängen - 29 kr

(om jag inte minns rätt...)

BLACK BLACK AND WHITE


skinnjacka - new yorker , grå tröja - stadium , svart tshirt - hm , jeansshorts - zara , cykelbyxor - gina tricot , halsband - lindex + converse.

JAG VILL SEGLA PÅ DEM SJU HAVEN



|| några fin-fina bilder från seglingen! mer kommer ||
åhh! jag vill bara tillbaka ut på havet och bara segla. låta vinden ta tag i seglet och bara se platser efter platser. vackra platser. se och både höra vågorna slå upp på båten. se solen som glittrar i vattnet när man seglar förbi.. åh! jag vill bara tillbaka ut på havet och bara segla.

det har varit en helt fantastisk vecka.. förutom att båten gick i sönder, men den lagade vi igen! vi har seglat till danmark och råå. var tänkt först att vi skulle till gotland och det hållet med båten gick som sagt i sönder.. när vi var i danmark passade vi på att besöka bakken och i råå träffade man saknade tove, som man inte sett på år och dar! det smärtsamma är att detta kanske var sista gången vi var ute och seglade. båten krånglar ju.. det kommer kännas helt tomt om vi nu inte seglar nästa sommar. iallafall jag har seglat sen jag var liten. tog första steget på båten när jag var 10 månader. den båten och jag har minnen. men jaja.. livet går väl vidare.

I WILL BE BACK BEFORE YOU KNOW IT


HEEEEEEJ! hemma i sverige nu igen och är hemma efter en veckas äventyr på sjön. nu sitter vi i klubbhuset och väntar på  mamma, johan och alice och sedan så ska vi äta. muumms. ville bara mest säga hej och visa att jag lever så ni inte tror att vi gått på grund eller blivit tillfångatagna av pirater.. hm troligt? bilder kommer senare när jag kommer hem. puss sålänge!

HEEEEEEEEEEEEEEEJDÅ


bilder från 08.
nu har pappa kommit hem så destinationen nu blir laguuunen! farmor och farfar och fina bonita (båten) väntar nu på oss. jag tar inte med min dator men syrran har med sin så slänger kanske inte något inlägg lite då och då om jag hinner annars hörs vi om ungefär en vecka. puss och kram och ha det så bra.

DAGENS


linne - hm , leggings - mq , ringar - glitter/hm , solglasögon - lindex + converse.

TISDAGEN 22 JUNI


godmorgon.. eller godmiddag snarare. vaknade pigg och utvilad vid 9 !!!!!!! otroligt va? stack ut och sprang en lång runda då och sedan hem igen och stekte lite i solen. underbart väder idag och båten är lagad! så håller på och packa nu och om en stund kommer pappa och hämtar oss. sedan bär det av!

ni får ha en bra dag och sköt om er. puss!

MIDSOMMAR-KLÄNNINGAR




ett bevis på att det är sommar är midsommar! vilket vi firar på fredag. så fixade ihopa ett litet collage med lite tips på olika midsommar-klänningar. själv tycker jag att man ska ha en färglad/blommönstrad/vit klänning. det är ju midsommar vi firar och ingen begravning. men jaja.. jag gjorde ett collage med lite olika valmöjligheter. jag har inte hittat någon klänning själv..ajdå! får lösa det med stan en dag. men jag ska ha en riiiiiktigt sommrigklänning iallafall.

så vad tycker ni? vad ska ni satsa på för klänning på midsommar? tell me..

FANSKAP

farmor och farfars segelbåt har pajat.. motorn har gått sönder. laga den ikväll.
förhoppningsvis kommer vi iväg imorgon. GREAT.

fixar ihopa ett midsommar collage till er..

IT FEELS LIKE TIME HAS GONE HIS OWN WAY




tröja (ny) - hm , shorts (ny) - zara , cykelbyxor - gina tricot , ringar - gina tricot/hm/glitter.

I CAN SEE YOU GOING DOWN


godmorgon på er. förlåt för ingen bloggning igår. var först istan och sedan tog jag bussen till matilda och sov hos henne. gårkvällen tillbringades hemma hos oscar med folk. mycket trevligt och sara och matilda är bääääääääst!

nu sitter jag och kollar repriser av desperate housewives samtidigt som jag packar. pappa hämtar mig och fanny senare och sen ska vi troligen med farmor och farfar och segla. så härligt det ska bli! speciellt när solen är framme. vad ska ni hitta på idag då?

MEDINA




hej snyggingar! jag har precis kommit hem från sommarscenen här i malmö. har sett MEDINA och alla andra fantastiska ungdomar som uppträdde. medina var såååå bra! fick hela malmö att vilja skaka lite rumpa.. hahah. vad har ni gjort idag då?

NELLY.COM


allas egna favoriskor från nelly.com har nu kommit ut i fler färger. vit - vit/svart och kaxigt röda. skorna hittar du här och alla skorna är verkligen perfektion ända ut i klackspetsen. har ni någon favorit bland nellys populära skor? :D

NU: ska ut och gå en lååååång runda.

I TOOK SOME PHOTOS WITH MY CAMERA








bilder från idag / tagna och redigerade av mig.

julia kom in till mig en runda idag. vi gick i stan och fastän jag sa minst HUNDRA gånger till mig själv att jag inte skulle shoppa något så gjorde jag det ändå.. visar det när mitt samvete är tillbaka så jag vågar ta upp det från påsen! annars har vi bara käkat pizza och suttit och snackat i parken. mysigt. stod även utanför gammla fotbolls-arenan en stund innan och lyssnade på Rod Stewart (?) live. tydligen var han i malmö och spelade idag? men nu ska jag slänga mig i sängen. godnatt.

I PRAY TO BE ONLY YOURS




blå kavaj + linne + leggings + gladiator skor - hm , over-size tröja - gina tricot , halsband - från italien.

NYA LEGGINGS


mina nya leggings från mq. rea 99 kr.

RANDOM PICS







bilder från igår.
hej! torsdag idag.. bara jag som känner/tycker att veckan har gått O T R O L I G T fort? redan fredg i morgon ju.. inte gjort något speciellt idag förutom att ha tagit det lugnt och tränat. troligen sista träningen för mig för att på söndag eller måndag sticker jag och syster med farmor/farfar och seglar. otroligt härligt ska det bli!

TVÅ NYA



två nya från hm. västen fick jag för 100 kr och den sailor inspirerande kavajen gick på 150 kr. båda två kommer från hm's stoooora rea som dem hade idag. vet inte hur länge den pågår men sticker nog dit en runda till imorgon om jag hinner.. hehe. från dagens shopping fick jag även med mig hem ett par leggings , jeans-shorts och basic t-shirt. visar detta imorgon.
har precis följt malin och matilda till bussen och nu ska jag sova. är så sjukt trött. så godnatt och sov så gott.

SEE YOU LATER


såhär ser jag ut idag. jag och syster ska gå ner i stan nu och mötta upp pappa för lunch, sedan ska vi shooppa. hörs när jag kommer hem och då kommer även en bättre outfit-bild än denna spegelbilden. haha. ha det så bra så hörs vi senare puuss.

p.s DET ÄR SOOOOOOOOMMAR OCH SOOOOOOOOOL UTE :D :D

HM / V. 24-27


allt detta + mycker mer finns nu i hm's butiker fram till veckan 27. så skynda er om något ser extra intressant ut.. själv ska man ut och kolla i hm-affärerna imorgon. har lite små favoriter.. som dem beiga skjortan längs upp och den svart/vita randiga klänningen.

ZZZZZZZ


såhär finner ni en myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycket trött felicia just nu.. dagen har gått från och till. vaknade och käkade lunch med mammi, systrarna och morbror. sedan träning och ikväll har lina kommit in till stan.
det roligaste och KNÄPPASTE idag.. håll i er.. här kommer det.. är ni beredda.. JAG HAR KÖPT EN MÖSSA IDAG ?!?!?! hahahaha. är man som man är så ja, det funkar. jag har alltså gått och köpt en mössa idag - på sommarlovet. det känner ju bra. eller? nej men det är såhär att HELA vintern har jag letat efter en sådan här mössa och idag sålde dem ut den på carlings för halva priset och det är klart att man slå till då (bättre bild kommer senare på den).

DRÖM-OUTFIT #1


klänning - hm , skor - monki , öronhängen - lindex , jeansjacka - lindex , hatt - monki

SOMMAR



godmorgon. idag är det verkligen sommar på riktigt. solen är här vilket är underbart. kan bara titta ut genom fönstert och känna denna sommar-känslan och jag känner bara hur jag vill ta cyklen till stranden.. hur härligt hade inte det varit?
- matilda är på ingång och ikväll blir det träning och sedan hem till mamma för en vecka där. vad ska ni hitta på idag?

JAG OCH MATILDA


spelat klart båda matcherna nu. första vann vi med 2-0 och andra matchen vann vi med 2-1 (om jag minns rätt..). bra spelat tjejer! matilda är här nu och vi ska ut och handla GOOOOOOODIS :D

09:17


vaken nu och snart ska man iväg på första matchen mot Svalöv. senare blir det mot Svedala (?) med damerna. wish me luck och ha en underbar dag mina fina läsare.

JAG ÄLSKAR MINA TJEJER!






bilder från igår.

JAY KAY - PRINCESS


knarkar denna låten (som är sååååååååå bra) och kollar på fotbolls vm som började igår. sydkorea-grekland och det står 1-0 till sydkorea.

funderar på en ny kategori.. "VECKANS DRÖM-OUTFIT" där jag varje vecka visar en dröm-outfit. tror jag inskaffar detta.. och det är isåfall väldigt snart.

SKOLAVSLUTNINGS-OUTFIT


klänning - hm , skor - din sko , ringar - konfirmationspresent/gina tricot/glitter.

vaknade precis och malin har sovit här inatt. idag ska man träffa stina och fanny. fint och soligt väder ute nu iallfall men innan kom det regn. hoppas, hoppas, hoppas att solen stannar nu.

BLA BLA BLA


sitter hemma hos jenny med malin/matilda och cassi. ikväll blir det ut och dansa till thorleifs... ja ni hörde rätt? men roligt som fan kommer vi ha. avslutningen gick bra! kommer bilder senare. vad ska ni hitta på idag?

2010


ääääntligen! fyfan vad härligt det ska bli och gå på sommarlov. men det hade inte skadat med lite mer värme och sol !!! just nu är det grått och ser ut att börja regna vilken minut som helst. sommarlov sa jag ja , inte jullov.

TRE NYA


blå ring + öronhängen - hm , döskalle ring - glitter.
hittade detta istan i helgen. älskar allt och äääääntligen är döskalle ringen min.. mohaha!

SLAPPI SLAPP



jeans jacka - hm , tjock tröja - stadium , vit tshirt - gina tricot , leggings - hm , ringar - hm/gina tricot/indiska.

hemma från träningen nu. är riktigt trött! det tråkiga är att det inte känns som om vi ska gå på sommarlov imorgon (!!!). mer att vi ska gå på vinterlov.. men det är sommar vi har nu! eller rättare sagt ska ha.. imorgon går vi på sommarlov och idag gick jag med min vinterjacka. var har sommaren sprungit vägen?

RIHANNA IN ELLE

kolla bara in hur snygg rihanna är i elle? jag dööööörrr vilken skönhet den tjejen är.

MY HANDS TODAY


slutade tolv idag och det var otroligt härligt! kollat film, ätit kakor/glass/pannkakor och kollat när niorna spelade brännboll mot lärarna idag. sitter och kollar tv nu och är riktigt trött. ikväll blir det träning. IMORGON är det avslutning och jag lääääängtar. det ända som fattas är lite sol och värme..

NEW BLACK SHOES


här har ni dem.. älsklings-skorna!
visst är dem snygga? extramt snygga enligt mig.. din sko , 399 kr.

I SHOPPED LIKE A SHOPPAHOLIC TODAY


shoppat och fixat lite ärenden idag! skönt att ha lite av det avklarat.. fick även med mig mina nya älsklings-skor som jag letat efter som en GAALNING !!! dem har ju varit slut övrallt.. men nu är dem hemma hos mig för att stanna. nu väntar lite städning och om jag hinner slänger jag in det jag shoppat. puss sålänge.

RSS 2.0