KNÄSTRUMOR


pic - alexander wang.
när jag ser denna bilden blir jag helt till mig. vill bara ta på mig mina egna knästrumpor. har aldrig tyckt det är så snyggt som jag gör nu. har ingen anning hur jag helt plötsligt kan tycka det nu, men vad ni än säger så tycker jag att det är riktigt snyggt! stort + för knästrumor.

P.S gjort om bloggen ikväll! vad tycker ni?

YESTERDAY


från igår.
erica har stuckit hem och jag har precis sprungit en runda. ska träffa matilda ikväll och packa. drar till mamma imorgon!

FILM

film och godis med erica som ska sova här i natt! käkade på pizzerian innan. kollat på piranha och ska sätta på någon annan nu. outfiten kommer upp senare!

COLORFUL AUTUMN



good morning sweeties !!

JAG IDAG



kavaj och svart linne, hm. tshirt, monki. leggings NYA, bikbok. halsband, gjort själv.

BUT I DON'T MIND IF YOU DON'T MIND


hej. hemma från skolan och ska börja städa rummet nu. musikfestivalen i skolan gick bra! tjejerna erica och ebba sjöng sjukt bra! fredag och helg idag. även lovet börjar idag och det ska bli riktigt härligt. känner att jag behöver en paus från allt plugg och prov. ska träffa matilda malin och hampus sen. trevligt folk. ha en bra fredag!

MUSIC



The Script - Breakeven.


Ron Pope - I Believe.

två bra. lyssna och njut!
helt slut efter joggingrundan. men riktigt härligt var det att komma ut och röra på sig. duschat och ska sätta på en film nu och samtidigt bläddra i nya nummret av BUBBELROOM. imorgon blir det inte hel dag, för det är musikfestival. och imorgon är det äntligen fredag igen! en dag till, sedan väntar en veckas härligt lov.

godnatt!

HM NYTT IDAG


stor kärlek till skinnbyxorna, byxdressen och kavajen !!!!!

THURSDAY


hej. har fikat med stina idag! vilket är suuuper mysigt. räkmacka, chailatte och trevligt sällskap. me gusta! nu ikväll har vi kollat film och käkat godis. the last song, så söt film. men nu ska snart min fina stina hem och då ska jag ut och springa. puss.

höst och regn dag ja.

NYA BYXOR


köpte dessa igår på bikbok. super nöjd! 100 kr.

skola - gymmet - läxa - ätit ballerina. min dag mer eller mindre. imorgon händer inget speciellt förutom att jag ska fika med fina, fina stina! det ser vi verkligen framimot. no prov imorgon ja. men nu blir det film och sängen. godnatt!

POLO

jag vill också ha en polo.. som klinga.. så snyggt är det! inte gillat det innan men denna bilden fick mig att tappa hakan. kan det verkligen vara så snyggt med polo? JAAAAAAA!


JUST CAN'T GET ENOUGH

nu är jag hemma och har min egna dator. så nu blir det som vanligt igen! bloggning, bloggning, bloggning.

ska försöka fixa en bild på outfiten ovan.

NY FRISYR?


är sugen på att fixa frillan. göra något nytt. göra en förändring. har varit trött på mitt hår sååålänge nu! så känner att det är dags nu.. men vad ska jag göra? är inne på att lägga i blonda slingor så att mitt hår får en mer gemensam blond färg (mitt hår är ljus blont fram vid ansiktet och mörkare blond i nacken). och kanske klippa upp det? mycket isåfall. eller vad kan man annars göra? vad tycker ni jag skulle passa i? har varit inne ett tag på att färg håret brunt också. men tror jag är för feg för det och skulle nog inte passa så bra i brunt tror jag.

hjälp mig med förslag !!!!!!!!!!!! tack.



kass bloggning idag , jag vet. men har inte suttit vid datorn idag förrän nu! bättre bloggning imorgon kör vi på.

NYTT



familjen och jag har varit på entre idag och sett på bio. toy story 3 i 3D. söt film. ringarna fyndade jag idag på entre. fick orm-ringen för 49 kr och den andra med stenarna för 59 kr. kap om du frågar mig! fick även med mig ett par knästrumpor hem. tänkte slänga mig i soffan nu och titta igenom nya CHIC.

BY NOW YOU SHOULD KNOW



någon FAVORIT bland veckans outfit? :D

GRATTIS


GRATTIS ERICA !!!!!!! din dag idag. jag hoppas att du får en bra födelsedag med en massa spännande presenter och en god tårta. du förtjänar det bästa! jag älskar dej något extremt mycket bästa vän.

LANVIN FOR HM


2 bilder från sammarbetet med LANVIN FOR HM.
idag är det en månad exakt kvar och sedan släpps kollektionen. bilderna oven gör att jag bara längtar ännu mer och dem visar verkligen att detta sammarbetet kommer bli något stort.. något extra unikt. bilderna får mig att vilja spara vartenda öre jag har och spara det till den 23 november då kollektionen kommer ut.





BEHIND ME HIDES A PRETTY FLOWER



TUNIKA/TSHIRT OCH LEGGINGS, HM. HALSBAND, INDISKA. CONVERSE.

känner mig tom på tankar och ord.
känner mig bortblåst men här står jag kvar.

DAGENS FRÅGA

dagens fråga: Snyggt örhänge, kostade det mycket? (bild här)

svar: tack så mycket! eftersom min mamma är utbildad genom "Blomdahl" så gjorde hon det på mig så fick det gratis! men annars tar hon 150 kr för ett hål och har en gissning om att det är rätt billigt..

FORTSÄTT OCH STÄLLA FRÅGOR TILL MIG! eller maila mig :D

FREDAGSKVÄLL



min fredags kväll!

next up: IDOL !!!

CLOSE UP


är hemma hos mamma nu. ska snart ner och handla lite och sedan ska vi bara mysa hela kvällen. filmer och godis har vi laddat upp med och idol står med på schemat! see you.

JEANS OCH KORS


JEANSVÄST OCH TUNIKA, GINA TRICOT. JEANS (EGET SLITAGE), CUBUS. HALSBAND, ITALIEN.

packningen går hyfsat. vill egentligen packa ner hela min gardrob men efter att ha provat ett antal gånger gick det upp för mig att det inte gick. fasiken också då.

imorgon står det sovmorgon på schemat för en gångs skull! good.

( bloggen omgjord ikväll med. tycks? )

NYA FAVORITER



Ron Pope - I don't mind if you don't mind.


Olly Murs - Please don't let me go.


Regina Spektor - Samson.



håller på att packa till mamma. brukar normalt vara där en helg men ska vara där en helg + tre dagar nu, vilket ska verkligen bli toppen! men blir att packa dubbelt så mycket nu.. hm.. kommer jag lyckas?

HM NYTT


nytt från hm. i butik v.41-45 !!! själv är jag stört förälskad i kapporna/får-skinnsjackan och den kamelfärgade tröjan! ska hålla ett extra öga öppet efter det nästa gång jag är inne på hm.

CAUSE YOU ARE MY HEAVEN


jag <3 hösten. älskar den bara mer och mer! halv skoldag i dag och sedan tog klassen bussen till sydsvenskan för ett litet besök där. trevligt och roligt. träffade malin och emmy en liten stund innan. hemma från träningen och nu väntar jag på äpplekakan som står i ugnen. gud vad gott det är!

ENKELT


KOFTA OCH JEANSLEGGINGS, GINA TRICOT. VIT TSHIRT, MONKI. HALSBAND OCH KLOCKA, UR OCH PENN. CONVERSE.

YOU SEE THROUGH, RIGHT TO THE HEART OF ME


hej. julia stack precis hem. vi har pluggat och bara tagit det lugnt. skulle egentligen kränka ben & jerry's ikväll men TYVÄRR så blir inte det av.. blir plugg istället. ja men det låter ju mer lockande. hur ser eran kväll ut? lika rolig som min?

ACNE VÅR 2011




lite bilder från ACNE VÅR 2011.

I TRY TO KEEP IT SIMPLE



VÄST OCH SKJORTA, HM. SKOR, DIN SKO. RINGAR, ÖVER ALLT OCH INGENSTANS.

godnatt.

MITT ÖRONHÄNGE


ja.. såhär blev det! jag är supernöjd och för er som undrar är öronhänget RÖTT. det gjorde inte ont men det gjorde riiiiktigt ont efteråt. 6 veckor ska jag ha denna i och sedan får jag byta. tack älskade mamma för denna fina!

update: lagmötet gick toppen! i sommar sticker man till italien med laget på träningsläger. som jag redan längtar !!!!

THREE STYLES

MARC JACOBS SS11 - varma färger.

PRADA SS11 - lekfullt.

PROENZA SCHOULER SS11 - vuxnare.

 

källa: msn.se.

allt är riktigt snyggt men har fastnat speciellt för PROENZA SCHOULER kollektion. dem ljusa färgerna, det markerade, det avslappnade.

precis i prick.


I'M SITTING IN THE GRASS


hej. hemma och har precis käkat nu. kort skoldag i dag vilket är toppen och riktigt härligt! ska städa rummet och invänta pappa. sen ska vi köra och köpa nya fotbollsskor. lagmöte och desperate housewives ikväll.

I TOLD YOU NOT TO COUNT ME OUT



TUNIKA OCH HALSBAND, HM. LEGGINGS, GINA TRICOT. KLOCKA/RINGAR OCH CONVERSE.

hej! skola och efter har man träffat malin. umgåst, försökt fått armaryllis sålt (för våran skol-resa till polen) och bara snackat.
gått en lång runda ikvälll och nu kollar vi "the hills".

TATOO


jag vill också ha en tatuering. en i nacken som tjejen ovan. den är perfekt.

har inte hunnit blogga idag förräns nu. vid 11 tog jag och laget bussen upp till strövelstorp (?) och spelade kvalmatch mot dem. 6-0 vann vi med vilket innebär att vi kommer spela i division 4 nästa säsong vilket känns fantastiskt bra! bra kämpat hela laget!
bild på mitt ögonhänge ska jag försöka fixa i morgon. annars ska jag se klart filmen på 3:an nu och sedan sova. godnatt!

DANIEL ADAMS-RAY




Daniel Adams-Ray - Dum av dig.


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan.



godmorgon! sovit till 12, varit ute och gått en runda, sett/ser "the hills" och käkat. senare ska jag träffa ewelinah. inte setts på evigheter (!!!!!!) så det ska bli roligt. vad ska ni hitta på idag?

UPDATE: julia kommer hit en runda ikväll istället.

FOLLOW THE LINES OF THE ROAD


SKJORTA, GINA TRICOT. LEGGINGS, MQ. RINGAR/KLOCKA OCH CONVERSE.

hallå. varit inne hos mamma idag med malin. vi tog håll i örat !!!! super nöjda blev vi båda. jag tog i den lilla "fliken" som sitter vid örat. grymt snyggt blev det!

+

GODNATT alla fina ♥♥
tack för att ni läser min blogg. tack!

AUTUMN / WINTER



HATT:
hm.

FÅRSKINNSJACKA:
acne , lindex , hm.

LEOPARD-PÄLSJACKA:
monki , gina tricot.

SKOR:
acne , monki , hm , acne.

favoriter i höst/vinter !!!!!!!!!!!!!

JAG IDAG




STICKAD OCH TUNIKA, HM. JEANS (EGET SLITAGE), CUBUS. CONVERSE.

hej. skola - träffade malin och tränat. håller på att rensa gardroben nu. är så jäkla trött! var ju uppe halva natten för att plugga no:n och idag när man är taggad som aldrig för till ett no-prov så ska vi inte ha det !!!!!! snacka om att alla dem pluggtimmarna i natt känns onödiga.. men tanken som räknas.

hämtade även mina bruna färg-linser idag. är super nöjd !!!!!!!!!!

NYTT NYTT NYTT




SKJORTA, GINA TRICOT. PANNBAND, BIKBOK. RING, STÅND PÅ GÅGATAN.

NELLY.COM


just nu är det fraktfritt hos nelly.com. gäller denna veckan fram till den 17 oktober!

GODMORGON! precis slängt i mig en omelett och ska börja fixa till mig nu. blir stan med bästa stina och fanny!

I'M NOT AFRAID TO TAKE A STAND


KOFTA - CYKELBYXOR - TIGHTS, GINA TRICOT. KLÄNNING, HM. HALSBAND, SJÄLV GJORT.

hej. har tränat nu ikväll och precis ätit. ska snart ut och träffa jenny och malin för lite mys. gott att äta, desperate housewives och filmer. kan en tisdag bli mycket bättre? imorgon är det studiedag. blir stan med stina och fanny. ska se om jag hittar en del som jag har lite spaningar på.. har en bra tisdagskväll! puss.

WWW.FARGADELINSER.COM


i helgen beställde jag färgade linser, ett par bruna. har alltid velat ha bruna ögon! älskar blont hår med bruna ögon. jag beställde utan styrka på mina eftersom jag har mina glasögon. men det finns att beställa med styrka och det finns en massa andra färger på linserna med! idag fick jag hem pappret på att jag kan hämta dem! jippy. nu gäller det bara för mig att lära mig sätta in dem...

HÄR beställer du dina färglinser!

THREE LITTLE PICS




PIC 1 - premierar stolt på elle nu! första nummret kom idag.
PIC 2 - enskilda foto och klassfotot.
PIC 3-  det önskades närbild på mina slitage på jeansen. här har du!

YOU'RE MY SWEETEST DOWNFALL


TJOCKTRÖJA, STADIUM. TSHIRT, MONKI. LEGGINGS, HM. CONVERSE.

hejsan. skola - malin - tränat. fortsatte med so-provet i skolan. känns som om jag aldrig kommer bli klar! skriva, skriva, skriva bara. nu ska jag göra lite läxa. har för mycket! och har en massa annat jag måste göra.. men det känns inte som om jag har tid över. i och för sig har vi studiedag på onsdag.. men för mig blir det shopping-dag. lika vettigt det englit mig.

DAGENS FRÅGA

dagens fråga: kan du inte testa ha ner släppt vågit/lockit hår och lite mer färg på kläderna? jag älskar verkligen din klädes stil ! men skulle varit kul och se dig i ngt annat också :)

svar: jo det är klart att jag kan! men lyckas aldrig få till dem perfekta lockarna. och dessutom om jag får till dem så går dem ut såååå snabbt ur mitt hår, hur mycket hårspray jag än sprayar. men klart att jag kan ha mer vågigt/lockigt hår. färg på kläderna? det är klart. jag försöker blanda så många stilar/trender/färger som möjligt. men klart att jag kan blanda in lite mer färg :D



dagens fråga: ooh herre min gud , du liknar dollyblond på pricken , är ni systrar ? förresten grym blogg + stil / rådigg check!

svar: haha! så lika är vi väl inte? och nej vi är inte systrar. tack så hemskt mycket! värmer stort.

FORTSÄTT OCH STÄLLA FRÅGOR TILL MIG! eller maila mig :D

SÖNDAGSMYS


söndagsmyset står ben & jerry's med fruksallad för och ensam mamma söker. haha. söndagar är verkligen veckans slappe-dag helt utan tvekan!

matchen innan idag vann vi med 5-2. bra spelat alla!

FAKE LOVE FOR AN HOUR OR SO



VECKANS OUTFIT. någon favorit? :D

IGÅR spelade vi cup. höllvikens tjejcup. vi spelade på bra och kämpade och efter 5 matcher slutade vi 3:a! efter stack jag på..... ÖVERRASKNINGSFEST för erica! vi hade det jätte roligt! tacos, skratt och fina vänner. lyckad kväll!

idag är det match igen! fast med a-laget!. kval - så vi får hoppas på vinst!

COLUMBINE SMILLE



inspiration till tusen. vill ha pälsjackan, ponchon och de lår höga stövlarna. så snyggt! här hittar du columbine smilles blogg!

skola och sitter hos mamma nu. var en runda hos vännerna i limhamn innan idag. nu är det idol och te! mysigt. imorgon blir det upp tidigare än tuppen galler för att spela cup. men det ska bli jätte roligt! men nu ska jag krypa ihop i soffan med teet och kolla slutet på idol. godnatt.


.


remember this.

GOODMORGON förresten!

AUTUMN IS WELCOME




bilder fotade och redigerade av mig.

JAG IDAG


LÅNG KOFTA, GINA TRICOT. GRÅ KOFTA (UNDER), MAMMAS GAMMLA. VIT TSHIRT, MONKI. JEANS (GJORT HÅLEN SJÄLV), CUBUS. HALSBAND, ITALIEN. RINGAR OCH CONVERSE.

hemma från träningen nu! ska fixa lite med gardroben. ändra om lite där. sedan ska jag läsa igenom so:n eftersom i morgon väntar ett skrivkramps-prov på mig i so. sida efter sida kommer det skrivas.. som alltid när det är so-prov. så imorgon kommer min hans skrika på hjälp!


GIVE ME STRENGTH TO MOVE ON



TVÅ NYA. andra bilden är ju verkligen seriös.. trivs som fisken i vattnet i min nya jacka! älskar den och den låter mig inte frysa, vilket är +++++. nu är jag med malin och ska träna om en timme. hel outfit-bild kommer senare. puss.

FOR A SITUATION


KAVAJ, LEGGINGS, FJÄDERHALSBAND, HM. TSHIRT, ITALIEN. KLOCKA, UR OCH PENN. RINGAR.

sitter och övar till matteprovet imorgon. tråkigt. önskar att det fastnade i skallen men tyvärr vill det inte sammarbeta idag.. fikat med stina och fanny idag med. två fina tjejer det!

NY VINTERJACKA


bikbok 599 :-

SERIEPREMIÄR


KL 21.00 !! som vi alla har längtat.

THE ONLY THING THATS TRUE




SKJORTA, GINA TRICOT. JEANS, HM. KLOCKA, UR OCH PENN. RINGAR OCH CONVERSE.

hemkommen från träningen och har precis käkat. nu väntar matteboken på mig. plugg till matte-provet imorgon. trååååååååk. men det måste göras.

HM BY NIGHT








ph: hm.com

allt finns att klicka hem på deras hemsida och i vissa hm affärer. denna kollektionen är en "limited edition". jag säger bara: i love it alll! 

JAG IDAG


tjocktröja, stadium. vit tshirt, monki. leggings och fjäderhalsband, hm. korshalsband - italien. klocka, ur och penn. väska och converse.

hemma från träningen. ska läsa igenom so:n till provet på fredag! äntligen börjar jag i tid med något.. om en halvtimme blir det "svenska new york fruar".

KANELBULLENSDAG


hej. skolan är avklarad och har precis kollat lite tv och ätit. är riktigt trött efter helgens båda matcher men ikväll är det träning igen så ingen vila för mig! måste hinna med lite matte idag också känner jag.. tack vare våra halvtimmars genomgångar på en timmes lektion så hamnar man rätt mycket bak + att vi har matte-prov på onsdag och torsdag !!!! inget jag bugar och bockar för precis. hörs senare! matten har satt mig i arbete.. puss.

och idag är det kanelbullensdag, så här ska det ätas kanelbullar hemma!

RÖD CONVERSE


köpte denna tishan i italien när jag var där i maj. det var något jag gillade med den men ändå inte. i förrigår tog jag fram saxen och klippte av armarna på den. min tshirt är nu ett linne. gillar det mer nu än innan! kanske kommer på i veckan...

OBOY


hej. hur mår ni? jag mår bra men är hundrans trött. sovit länge och spelat match med a-laget idag. tyvärr förlorade vi. efteråt var det god buffe som väntade på oss. nu ska jag bara ta det lugnt. glömma bort allt plugg. dricka min oboy med glass och bara ta det lugnt. och avsluta denna veckan.

I CAN SEE LOVE


kavaj/tunika/fjäderhalsband, hm. korshalsband - köpt i italien.

film och sova. godnatt!

SLÄKTTRÄFF


hej! hemma från släktträffen nu. hade det jätte trevligt och roligt. var speciellt roligt att träffa vissa i släkten som man aldrig träffat tidigare eller inte ens träffat på flera år. före spelade man match. vi vann med 5-0. bra spelat tjejer! en dagens kommer och sen ska jag sova. match med a-laget imorgon.

GRÅTT OCH IPHONESKAL


allt är så femomenalt snyggt att jag precis tappade hakan och den ligger och släppar på golvet just nu!

skola idag annars bara tagit det lugnt. sett film (ovanligt nuför tiden?) och nu håller jag på att fixa lite på rummet. ser även att gardroben behöver rensas.. puh! påminn mig inte. orkar verkligen inte det nu. ska iallafall ta tag i rummet nu. puss.

funderar på att göra om bloggen.. som sagt jag tröttnar fort. men hur? förslag? eller tycker ni jag ska ha kvar den som den är?

RSS 2.0