H&M



Nu är nästa modehus igång med ett designsamarbete med H&m! Denna gången är det Versace tur, men främst varumärkets kreativt ansvariga Donatella Versace som har skapat kollektionen. Den kommer bjuda på en tillbakablick i modehusets historia. I fokus kommer läder, tryck, färg och glamour stå. Men bäst av allt är alla exklusiva material som kollektionen tillvärkas i till ett mycket fantastiskt H&m-pris. I kollektionen kommer ni hitta dam- och herrplagg, accessoarer och några inredningsartiklar. Speciellt för detta samarbetet är att det är första gången inredningsartiklar också skapats utanför plaggen.

Ni hittar kollektionen i butik den 17 november. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online den 19 januari 2012.

"Det är otroligt spännande att samarbeta med H&M och få chansen att nå deras stora publik. Kollektionen kommer att vara typisk för Versace och perfekt för H&M:s och Versaces fans världen över", säger Donatella Versace.

Kommentarer
Postat av: Fridaviola

Svar: Vad kul att du följer med! :D

2011-06-21 @ 11:08:28
URL: http://www.fridaviola.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0